Hoe duurzaam zijn datacenters en clouddiensten?

15. apr 2024

Steeds meer bedrijven stappen over op de cloud voor hun IT-infrastructuur. De flexibiliteit van clouddiensten is extra aantrekkelijk in onzekere tijden. Maar zijn clouddiensten en de bijbehorende datacenters ook duurzamer dan de vertrouwde bedrijfsservers?

Cybersecurity: een gelaagde aanpak is een geslaagde aanpak

26. mrt 2024

Sterke cybersecurity voor uw organisatie bestaat nooit uit één pasklare oplossing: u heeft verschillende beveiligingslagen nodig. We onderscheiden zeven niveaus van cyberbeveiliging die samen een gelaagde aanpak vormen voor een uitgebreide bescherming.

Verbeter uw interne communicatie met Microsoft 365

22. mrt 2024

Is hybride werken de norm in uw bedrijf? Dan is Microsoft 365 wellicht de aangewezen tool voor uw interne communicatie. Want met de inbegrepen SharePoint Online en Viva Engage bouwt u respectievelijk een krachtig intranet en een levendig intern sociaal netwerk.

6 tips voor uw jaarlijkse digitale schoonmaak

15. mrt 2024

Op 16 maart 2024 staat opgeruimd extra netjes, want dan is het weer Digital Cleanup Day — de ideale dag om uw datatroep op te ruimen. Zo herwinnen uw digitale toestellen opslagcapaciteit, gaan hun systemen weer soepeler draaien én produceren ze minder CO₂. Ziehier alvast zes nuttige tips die uw apparaten weer meer ademruimte schenken!

5 tips voor een cyberveilige bedrijfscultuur

07. mrt 2024

Steeds meer bedrijfsactiviteiten vertrouwen op digitale technologie. Daarom is het essentieel dat ze sterk beveiligd worden tegen cyberaanvallen, die uw bedrijf veel geld, downtime en reputatieschade kunnen kosten. Hier zijn vijf essentiële tips om een cyberveilige cultuur in uw organisatie te installeren.