Licht- en beeldschermmeetapparatuur

Ons brede assortiment van bewezen producten maakt ons een van de marktleiders.

 

Konica Minolta ontwikkelt en produceert hoogwaardige licht- en displaymeettechnologie die onmisbaar is voor fabrikanten van consumentenelektronica, (AR/VR) displays, μLED wafers, VCSEL/lasersystemen, autoverlichting en LED/SSL-modules. Onze meetoplossingen profiteren van uiterst nauwkeurige spectroradiometers, die algemeen worden erkend en wereldwijd worden gebruikt. In combinatie met 2D-kleurencolorimeters, waarin bollen en goniometersystemen zijn geïntegreerd, kunnen zeer nauwkeurige en nauwkeurige metingen van UV tot IR worden uitgevoerd met herleidbare resultaten naar PTB of NIST.
 
Ons hoofdportfolio omvat testsystemen in productielijnen voor beeldschermen, het optisch testen van μLED's op een wafer en in modules, kwaliteitscontrole voor AR/VR-apparaten, efficiënte karakterisering van IR-bronnen (NIR LED, VCSEL). Schermkleuranalyzers helpen bij het testen van de weergaveprestaties en -kwaliteit bij het onderzoeken en aanpassen van de witbalans en het contrast, door de chroma, helderheid en balans nauwkeurig te meten.
 
We bieden ook een uitgebreid auditportfolio dat verschillende toepassingsgebieden bestrijkt, zoals systeemaudit, audit voor camera's en spectrometers en LED-kalibratiestandaarden.

Kleur Display Analyzer Illuminatie Kleur Meters Luminatie Meters Spectroradiometer Instrument Systems

CA-527

    Ontwikkeld om de nauwkeurigheid van de luminantie- en chromaticiteitsmetingen van de CA-427 te verbeteren voor beeldschermen met hogere contrastverhoudingen en bredere kleurengamma's.

    Beeldschermanalyser voor chromaticiteit...

CA-410

CL-500A

CL-70F

CL-200A

T-10A / T-10MA

CS-200

CS-150 / CS-160

LS-150 / LS-160

CA-2500

CAS-serie spectrometers

Beeldvormende colorimeters & IR test cameras

Fotometers & colorimeters

Goniofotometers voor LED/SSL

Goniofotometers voor beeldschermen

ISP-serie van integrerende bollen

Software

Kalibratie

Accessoires

Spectroradiometer CS-3000