Cyberbeveiliging: een culturele noodzaak voor uw organisatie

23. okt 2023

In deze tijden van opwindende technologische vooruitgang en innovaties houdt echter ook de cyberdreiging gelijke tred. Uit een onderzoek van PricewaterhouseCoopers uit 2022 blijkt dat Amerikaanse leidinggevenden cyberaanvallen als het grootste bedrijfsrisico beschouwen. Ook in ons land zijn cyberaanvallen schering en inslag. Gelukkig kunt u met de juiste beveiligingstools én een doorgedreven bewustmakingscultuur veel onheil voorkomen.

Zo beveiligt RPA uw klantgegevens

17. okt 2023

Iets missen is menselijk, maar wat als die menselijke fouten u geld kosten of gegevens in verkeerde handen terechtkomen? Maak kennis met Robotic Process Automation (RPA), een technologisch proces waarmee software repetitieve handelingen kan uitvoeren in plaats van mensen. Ontdek hoe RPA de processen in uw organisatie productiever, nauwkeuriger en veiliger maakt.

Zo haalt u meer uit Microsoft Teams

01. sep 2023

De afgelopen jaren heeft Microsoft Teams zich naast Outlook, Word, PowerPoint en Excel in het rijtje van populairste Microsoft 365-apps genesteld. Velen weten echter niet dat Teams veel meer is dan een geweldige tool om online te vergaderen. Ontdek drie andere zaken waarvoor u Teams kunt gebruiken!

Een geslaagde digitale revolutie op maat van uw budget? Zo begint u eraan!

08. aug 2023

Sinds de wereldwijde pandemie weten we allemaal dat digitale technologieën omarmen broodnodig is om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Rest de vraag hoe u die digitalisering het beste op maat van uw organisatie en budget aanpakt. Het antwoord vindt u in deze blog.

Waarom mobiel printen ook voor uw bedrijf interessant is

01. aug 2023

In de zoektocht naar de juiste balans tussen werk en privé heeft een groot deel van onze beroepsbevolking de flexibiliteit van het hybride werken omarmd. Wie hybride werkt is echter vaak afhankelijker van mobiele apparaten. Een printinfrastructuur die het mogelijk maakt om rechtstreeks vanaf deze apparaten te printen kan dan handig zijn.