Label Printing

voor het printen van kwalitatieve labels voor diverse sectoren.

 

Label Printing

 
Het printen van labels is niets nieuws. Vroeger gebeurde het printen van labels met een flexo drukpers. Tegenwoordig kunt u ook digitaal labels printen. Dat is niet alleen een stuk innovatiever, maar kent ook heel wat voordelen:
 
  • Er dienen geen drukplaten gemaakt te worden.
  • Er is een snellere doorlooptijd.
  • Mogelijkheid tot het printen van variabele data.
  • De digitale labelprinters kunnen aanpassingen tussen verschillende printopdrachten snel uitvoeren, zoals het aanpassen van kleuren, formaat, opmaak,…
  • Labelprinters hebben een hoog rendement.
  • Deze toestellen kunnen ook samenwerken met analoge systemen en zijn dus compatibel.
  • Eenvoudig in gebruik zonder kwaliteitsverlies.
Door deze verschillende voordelen en de talrijke mogelijkheden bieden labelprinters ook voor kleinere grafische en commerciële drukkers een meerwaarde. Op deze manier kunnen ook zij nieuwe services aanbieden aan hun klanten en hun bedrijf laten evolueren en groeien.
 
U kunt onze labelprinters inzetten voor het printen van labels voor de medische sector, retail, magazijnen, maar ook voor logistiek, en de evenementensector. Ook de nieuwste tracking etiketten en labels met barcodes kunnen gedrukt worden. Bekijk hieronder onze labelprinters in detail.
 

Overzicht Label printer

AccurioLabel 400

AccurioLabel 230

AccurioLabel 400

AccurioLabel 230

Lees meer op onze blog

Trends in label printing

De productie in de labelindustrie hangt nauw samen met vraag en aanbod van diverse fysieke producten. Wanneer we hier significante veranderingen, innovaties of trends zien ontstaan, veroorzaakt dit vaak ook een verandering in wat men van de labeldrukkers verwacht.  Hieronder sommen we enkele trends in label printing op die in de markt spelen.

Lezen

Digital label printing: voor- en nadelen

De laatste jaren zien we een stijgende vraag naar kleine en middelgrote oplages bij labelprinters en commerciële drukkers. Daarnaast verwachten klanten dat u in steeds kortere doorlooptijd hun labels kan produceren. De labelindustrie evolueert steeds meer naar het ‘just-in-time' principe, waarbij snelheid centraal staat. Om in te spelen op deze tendensen, is een investering in digitale label printing een must. Maar wat zijn de voor- en nadelen van deze vorm van label printing?
Lezen

Een digitale label printing machine kiezen: 16 factoren

Is uw bedrijf of drukkerij klaar voor digitale label printing, maar weet u niet zeker waar u op moet letten bij het kiezen daarvan? In deze blog halen we de belangrijkste factoren aan die u kunnen helpen bij uw keuze.
Lezen

Bekijk onze trends video

De drie grootste trends in print op dit moment zijn: COVID-19 als een versneller van progressie, Duurzaamheid in drukwerk en Groei stimuleren met digitale embellishment