Konica Minolta Informatie

Mededeling Konica Minolta over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne / Gevolgen voor het zakenverkeer tussen Konica Minolta en het filiaal van Konica Minolta in Rusland  

In het midden van Europa worden we nu geconfronteerd met een afschuwelijke, wrede en verwoestende oorlog. In naam van Konica Minolta Europa veroordelen wij elke daad van geweld en oorlogsvoering.

Lees meer

Konica Minolta is voor het derde achtereenvolgende jaar door Clarivate opgenomen in de Top 100 Global Innovators 2024

13. mei 2024

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) kondigde aan dat Clarivate PLC, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd globaal bedrijf voor informatievoorziening (Clarivate), Konica Minolta heeft uitgeroepen tot een van de Top 100 Global Innovators 2024 (Top 100 Innovators), voor het derde jaar op rij.

Konica Minolta introduceert de volgende generatie multifunctionele apparaten uit de bizhub i-serie

09. apr 2024

Konica Minolta Business Solutions Europe heeft vandaag de opvolgers onthuld van de bekroonde MFP's (multifunctionele printers) en SFP's (single function printers) uit de bizhub i-serie. Het uitgebreide nieuwe assortiment bestaat uit 21 apparaten. Er zijn zeven kleurenprinters met A3, vijf kleurenprinters met A4, zes zwart-witprinters met A3 en drie zwart-witprinters met A4. Elk apparaat bevat functies die de gehoor geven aan de toegenomen behoefte aan veiligheid en gebruiksgemak in de moderne...

Konica Minolta breidt de voordelen van een cloud-first printstrategie uit met SAFEQ Cloud

18. mrt 2024

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta) heeft de introductie van SAFEQ Cloud aangekondigd. Dit ter ondersteuning van het groeiend aantal organisaties dat wil profiteren van de voordelen van een cloud-first printstrategie op het gebied van productiviteit, bedrijfsvoering en kosten. SAFEQ Cloud wordt gehost door Konica Minolta in diens beveiligde datacenters.

Weinig bekende regelgeving die de verkoop van digitale printers zal stimuleren

15. mrt 2024

Bredere actieplannen om ontbossing en aantasting van bossen tegen te gaan, inclusief hout en papier dat hiervan is gemaakt. Wat is de relevantie voor drukwerk en drupa? Lees hiervoor dit speciale inzicht van Konica Minolta.

Konica Minolta benoemd tot 'leider' in 2023 IDC MarketScape for Worldwide Sustainability Programs and Services Hardcopy

06. mrt 2024

Konica Minolta is uitgeroepen tot 'leider' in de IDC MarketScape: Worldwide Sustainability Programs and Services Hardcopy 2023 Vendor Assessment (doc #US49892223, december 2023). De IDC MarketScape stelt: "Organisaties moeten Konica Minolta overwegen wanneer ze op zoek zijn naar een leverancier die ingrijpende maatregelen neemt om de klimaatimpact te verminderen en tegelijkertijd effectief gebruik van grondstoffen bevordert voor klanten en de eigen toeleveringsketen."