Verbeterde manier om labels te printen en verbeterde workflows met de Konica Minolta AccurioPro Flux-upgrade

| 13 januari 2022

Konica Minolta heeft een upgrade aangekondigd van de AccurioPro Flux-software. Hierbij wordt de automatisering van de workflow verbeterd en krijgen klanten meer mogelijkheden voor het printen van labels. Versie 9 biedt alle drie de modules in de AccurioPro Flux-serie van digitale oplossingen voor professioneel printen: Essential, Premium en Ultimate.


De kostenefficiënte AccurioPro Flux versie 9 helpt klanten hun workflows te verbeteren als onderdeel van Konica Minolta's voortdurende inzet om toonaangevende innovaties te ontwikkelen met geavanceerde functionaliteit. Dit helpt onze klanten om hun bedrijven te laten groeien. 

Konica Minolta's upgrade naar versie 9 van AccurioPro Flux omvat onder andere de volgende nieuwe functies:
  • Meer personalisatie door toevoeging van VDP-content (Variable Data Printing) vanuit CSV-bestanden (Comma Separate Values). Het maken van flyers, tickets, ansichtkaarten en mailings gaat snel, eenvoudig en directer met deze nieuwe functie.
  • De mogelijkheid om op het laatste moment afbeeldingen toe te voegen aan paginacontent. Het is niet langer nodig om een nieuw bestand aan te maken. De operator kan de wijzigingen eenvoudig doorvoeren in AccurioPro Flux.
  • Verbeterde interactie met offline afwerking. Kleurdefinities, achtergrondkleur, QR-codes en registermarkeringen worden allemaal eenvoudiger.
  • De nieuwe optie Flux Label Impose biedt een geautomatiseerde labelworkflow voor de Konica Minolta-labelprinters. Dit is een handige manier om labels aan te passen. Voordelen zijn onder andere de aanzienlijke besparingen op labelmateriaal en de mogelijkheid om opmaaksjablonen en verbeterde VDP-content vanuit CSV-bestanden op te slaan als tekst, barcode en QR-code.
  • Een nieuwe exclusieve functie voor AccurioPro Flux Ultimate is een vernieuwde aanmeldpagina die toegang biedt tot persoonlijke content en die de mogelijkheid biedt om een webshop te maken. 
  • Flux Essential heeft nieuwe opties: Flux Multi Seat en Flux Preflight Pro. Deze zijn nu toegankelijk via een andere pc of Mac. 
AccurioPro Flux beschikt over een centraal punt voor controle en beheer, geautomatiseerde workflowverwerking, kleurbeheer, naadloze integratie van verschillende printtechnologieën en volledige connectiviteit van alle printsystemen van Konica Minolta. Gebruikers zijn onder andere leveranciers van printservices, centrale reprografische afdelingen en inhouse printshops van overheidsorganisaties, universiteiten en bedrijven. De modules kunnen afzonderlijk worden aangeschaft of indien nodig worden geüpgraded. 

"Deze nieuwste AccurioPro Flux-upgrade biedt onze klanten nogmaals de kans om hun workflows en creativiteit opnieuw vorm te geven", aldus Achim Ricks, applicatiemanager productieprinten bij Konica Minolta Business Solutions Europe. "Versie 9 biedt nog meer functies en diverse nieuwe aantrekkelijke opties, die de workflow van onze klanten verbeteren en nieuwe zakelijke kansen creëren voor het printen van etiketten."

"Dit is opnieuw een voorbeeld van hoe wij, als marktleider in de transformatie van printmogelijkheden, de grenzen verleggen met creatieve innovaties op het gebied van marketingcommunicatie via meerdere kanalen. Het maakt ook deel uit van een digitale transformatie, aangezien we onze positie op de markt voor productieprinten blijven uitbreiden in een snel veranderende wereld."

 

Voordelen AccurioPro Flux:

 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...