Konica Minolta lanceert AccurioPrint 850i- en 950i-serie om klanten opnieuw te laten nadenken over efficiëntie

| 14 februari 2023

Konica Minolta heeft een nieuwe reeks monochrome tonermachines onthuld om klanten de mogelijkheid te geven opnieuw na te denken over de efficiëntie in kantoren, zakelijke en commerciële printomgevingen. De Accurio Print 850i en 950i zijn eenvoudig te bedienen, leveren hoogwaardige prestaties en bieden volledige integratie met cloudservices en workflows.


In de snelle bedrijven van vandaag de dag eisen klanten maximale efficiëntie en zeer geautomatiseerde, efficiënte systemen, evenals de nieuwste beveiligingstechnologie om een betrouwbare, veilige gebruikersomgeving te garanderen. De AccurioPrint 850i- en 950i-serie van Konica Minolta heeft dit alles en nog veel meer te bieden.

 

De twee modellen bereiken een niveau van duurzaamheid en aansluiting dat nooit eerder is gezien op een multifunctionele printer (MFP), en bieden een uitstekende printstabiliteit dankzij de vele verbeteringen van de basisfunctionaliteit. Ze kunnen respectievelijk tot 85 pagina's en 95 pagina's per minuut (tot 48 A3-pagina's per m) printen. De i-serie biedt geavanceerde digitale connectiviteit, zodat u altijd en overal kunt printen, plus krachtige afwerkingsfuncties.

 

De Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i is het topmodel van de bizhub i-Series, die de Minerva-engine heeft behouden en gezamenlijke functies, operaties en diensten combineert. De modellen zijn geschikt voor omgevingen met kleine printproducties en kantoren met grote volumes, waaronder onderwijs, overheid en zakelijke dienstverlening, evenals centrale reprografische afdelingen, print-for-pay en commerciële drukkers.

 

Een aantal andere kenmerken van de Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i zijn:

  • Een innovatieve materiaalsensor die automatisch de papiersoort en het papiergewicht detecteert en op betrouwbare wijze de juiste instellingen toepast. De sensor detecteert ook enveloppen, waardoor tijd wordt bespaard en de tussenkomst van de operator tot een minimum wordt beperkt.
  • Ondersteunt een grote verscheidenheid aan media (tot 300 g/m2).
  • Een nieuwe papierlade om papier van verschillende formaten in te bewaren.
  • Kant-en-klare printproducten zoals boekjes van 20 vel, nieten voor 100 vel en het vouwen van brieven.
  • Echte resolutie van 1200 x 1200 dpi en Simitri HD-tonertechnologie.
  • Geavanceerde printcontroller met innovatief kleuren touchscreen.
  • Naadloze integratie in documentworkflows.
  • Verbeterde milieuprestaties en een laag energieverbruik.

 

Andre Statkus, Senior Product Manager Professional Printing, Konica Minolta Business Solutions Europe, zegt: "We hechten veel waarde aan het versterken van onze klanten in een partnerschapsbenadering om hun bedrijf te laten groeien met onze oplossingen. De Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i-serie vertegenwoordigt een andere belangrijke stap om klanten te helpen hun printmogelijkheden te heroverwegen en te maximaliseren.

 

"Eenvoudige bediening en hoogwaardige prestaties zijn voorwaarden om maximale efficiëntie te bereiken en al het printwerk snel en probleemloos af te ronden. Tegelijkertijd zal de volledige integratie met cloudservices de juiste processen op het juiste moment bieden om handigere workflows te realiseren. De nieuwste beveiligingstechnologie en een groot aantal afwerkingsopties zullen ook de aantrekkingskracht van deze geavanceerde systemen vergroten."


Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...