Innovatieve Health & Care IT voor iedereen Ontdek Health & Care
Aire Link Met slechts twee muisklikken laat de visuele ondersteuningssoftware van AIRe Link u zien wat uw klant ziet, zodat u hem binnen enkele seconden kunt ondersteunen met onze geavanceerde visuele navigatie Ontdek Aire Link
RETHINK PRINT Boek een demo in onze virtuele showroom Boek demo nu
Webinars Konica Minolta is de IT-partner die uw bedrijf ondersteunt in het beheren van documenten. Volg onze webinars over onze diensten, hardwares, solutions en meer. Bekijk het overzicht hier
RETHINK AGILITY Maak een krachtige indruk Ontdek meer
IDC Marketscape Konica Minolta uitgeroepen tot wereldleider voor printtransformatie Lees het rapport hier
DE NIEUWE ACCURIOPRESS C4080 BOUW UW BRUG NAAR SUCCES Ontdek de voordelen!

Welkom bij Konica Minolta

GO

Konica Minolta, uw partner in innovatie voor IT -en printoplossingen 

 

Konica Minolta is de IT-partner die uw bedrijf ondersteunt in het beheren van documenten. Enerzijds leveren we de nodige hard- en software voor uw printinfrastructuur, anderzijds optimaliseren we uw IT-infrastructuur voor het beheer en de opslag van digitale documenten. We laten het analoge en het digitale naadloos in elkaar overvloeien met ons centraal IT-platform Workplace Hub. 

Daarnaast bieden we innovatieve printtechnologieën aan gespecialiseerde printbedrijven. 
 

INFORMATIE - KRITIEKE BEVEILIGINGSLEK LOG4J

Konica Minolta is op de hoogte gesteld van een kritieke kwetsbaarheid met de hoogste risicoclassificatie die van invloed is op bepaalde applicaties en services. Klik hier voor meer info.
 

Digital Office

×

Ontdek meer over onze kantooroplossingen: hardware, software en aanvullende diensten

Een multifunctioneel en geconnecteerd systeem voor het printen, kopiëren en scannen van documenten is een absolute must in uw bedrijf. Met onze Digital Office oplossingen kan u veilig printen, zowel op kantoor als van op afstand, en krijgt u gemakkelijk inzicht in uw printkosten.  

IT Solutions

×

Professionele IT-oplossingen op maat, voor slimme bedrijven

Haal het meeste uit uw digitale transformatie met onze slimme IT-oplossingen. Vertrouw op onze ervaring als IT-expert en bespaar tijd en kosten in het beheer van uw IT-infrastructuur. U krijgt alle ondersteuning die u nodig heeft voor een optimaal gebruik en beheer van uw IT. 

Professional Printing

×

Innovatieve digitale printing solutions voor professionals

We ondersteunen u als gespecialiseerd printbedrijf met de nodige tools om nieuwe markten te verkennen. Op die manier kan u inzetten op innovatieve printtechnologieën en uw expertise verder uitbreiden om uw bedrijf future proof te maken. 

Geef uw bedrijf opnieuw vorm

Veel organisaties en bedrijven zijn ernstig getroffen door COVID-19. Van de ene dag op de andere dag moesten medewerkers vanuit thuis werken. Dit veroorzaakte veel problemen, omdat ze niet waren voorbereid op de plotselinge veranderingen: Moeilijkheden om toegang te krijgen tot de IT-infrastructuur alsof u op de werkplek binnen het bedrijf zit, is slechts één voorbeeld. Hierdoor kwamen werkprocessen tot stilstand.
 
We helpen u snel en soepel weer op gang komen dankzij een reeks verschillende digitale werkplekservices en -oplossingen.

Lees meer

Schrijf u in voor onze webinars

Schrijf u in voor onze webinars

Abonneer nu op Konica Minolta updates!

Blijf op de hoogte ontvang het laatste nieuws, waaronder best practices en uitnodigingen voor evenementen. Omdat we weten dat uw tijd kort is, ontvangt u alleen meldingen van ons wanneer er echt iets nieuws is.

Ja, houdt me op de hoogte!
KM-Update News BNL

Newsroom

Een sterk beveiligde IT-omgeving: hoe ziet die eruit?

De IT-wereld evolueert snel en er worden voortdurend nieuwe systemen ontwikkeld. Dat is maar goed ook, want zo kunt u tegemoetkomen aan de veranderlijke behoeften van uw bedrijf. Jammer genoeg ontdekken ook cybercriminelen steeds nieuwe...

Overzicht business areas

IT Solutions

Managed solutions voor uw bedrijfskritische infrastructuur.

Digital Office

Consultancy, implementatie en beheer van gedigitaliseerde workflows en de werkplek.

Professional Printing

Innovatieve digitale print- en inkjetoplossingen om uw business uit te breiden.

Business Innovation Centre

Ontdek de laatste innovaties van onze Business Innovation Centers.

Healthcare

Konica Minolta ontwikkelt medische diagnostische beeldvormingsoplossingen gericht op röntgenstralen, ultrasound en medische informatietechnologieën, en biedt genetische diagnostiek en farmaceutische diensten aan.

Measuring Instruments

Onze meetinstrumenten maken volledig gebruik van onze geavanceerde optische technologie om licht en kleur met een hoge betrouwbaarheid te kwantificeren. Wij bieden producten en oplossingen aan met een hoge toegevoegde waarde voor de numerieke controle van die eigenschappen.

Textile Printer

Nassenger Series Inkjet Textile Printing System van Konica Minolta is een innovatief printsysteem dat voldoet aan de groeiende vraag van de industrie naar de productie van kleine oplagen met geavanceerde ontwerpmogelijkheden.

Materials & Components

Konica Minolta draagt bij aan het realiseren van een veilige en betrouwbare samenleving door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door tekorten aan arbeidskrachten en vergrijzing van de bevolking. We bereiken dit door onze originele imaging IoT/AI-technologie te benutten om in real time contactloze en remote oplossingen aan te bieden.

Imaging IoT

Wij dragen bij aan het realiseren van een veilige samenleving door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door tekorten aan arbeidskrachten en vergrijzing van de bevolking. We bereiken dit door onze originele imaging IoT/AI-technologie te benutten om in realtime contactloze oplossingen en oplossingen op afstand te bieden.

Planetarium

Konica Minolta Planetarium is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische en digitale planetariumapparatuur en LED-koepels, evenals in de content productie, verkoop en distributie.