Intelligent Connected Workplace When I.T. works Ontdek meer
Intelligente Informatie Management BEHEER UW GROEIENDE DOCUMENTENSTROMEN EFFICIËNTER EN MAAK EEN EIND AAN VERSNIPPERDE INFORMATIE Ontdek hoe informatie voor u kan werken
Office Printing Multifunctionele Office Systemen van Konica Minolta Hardware Solutions
Meet wat je ziet Precisie-instrumenten voor uiteenlopende toepassingen Naar Meetinstrumenten
Shop uw printer online Ontdek ons brede assortiment printers in onze Konica Minolta Shop Bezoek onze shop

Welkom bij Konica Minolta

GO

Konica Minolta, uw technologische partner

Business Solutions

Konica Minolta is de IT-partner die uw bedrijf ondersteunt en begeleidt door zijn digitale transformatie. Enerzijds leveren we de nodige hard- en software voor uw printinfrastructuur, anderzijds optimaliseren we uw IT-infrastructuur en informatiemanagement voor het beheer en de opslag van digitale documenten en workflows. Zo creëren we een werkplek die op een intelligente manier is verbonden, een Intelligent Connected Workplace. Daarnaast bieden we innovatieve printtechnologieën aan gespecialiseerde printbedrijven.

Dankzij een brede waaier aan oplossingen, diensten en aanbiedingen en door ons ervaren team van experts aan uw zijde, kan Konica Minolta uw organisatie met succes helpen digitaal te transformeren en de toekomstige uitdagingen aan te gaan.
 

Sensing

Konica Minolta Sensing is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde meetoplossingen voor verschillende industrieën, met name op het gebied van licht- en kleurmeting. De primaire focus van Konica Minolta Sensing is het ontwikkelen en produceren van meetinstrumenten en systemen die nauwkeurig licht, kleur en uiterlijk meten en analyseren. Deze metingen zijn cruciaal voor industrieën die nauwkeurig kleurbeheer, kwaliteitscontrole en objectieve beoordeling van visuele kenmerken vereisen.

 

Intelligent Informatie Management

Digitaliseren van documenten en informatie, remote werken, automatiseren en werken met workflows. Beheer uw informatie gemakkelijk, maak documenten vindbaar en stel duidelijke beveiligings en governance regelingen.

Ontdek Intelligent Informatie Management
Digitaliseer mijn bedrijf

Schrijf u nu in!

Schrijf u nu in!

Abonneer nu op Konica Minolta updates!

Blijf op de hoogte ontvang het laatste nieuws, waaronder best practices en uitnodigingen voor evenementen. Omdat we weten dat uw tijd kort is, ontvangt u alleen meldingen van ons wanneer er echt iets nieuws is.

Ja, houdt me op de hoogte!
KM-Update News BNL

Newsroom

Konica Minolta door Quocirca uitgeroepen tot marktleider in cloud print services

Konica Minolta is benoemd tot marktleider in Quocirca's beoordeling van het Cloud Print Services Landscape, 2024, vandaag gepubliceerd. In het rapport wordt gewezen op de brede en groeiende toepassing van Cloud Print Management-oplossingen...

Blogs

5 tips voor duurzaam printen: een ecologische printstrategie in een groen Europa

Hoe groen is de IT-strategie van uw bedrijf? Duurzaamheid is niet alleen essentieel om onze planeet leefbaar te houden, de EU maakt rapportage errond binnenkort verplicht voor tal van bedrijven, waardoor het onderwerp hoog op ieders agenda...

Overzicht business areas

IT Solutions

Managed solutions voor uw bedrijfskritische infrastructuur.

Digital Office

Consultancy, implementatie en beheer van gedigitaliseerde workflows en de werkplek.

Professional Printing

Innovatieve digitale print- en inkjetoplossingen om uw business uit te breiden.

Business Innovation Centre

Ontdek de laatste innovaties van onze Business Innovation Centers.

Healthcare

Konica Minolta ontwikkelt medische diagnostische beeldvormingsoplossingen gericht op röntgenstralen, ultrasound en medische informatietechnologieën, en biedt genetische diagnostiek en farmaceutische diensten aan.

Measuring Instruments

Onze meetinstrumenten maken volledig gebruik van onze geavanceerde optische technologie om licht en kleur met een hoge betrouwbaarheid te kwantificeren. Wij bieden producten en oplossingen aan met een hoge toegevoegde waarde voor de numerieke controle van die eigenschappen.

Textile Printer

Nassenger Series Inkjet Textile Printing System van Konica Minolta is een innovatief printsysteem dat voldoet aan de groeiende vraag van de industrie naar de productie van kleine oplagen met geavanceerde ontwerpmogelijkheden.

Materials & Components

Konica Minolta draagt bij aan het realiseren van een veilige en betrouwbare samenleving door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door tekorten aan arbeidskrachten en vergrijzing van de bevolking. We bereiken dit door onze originele imaging IoT/AI-technologie te benutten om in real time contactloze en remote oplossingen aan te bieden.

Imaging IoT

Wij dragen bij aan het realiseren van een veilige samenleving door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door tekorten aan arbeidskrachten en vergrijzing van de bevolking. We bereiken dit door onze originele imaging IoT/AI-technologie te benutten om in realtime contactloze oplossingen en oplossingen op afstand te bieden.

Planetarium

Konica Minolta Planetarium is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische en digitale planetariumapparatuur en LED-koepels, evenals in de content productie, verkoop en distributie.