Over ons

 

Konica Minolta Business Solutions is een dochteronderneming van Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokio, Japan. De onderneming levert diensten en verdeelt producten, systemen en oplossingen die aan alle voorwaarden van printen op kantoor- en in de productie voldoen over de volledige levenscyclus van documenten. Ons portfolio gaat van kleur- en monochroom multifunctionele en productiesystemen, laserprinters en multifunctionele apparaten tot moderne software die apparaten naadloos in werkprocessen en IT-omgevingen integreert.
Het Managed Print Services concept, genoemd Optimized Print Services™(OPS) bij Konica Minolta, is een unieke totaaloplossing waarbij bedrijven één allesomvattende factuur betalen, geldt als kern punt van transparantie, eenvoud en flexibiliteit .Om klanten als print- en industriële ondernemingen optimaal met innovatieve en duurzame oplossingen te ondersteunen, investeert Konica Minolta, als technologische leider voortdurend in onderzoek en ontwikkeling en voert zij regelmatig nieuwe standaarden in voor de hele printindustrie.

Konica Minolta Business Solutions Nederland BV is gevestigd in Hoofddorp en wordt geleid door Managing Director Xavier Biermez.

 

Onze geschiedenis

Meer dan 150 jaar ervaring met de toekomst

Lees meer over onze 150-jarige geschiedenis en onze weg van camerafabrikant naar IT-serviceprovider.