Intelligent Connected Workplace When I.T. works Ontdek meer
Office Printing Multifunctionele Office Systemen van Konica Minolta Hardware Solutions
Digital Transformation Study De COVID-19 pandemie versnelde trends rond digitale transformatie, waardoor bedrijven onder enorme druk staan om hun infrastructuur voor remote work aan te passen en hun processen te digitaliseren Bekijk het DX onderzoek als Infographic Lees het volledige DX onderzoek
Informatie Management Beheer uw groeiende documentenstromen efficiënter Ontdek meer
Konica Minolta Cloud Print Grotere flexibiliteit voor uw printinfrastructuur Ontdek meer
Innovatieve Health & Care IT voor iedereen Ontdek Health & Care
RETHINK PRINT Boek een demo in onze virtuele showroom Boek demo nu
Webinars Konica Minolta is de IT-partner die uw bedrijf ondersteunt in het beheren van documenten. Volg onze webinars over onze diensten, hardwares, solutions en meer. Bekijk het overzicht hier
Blogs & News Ontdek meer over de laatste trends rondom IT, Professional Printing en Office printing in onze blogs & nieuwsartikelen. Blogs Newsroom

Welkom bij Konica Minolta

GO


Konica Minolta, uw partner in innovatie voor IT -en printoplossingen

 

Konica Minolta is de IT-partner die uw bedrijf ondersteunt in het beheren van documenten. Enerzijds leveren we de nodige hard- en software voor uw printinfrastructuur, anderzijds optimaliseren we uw IT-infrastructuur voor het beheer en de opslag van digitale documenten. We laten het analoge en het digitale naadloos in elkaar overvloeien met ons centraal IT-platform Workplace Hub. 

Daarnaast bieden we innovatieve printtechnologieën aan gespecialiseerde printbedrijven. 
 

Featured
Work IT

Intelligente Informatie Management

Digitaliseren van documenten en informatie, remote werken, automatiseren en werken met workflows. Beheer uw informatie gemakkelijk, maak documenten vindbaar en stel duidelijke beveiligings en governance regelingen.
Ontdek Intelligente Informatie Management

Schrijf u nu in!

Schrijf u nu in!

Abonneer nu op Konica Minolta updates!

Blijf op de hoogte ontvang het laatste nieuws, waaronder best practices en uitnodigingen voor evenementen. Omdat we weten dat uw tijd kort is, ontvangt u alleen meldingen van ons wanneer er echt iets nieuws is.

Ja, houdt me op de hoogte!
KM-Update News BNL

Newsroom

Konica Minolta maakt al 19 jaar op rij deel uit van de FTSE4Good Index Series en is al zes jaar op rij door het GPIF opgenomen in alle ESG-indexen

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) maakt al 19 jaar op rij deel uit van de FTSE4Good Index Series, een van de bekendste indexen voor duurzame investering ter wereld. Konica Minolta is opgenomen in alle vijf de RI-indexen (Responsible Investment...

Blogs

Deze 3 bedrijfsproblemen kunt u vandaag nog oplossen

Sommige bedrijfsleiders lopen liever om ICT-problemen heen, maar wijze leiders weten dat uitdagingen juist groeikansen bieden. Konica Minolta identificeerde drie belangrijke veranderingen die organisaties vandaag kunnen doorvoeren om morgen effici...

Hoe automatisering uw kosten in 5 afdelingen drukt

Waarom Microsoft Teams goed beheer vereist

Drie manieren waarop digitaal contractmanagement de technologische competenties in de bouwsector kan vergroten.

Digitale transitie voor het mkb: een checklist

Overzicht business areas

IT Solutions

Managed solutions voor uw bedrijfskritische infrastructuur.

Digital Office

Consultancy, implementatie en beheer van gedigitaliseerde workflows en de werkplek.

Professional Printing

Innovatieve digitale print- en inkjetoplossingen om uw business uit te breiden.

Business Innovation Centre

Ontdek de laatste innovaties van onze Business Innovation Centers.

Healthcare

Konica Minolta ontwikkelt medische diagnostische beeldvormingsoplossingen gericht op röntgenstralen, ultrasound en medische informatietechnologieën, en biedt genetische diagnostiek en farmaceutische diensten aan.

Measuring Instruments

Onze meetinstrumenten maken volledig gebruik van onze geavanceerde optische technologie om licht en kleur met een hoge betrouwbaarheid te kwantificeren. Wij bieden producten en oplossingen aan met een hoge toegevoegde waarde voor de numerieke controle van die eigenschappen.

Textile Printer

Nassenger Series Inkjet Textile Printing System van Konica Minolta is een innovatief printsysteem dat voldoet aan de groeiende vraag van de industrie naar de productie van kleine oplagen met geavanceerde ontwerpmogelijkheden.

Materials & Components

Konica Minolta draagt bij aan het realiseren van een veilige en betrouwbare samenleving door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door tekorten aan arbeidskrachten en vergrijzing van de bevolking. We bereiken dit door onze originele imaging IoT/AI-technologie te benutten om in real time contactloze en remote oplossingen aan te bieden.

Imaging IoT

Wij dragen bij aan het realiseren van een veilige samenleving door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door tekorten aan arbeidskrachten en vergrijzing van de bevolking. We bereiken dit door onze originele imaging IoT/AI-technologie te benutten om in realtime contactloze oplossingen en oplossingen op afstand te bieden.

Planetarium

Konica Minolta Planetarium is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische en digitale planetariumapparatuur en LED-koepels, evenals in de content productie, verkoop en distributie.