Veiligheid staat altijd voorop

Beveiligde printomgeving van Konica Minolta

Device security


In elk bedrijf verwerken medewerkers iedere dag enorme hoeveelheden informatie, waarvan een groot deel vertrouwelijk is. Binnen commerciële organisaties in alle soorten en maten worden voortdurend documenten, persoonlijke gegevens, adressen, begrotingen, plannen, testversies en talloze andere gegevens geprint, gekopieerd en gescand. Zonder betrouwbare beveiliging lopen zij een groot risico dat dergelijke gevoelige gegevens in handen van onbevoegden vallen.

De gevolgen hiervan — toekomstplannen en testversies worden gekopieerd en gedistribueerd naar concurrerende bedrijven, persoonlijke gegevens worden verkocht en budgetten onthuld — kunnen rampzalig zijn. 

Smart Office: Beveiliging en multifunctionele systemen

Moderne multifunctionele printers bieden een aantal belangrijke beveiligingsoplossingen. Deze omvatten intelligente bescherming tegen beveiligingsproblemen door middel van firewalls, toegangscontrole en -authenticatie, en individuele gebruikersrechten.

Beveiliging van systemen

Beveiliging van systemen

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats

Gegevensbeveiliging is tegenwoordig een van de belangrijkste aspecten van het runnen van een succesvolle en betrouwbare onderneming. Een kleine barst in het pantser van uw bedrijfsbeveiliging kan leiden tot blootstelling van vertrouwelijke gegevens en aantasting van uw reputatie binnen de branche. Konica Minolta biedt haar klanten beveiligde systemen die hun gegarandeerd niet in de steek laten, en een reeks zeer betrouwbare standaardoplossingen. Het opsporen en voorkomen van beveiligingslekken helpt bedrijven om financiële schade en reputatieschade op bedrijfsniveau en individueel niveau te voorkomen. Nog afgezien van het niet voldoen aan de AVG.

Hardware
hardware icon
Konica Minolta MFPs

De meeste Konica Minolta-apparaten zijn uitgerust met HDD's en super betrouwbare centrale geheugenbeveiligingsmechanismen, zodat vertrouwelijke gegevens en andere gevoelige bedrijfsinformatie te allen tijde worden beschermd. Konica Minolta biedt het hoogste niveau van beveiliging, met ISO 15408 Common Criteria Certification.

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek de talloze verschillende manieren waarop Konica Minolta softwareproducten uw activiteiten kunnen verbeteren. Konica Minolta lost de problemen van uw bedrijf op, past bij verschillende werkstijlen en biedt software-oplossingen die voldoen aan de behoeften van uw branche. Door te allen tijde prioriteit te geven aan uw behoeften, voldoet Konica Minolta aan de softwarevereisten van zelfs de meest veeleisende wereldwijde organisaties. Met behulp van het systeem kunt u de kosten van elke geprinte of gekopieerde output in de hand houden, geavanceerde beveiligingsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat gevoelige documenten niet in handen van onbevoegden vallen, en nog veel meer.

Services
service icon
bizhub SECURE

Konica Minolta heeft bizhub SECURE ontwikkeld om klanten te voorzien van de middelen die nodig zijn om alle informatie op de interne harde schijf van bizhub te beschermen. Nadat Konica Minolta de specifieke behoeften van haar klanten heeft vastgesteld, configureert het bedrijf een reeks beveiligingsfuncties van de MFP, zodat alle gegevens, documenten en informatie met betrekking tot de MFP absoluut veilig blijven.

Veiligheid staat altijd voorop

Veiligheid staat altijd voorop

Maak niet de fout beveiligingskwesties met betrekking tot MFP's te negeren. Als een systeem toegankelijk is voor veel verschillende gebruikers (inclusief personeel, bezoekers en contractors), neemt het risico van een gegevenslek toe. Konica Minolta biedt oplossingen die snelle toegang tot alle functies van het systeem combineren met de mogelijkheid om de toegangsrechten van medewerkers te beheren. Dit zorgt ervoor dat vertrouwelijke gegevens niet toegankelijk zijn voor bezoekers of onbevoegd personeel. Systemen van Konica Minolta zijn altijd veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk — dus u hebt de beveiliging helemaal zelf in de hand. 


Met Konica Minolta weet u dat u precies het juiste gegevensbeveiligingsbeleid toepast en zorgt u ervoor dat gekopieerde vertrouwelijke documenten in de uitvoerlade van de MFP of bestanden op de harde schijf van een systeem niet in verkeerde handen vallen. Dankzij de uitgebreide reeks beveiligingsmaatregelen van Konica Minolta kunt u de veiligheid van uw documenten en gegevens garanderen. Onze systemen zijn ontworpen voor integratie in netwerkomgevingen. Daarom voldoen MFP's aan strenge veiligheidsnormen en worden potentiële beveiligingslekken, ontstaan door netwerkverbindingen, gedicht. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat u kunt profiteren van de talrijke manieren waarop Konica Minolta uw gegevens beschermt en de toegang tot vertrouwelijke informatie beperkt.

   

   

Technology feature icon

Beveiliging van faxlijnen 

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Door de beheerder beveiligde poorten en protocollen

Customization feature icon

S/MIME-versleuteling 

Productiviteitsfunctie-icoon

SMTP-authenticatie 

Mobility feature icon

Methoden voor gebruikersauthenticatie 

Get in touch

Get in touch