Over ons

 

Over Business Solutions

Konica Minolta is de IT-partner en Digitale Werkplek Provider die uw bedrijf ondersteunt en begeleidt doorheen zijn digitale transformatie.

Enerzijds leveren we de nodige hard- en software voor uw printinfrastructuur, anderzijds optimaliseren we uw IT-infrastructuur voor het beheer en de opslag van digitale documenten. Daarnaast bieden we innovatieve printtechnologieën aan gespecialiseerde printbedrijven.

Dankzij een brede waaier aan oplossingen, diensten en aanbiedingen en door ons ervaren team van experten aan uw zijde, kan Konica Minolta uw organisatie met succes helpen digitaal te transformeren en de toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Meer over Business Solutions

Over Sensing

Konica Minolta Sensing is een divisie van Konica Minolta, een multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Japan. Konica Minolta Sensing is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde meetoplossingen voor verschillende industrieën, met name op het gebied van licht- en kleurmeting.

De primaire focus van Konica Minolta Sensing is het ontwikkelen en produceren van meetinstrumenten en systemen die nauwkeurig licht, kleur en uiterlijk meten en analyseren. Deze metingen zijn cruciaal voor industrieën die nauwkeurig kleurbeheer, kwaliteitscontrole en objectieve beoordeling van visuele kenmerken vereisen.

Meer over Sensing

Konica Minolta Business Solutions is een dochteronderneming van Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokio, Japan. De onderneming levert diensten en verdeelt producten, systemen en oplossingen die aan alle voorwaarden van printen op kantoor- en in de productie voldoen over de volledige levenscyclus van documenten. Ons portfolio gaat van kleur- en monochroom multifunctionele en productiesystemen, laserprinters en multifunctionele apparaten tot moderne software die apparaten naadloos in werkprocessen en IT-omgevingen integreert.
Het Managed Print Services concept, genoemd Optimized Print Services™(OPS) bij Konica Minolta, is een unieke totaaloplossing waarbij bedrijven één allesomvattende factuur betalen, geldt als kern punt van transparantie, eenvoud en flexibiliteit .Om klanten als print- en industriële ondernemingen optimaal met innovatieve en duurzame oplossingen te ondersteunen, investeert Konica Minolta, als technologische leider voortdurend in onderzoek en ontwikkeling en voert zij regelmatig nieuwe standaarden in voor de hele printindustrie.

Konica Minolta Business Solutions Nederland BV is gevestigd in Hoofddorp en wordt geleid door Managing Director Xavier Biermez.

 

Onze geschiedenis

Meer dan 150 jaar ervaring met de toekomst

Lees meer over onze 150-jarige geschiedenis en onze weg van camerafabrikant naar IT-serviceprovider.