Support


Maak een keuze tussen Business Solutions en Sensing.
U kunt terecht bij Business Solutions met support voor:

   Kantoor printoplossingen

   Professionele printoplossingen

   IT oplossingen

   Video beveiligingsoplossingen
U kunt terecht bij Sensing met support voor:

   Meetinstrumenten voor kleur en uiterlijk

   Licht- en beeldschermmeetinstrumenten

   Hyperspectrale beeldvorming

   Grafische kunsten

Over Business Solutions

Konica Minolta is de IT-partner en Digitale Werkplek Provider die uw bedrijf ondersteunt en begeleidt doorheen zijn digitale transformatie.

Enerzijds leveren we de nodige hard- en software voor uw printinfrastructuur, anderzijds optimaliseren we uw IT-infrastructuur voor het beheer en de opslag van digitale documenten. Daarnaast bieden we innovatieve printtechnologieën aan gespecialiseerde printbedrijven.

Dankzij een brede waaier aan oplossingen, diensten en aanbiedingen en door ons ervaren team van experten aan uw zijde, kan Konica Minolta uw organisatie met succes helpen digitaal te transformeren en de toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Meer over Business Solutions

Over Sensing

Konica Minolta Sensing is een divisie van Konica Minolta, een multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Japan. Konica Minolta Sensing is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde meetoplossingen voor verschillende industrieën, met name op het gebied van licht- en kleurmeting.

De primaire focus van Konica Minolta Sensing is het ontwikkelen en produceren van meetinstrumenten en systemen die nauwkeurig licht, kleur en uiterlijk meten en analyseren. Deze metingen zijn cruciaal voor industrieën die nauwkeurig kleurbeheer, kwaliteitscontrole en objectieve beoordeling van visuele kenmerken vereisen.

Meer over Sensing