Flexibele IT-oplossingen voor uw bedrijf


Om het meeste uit uw digitale transformatie te halen.


IT Solutions

Professionele IT-oplossingen op maat, voor slimme bedrijven


Met de IT-oplossingen van Konica Minolta haalt u het meeste uit uw digitale transformatie. Vertrouw op onze ervaring als professionele IT-expert en onze slimme IT-oplossingen. Bespaar en besteed minder tijd aan het beheer van uw IT-infrastructuur. Met Konica Minolta krijgt u alle support die u nodig heeft voor een optimaal gebruik en beheer van uw IT.
 

Informatie Management

Security


De digitale wereld kent heel wat voordelen voor bedrijven, maar zet hen ook voor verschillende uitdagingen op vlak van beveiliging. Of uw data nu in uw eigen datacenter of in de cloud staat, zonder een goede beveiliging, kan uw data in gevaar komen en op straat komen te liggen. Lees meer over Security.

IT Security

×

IT Security

Onze manier van werken verandert steeds meer en IT-infrastructuren worden alsmaar complexer en de wereld van de cybercriminaliteit evolueert daarmee. Om uw bedrijf te beveiligen tegen zulke gevaren, heeft u een oplossing nodig die technologie combineert met ervaren personeel en de juiste strategie.

Information Security

×

Information Security

Cybercriminaliteit is de voorbije jaren sterk toegenomen en complexer geworden. Het is dan ook essentieel om uw bedrijfs- en persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Bovendien bestaan er tegenwoordig heel wat internationale normen en Europese wetten inzake information security, privacybeleid,… die uw bedrijf kunnen helpen risico’s te vermijden of te verminderen.

Perimeter Security

×

Perimeter Security

Als het gaat om de veiligheid van uw bedrijf, zijn halve maatregelen niet langer voldoende. Gebruikt u een bewakingssysteem dat onnauwkeurig of verouderd is? Dan kunnen onaangename gebeurtenissen zoals diefstal, inbraak, vandalisme en brand ongemerkt plaatsvinden. Het is dan ook van groot belang een geschikt perimeterdetectiesysteem in uw bedrijf te integreren dat dergelijke zaken op tijd opmerkt en alarm kan slaan.

Device Security

×

Device Security

In alle bedrijven printen, scannen en kopiëren medewerkers een massa aan documenten, gegevens, plannen, begrotingen, enzovoort. De kans dat dergelijke gevoelige informatie uitlekt en in de verkeerde handen terechtkomt, is reëel. Daarom zetten we bij Konica Minolta sterk in op device security bij onze klanten.

Backup Management

×

Backup Management

Een van de belangrijkste taken binnen de IT is ervoor te zorgen dat bedrijfskritische gegevens veilig zijn en hersteld kunnen worden. Weet u wat u moet doen in het geval van een gegevenslek? Konica Minolta biedt u kostenefficiënte back-ups voor al uw behoeften op het gebied van gegevensopslag en -beveiliging. U kunt rustig gaan slapen, aangezien u weet dat onze herstelbeheersystemen 24 uur per dag werken om een back-up te maken van uw bedrijfsgegevens en deze te beschermen. In een crisissituatie kunt u op tijd ingrijpen en kritieke of gevoelige gegevens herstellen.

IT Solutions voor Health & Care

×

IT Solutions voor Health & Care

We erkennen dat de zorg in ons land goed geregeld is, maar willen de sector ondersteunen en optimaliseren waar nodig. Het verbeteren van de zorgprocessen levert een zorgmedewerker immers al snel een tijdsbesparing van 2 tot 3 uur per dag op. Deze kostbare tijd kan dan besteed worden aan de kerntaak, namelijk het leveren van de best mogelijke zorg.

Centraal IT Platform


Met de huidige noden en behoeften van medewerkers en bedrijven is het niet eenvoudig de nodige IT-infrastructuur en applicaties te beheren en onderhouden. Daarom ontwikkelden we bij Konica Minolta de nieuwe IT-platformen ‘Workplace Hub’ en ‘Workplace Hub Edge’. Deze combineren hardware, software en aanvullende diensten en toepassingen op één gecentraliseerde plek. Lees hier meer over onze IT-platformen.

Workplace Hub

Zowel technologie als onze manier van werken evolueert voortdurend. Het is dan ook belangrijk dat u beschikt over een centraal IT-platform waarbij mensen, plaatsen en apparaten intuïtief met elkaar verbonden worden. Workplace Hub combineert uw IT-infrastructuur met applicaties en toepassingen in één centraal IT-platform.

Meer info

INTELLIGENT CONNECTED WORKPLACE

INTELLIGENT CONNECTED WORKPLACE

Intelligent Connected Workplace Trends voor 2022

Benieuwd hoe de intelligente verbonden werkplek, ook wel de Intelligent Connected Workplace genoemd, van 2022 er uit zal zien? In deze video laten we je zien welke trends en invloeden de toekomst van het werk gaan definiëren.

Bekijk onze blogs!

Cybersecurity: een gelaagde aanpak is een geslaagde aanpak

Sterke cybersecurity voor uw organisatie bestaat nooit uit één pasklare oplossing: u heeft verschillende beveiligingslagen nodig. We onderscheiden zeven niveaus van cyberbeveiliging die samen een gelaagde aanpak vormen voor een...

Aurelium

Aurelium maakt sinds 2018 deel uit van Konica Minolta en is al 30 jaar expert in het leveren van strategische IT-oplossingen voor KMO’s/MKB’s. Door de bundeling van krachten tussen beide bedrijven, zijn we in staat om een grotere slagkracht te ontwikkelen. Onze klanten kunnen gebruik maken van een ruimer aanbod aan diensten en dat steeds met de nodige flexibiliteit en kwaliteit. 

Meer info

Schrijf u in voor onze webinars

Schrijf u in voor onze webinars