[Error loading the WebPart 'HardwareOverviewListingWithFilter1' of type 'HardwareOverviewListingWithFilter']

RVS producten en oplossingen

ProMetric I

De ProMetric I-serie beeldcolorimeters van Radiant voldoet aan de eisen van snelle productieactiviteiten. Ze combineren de voordelen van automatisering met de nauwkeurigheid van menselijke visuele waarneming om een reeks toepassingen aan te pakken.

ProMetric Y

De ProMetric Y-serie robuuste beeldfotometers met een kleine vormfactor is geoptimaliseerd voor het testen van beeldschermen, toetsenborden, samenstellingen en cosmetische oppervlakken in productieomgevingen met grote volumes. De geavanceerde meetprestaties van deze fotometer, gecombineerd met configureerbare analysesoftware en lokale technische expertise, leveren een complete productietestoplossing op.

AR/VR

Radiant Vision Systems is een pionier op het gebied van displaytests voor AR/VR-technologie en biedt de hoogste ruimtelijke resolutie in licht- en kleurmeting voor het detecteren, classificeren en voorkomen van subtiele lichtuniformiteitsproblemen en pixel- en subpixeldefecten. Radiant heeft inspectieoplossingen ontwikkeld die de visuele respons van het menselijk oog nabootsen in een breed scala aan toepassingen.