Een sterk beveiligde IT-omgeving: hoe ziet die eruit?

17. jan 2022

De IT-wereld evolueert snel en er worden voortdurend nieuwe systemen ontwikkeld. Dat is maar goed ook, want zo kunt u tegemoetkomen aan de veranderlijke behoeften van uw bedrijf. Jammer genoeg ontdekken ook cybercriminelen steeds nieuwe, inventieve manieren om hun slag te slaan. Uw IT goed beveiligen en continu updaten is dus essentieel. Gelukkig bestaan er voldoende IT-oplossingen om u daarbij te helpen. We lijsten ze graag voor u op!

Wat u moet weten over de licentiewijzigingen van Microsoft

13. dec 2021

Vanaf 2022 zien de licenties van Microsoft voor het Cloud Solution Provider programma (CSP) er heel anders uit.

Uw digitale werkplek uitbouwen met deze IT-oplossingen

10. dec 2021

Sommige bedrijven werken al een tijdje digitaal, andere startten er door de coronapandemie noodgedwongen mee. Maar elke organisatie is intussen overtuigd van de vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan flexibel samenwerken op afstand, en het centraliseren van tools, data en bestanden.

Digitaal transformeren met deze 7 efficiënte oplossingen

08. dec 2021

Toen het coronavirus uitbrak, gingen bedrijven onmiddellijk aan de slag met een efficiënte en toekomstgerichte digitale transformatiestrategie. Hun streefdoel? Een Intelligent Connected Workplace of ICW: die iedereen makkelijker doet communiceren en de mogelijkheid biedt om klantervaringen te verbeteren. Geweldige doelstellingen, maar een ICW kan alleen maar succesvol zijn als u uw digitale transformatiestrategie ook écht in de praktijk omzet. In deze blog leest u hoe u dat doet!