Konica Minolta Business Solutions Europe behaalt alle zes Microsoft Cloud Solutions Partner Designations

| 6 juli 2023

Een betrouwbare partner voor digitale transformatie

Konica Minolta Business Solutions Europe en 21 van haar dochterondernemingen hebben alle zes Microsoft Cloud Solutions Partner Designations behaald, waarbij de uitgebreide mogelijkheden van Konica Minolta op alle gebieden van Microsoft Cloud Solutions zijn onderstreept.


Na de herstructurering van het partnerprogramma van Microsoft in 2022, dat organisaties naar voren brengt met bewezen ervaring, heeft Konica Minolta in Europa zich snel aangepast om klanten door hun cloudtrajecten te begeleiden. Het bedrijf heeft alle zes beschikbare Solutions Partner Designations binnengehaald, en daarbij haar expertise op het gebied van Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Infrastructure (Azure), Modern Work, Security en Business Applications laten zien.

 
 

Voor het verkrijgen van een Microsoft Solutions Partner Designation moet er worden voldaan aan strenge eisen op het gebied van vaardigheden (technische bekwaamheid), prestaties (aantal klanten) en klantensucces (implementatieresultaten). 'Het ontvangen van deze Designations is een bewijs van de toewijding van ons team aan excellence,' vervolgde Norihisa Takayama.
 
Met de lancering van Workplace One, de Microsoft 365-gerelateerde Managed IT Service van Konica Minolta, blijft het bedrijf haar toewijding aan digitale transformatie bevestigen. WorkPlace One is een uitgebreide oplossing die een beheerde Microsoft 365-omgeving, beheerde back-upservices, proactieve bewaking op afstand en de implementatie van de Microsoft Cloud Services biedt. Deze zijn allemaal ontworpen om IT-activiteiten te vereenvoudigen en klanten een naadloze digitale werkomgeving te leveren.
 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Marketing

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta door Quocirca uitgeroepen tot marktleider in cloud print services

Konica Minolta is benoemd tot marktleider in Quocirca's beoordeling van het Cloud Print Services Landscape, 2024, vandaag gepubliceerd. In het rapport wordt gewezen op de brede en groeiende toepassing van Cloud Print Management-oplossingen...