Waarop letten bij het kiezen van een printer voor een hybride werkplek?

26. sep 2022

De wereldwijde pandemie veegde de conventionele kantooropstelling van tafel: overal gingen bedrijven hun werkplek in sneltempo herstructureren. Thuiswerken en hybride werkomgevingen maakten de weg vrij voor nieuwe digitale technologieën en dito methoden van organisatiecommunicatie. Op de lange lijst van processen die bedrijfsleiders moesten heroverwegen: de printbehoeften van hun werknemers. Sindsdien zijn veel op papier gebaseerde processen getransformeerd, maar de behoefte om documenten of...

Zo bouwt u een digitale werkplek waarin teams op afstand beter samenwerken

20. sep 2022

Sinds werken op afstand tot het nieuwe normaal behoort, is een efficiënte online samenwerking voor iedereen een kritieke succesfactor. Hiervoor heeft u de juiste digitale tools voor taken als virtuele toegang tot informatie, co-auteurschap van documenten en elektronische ondertekening nodig.

10 vuistregels voor een geslaagde digitale transformatie in kleinere bedrijven

12. sep 2022

Constante en razendsnelle verandering is het nieuwe normaal geworden. Heel wat kleinere bedrijven hebben het moeilijk om de gewenste resultaten te behalen. Toch zijn er ook kleinere organisaties die een grote sprong voorwaarts maken, juist doordat ze de digitale transformatie volop omarmen. Ook uw organisatie kan zich aansluiten bij deze kleine, maar gestaag groeiende elite. Door onderstaande tien regels te respecteren kunt u ook in uw onderneming een succesvol veranderingsprogramma opstarten.

Digitale volwassenheid en flexibiliteit leiden tot het juiste hybride werkmodel

02. sep 2022

Nu de storm in dit post-pandemische landschap is gaan liggen, rijst de vraag in welke mate we thuiswerken moeten blijven omarmen. Ons advies? Kijk vooral naar het belang van sociale interacties en de rol die ze spelen in het faciliteren van groei en evolutie.