Kleur- en glansmeting voor pulp en papier

Oplossingen voor papier-, karton- en pulpproducten, van kunstpapier tot eierdozen

 

Kleur- en glansmeting voor de pulp- en papierindustrie

Konica Minolta Measuring Instruments bieden traceerbare en betrouwbare meettechnologie voor de papierindustrie, waaronder ergonomische draagbare spectrofotometers, veelzijdige tafelmodel spectrofotometersen een reeks kleurenkijkkasten voor gecontroleerde verlichting.

Er zijn schaalbare oplossingen beschikbaar om organisaties en hun bredere waardeketen te helpen kleur te specificeren, communiceren, produceren en controleren, waardoor ze in staat worden gesteld voordelen te behalen.
 • Optimaliseer processen
 • Verbeter de consistentie
 • Verhoog de klanttevredenheid
 • Verminder de hoeveelheid afval
 
Kleurcontrole is een essentieel instrument in de pulp- en papierindustrie, voor procescontrole en kwaliteitscontrole om de meest consistente ervaring te bieden aan klanten op het gebied van verpakkingen, knutselen, drukwerk, enz.

Kleurmeting, waarbij gebruik wordt gemaakt van een spectrofotometer, zal producenten in staat stellen een consistent product te produceren met controle over optische witmakers. Door deze parameters onder controle te houden kunnen fabrikanten een reputatie op het gebied van kwaliteit opbouwen bij klanten en ervoor zorgen dat aan de specificaties en toleranties kan worden voldaan.

Konica Minolta heeft een wereldwijd bereik, met lokale verkoop en expertise om u te helpen bij het opzetten van een succesvol digitaal kleurdatasysteem. Of het nu gaat om partners in de toeleveringsketen, ontwikkeling, productie of kwaliteitscontrole, onze teams kunnen een oplossing leveren die aan uw behoeften voldoet, en met u samenwerken om dat systeem te schalen naarmate deze vereisten toenemen. Onze software voor kleurafstemming wordt ondersteund door een speciaal team dat ervaring heeft met de installatie, training en aanpassing van de oplossing om uw kleurenworkflows te optimaliseren.

Konica Minolta Measuring Instruments wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van geautoriseerde servicefaciliteiten om ervoor te zorgen dat uw instrument het hele jaar door wordt onderhouden, en nauwkeurig en traceerbaar is.
 

Voordelen

 • Levering van consistente kwaliteit: Consistentie tussen verschillende batches zorgt voor grotere tevredenheid bij eindgebruikers en de perceptie van kwaliteit, waardoor retourzendingen en verspilling afnemen.
 • Kleur is een verkooptool: Kleurcontrole en kleurafstemming bieden nieuwe mogelijkheden voor merkverpakkingen.
 • Kleur is een service: De mogelijkheid om kleurgegevens en consistentie aan klanten aan te bieden kenmerkt u als betrouwbare partner die een service met toegevoegde waarde biedt.

Voorbeeldapplicaties

 • Verbeter de consistentie en de striktere toleranties van papierproducten voor het bekleden van muren zoals behang, linerpapier enzovoort, waardoor minder afval wordt geproduceerd en de waargenomen kwaliteit van producten wordt verhoogd.
 • Voldoe aan striktere toleranties voor verpakkingsmaterialen met een hoge toegevoegde waarde om de klanttevredenheid en het vermogen om nieuwe markten te bereiken te verbeteren.
 • Verbeter de snelheid van kwaliteitscontrolegoedkeuring en productsortering.
 • Zorg voor een betere controle over de kwaliteit van gerecyclede papierproducten en procesverbeteringen op basis van kleurgegevens.

Oplossingen voor kleurmeting van pulp en papier

Kleurmeting voor papierproducten

Beheer en optimaliseer de productie van papier en papierproducten door de witheid en het effect van optische witmakers te kwantificeren om aan de kleureisen van klanten te voldoen.

Contacteer ons