Het Partner programma van Konica Minolta

Als IT-dienstverlener is Konica Minolta een toonaangevende leverancier van complete oplossingen voor document- en printworkflows. Wij bieden uitgebreid advies over zowel onze hard- en softwareoplossingen als individuele bedrijfsvraagstukken. Samenwerken met Konica Minolta betekent werken met een ervaren, betrouwbare speler in de B2B-sector.
Word partner en profiteer van vele voordelen!


 

Uw voordelen als Konica Minolta Partner

Ons partnerprogramma is gebaseerd op loyaliteit, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Gemeenschappelijke doelstellingen en de verdere ontwikkeling van het bedrijf vormen de basis van onze samenwerking. Wij hechten waarde aan uniciteit en veelzijdigheid. Hierom ondersteunen wij u bij het voldoen van verschillende klantvragen en het laten groeien van uw bedrijf. Zo worden wij samen succesvol in de markt!  
 

Maximale zichtbaarheid: nieuwe klanten worden zich snel bewust van u via de partnerzoekfunctie op onze website.

Ontwikkel de kennis en vaardigheden van uw bedrijf door deel te nemen aan de trainings- en opleidingsprogramma's van Konica Minolta.

Ontvang certificaten die getuigen van uw vakkennis, uw reputatie bij uw klanten versterken en vertrouwen creëren.

Toegang tot het Konica Minolta Bonus Programma, aantrekkelijke voordelen, promoties en kortingen.

Marketing, verkoop, pre- en aftersalesondersteuning op basis van uw partnerniveau.

 

Onze partnerniveaus in een oogopslag

Onze partners zijn erg belangrijk voor ons. Daarom wordt ons partnerprogramma afgestemd op uw vaardigheden en behoeften.
 

Ons partnerprogramma bestaat uit vier niveaus en is gebaseerd op competenties op het gebied van verkoop, marketing, training en certificeringen en behaalde verkoopdoelstellingen. Elk niveau biedt specifieke voordelen en kortingen. U kunt zelf bepalen welk niveau u bereikt. Hoe groter uw betrokkenheid, hoe aantrekkelijker onze diensten en voordelen zijn. 

Certificaten: Kwaliteit & Expertise

Certificeringen getuigen van kwaliteit en vakkennis, creëren een concurrentievoordeel en bieden zekerheid. Dit kan u helpen om nieuwe markten te openen, nieuwe klanten te winnen en alternatieve verkoop- en marketingkanalen te vinden. Het versterkt ook uw marktpositie en ons partnerschap en biedt u extra voordelen in ons partnerprogramma. Word gecertificeerd als Solution Partner of Production Printing Partner en overtuig meer klanten van uw expertise.
 

Ook een sterke partner worden

Uw voortdurende succes is onze topprioriteit. Daarom ondersteunen wij u bij het voldoen aan uw uiteenlopende klantvragen en blijven wij ons ontwikkelen. Wij kijken uit naar een persoonlijk gesprek en een succesvolle samenwerking!