AccurioLabel 400-productieprinter wint Good Design Award voor Konica Minolta

| 6 december 2022

De snelle AccurioLabel 400-tonerproductieprinter van Konica Minolta, die volgend voorjaar officieel wordt uitgebracht, is een van de vijf winnaars geworden van de Good Design Awards van het Japan Institute of Design Promotion.


In het officiële beoordeling van de evaluatiejury staat dat Konica Minolta's AccurioLabel 400 een prachtig afgewerkt product is met uitstekende toegankelijkheid en operationele mogelijkheden. Grote labelopslagruimtes die aan elke kant dynamisch naar buiten steken, creëren een "lichte impressie die moeilijk tot uitdrukking komt in industriële apparatuur".

 

De Konica Minolta AccurioLabel 400 heeft de witte kleur geïntroduceerd en tegelijkertijd de kosten laag gehouden. De jury noemde ook de evolutie van het ontwerp ten opzichte van het vorige model "een grote verandering van het uitdrukkingsbereik zonder terughoudendheid". Dit jaar heeft Konica Minolta de 1000e installatiezending van haar zeer succesvolle digitale AccurioLabel-tonerproductieprinters gevierd, nog geen zeven jaar na de intrede op de labelmarkt.


"Dit eerste high-end model van de AccurioLabel-serie heeft al een ongekende operationele efficiëntie bereikt, zelfs op het gebied van grote volumes. Dit minimaliseert niet alleen het tijdverlies bij het printen, maar verkort ook de trainingstijd voor de operator aanzienlijk. Vooral Konica Minolta's Intelligent Quality Care en de IQ-520 zullen de gebruiksvriendelijkheid en automatisering vergroten, wat betekent dat het controleniveau voor labelproductie omhoog gaat. Bovendien zal de introductie van Konica Minolta's eerste witte toner bijdragen aan de verbetering van de toegevoegde waarde van digitaal labelprinten."

De andere Good Design Awards waren voor Konica Minolta's Planetarium NAGOYA en Planetaria YOKOHAMA – elk met de introductie van Japans eerste LED 'DYNAVISION-LED®'-koepelsysteem – en voor twee andere producten. Dat waren een draagbaar inspectiesysteem voor gaslekken en een digitale röntgencamera van het cassettetype.

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta verlegt grenzen met de introductie van de AccurioLabel 400-productieprinter

De eerste installaties van AccurioLabel 400-tonerproductieprinters van Konica Minolta zullen volgens plan begin 2023 plaatsvinden, te midden van berichten over marktverschuivingen die laten zien dat 48% van de converters binnen twee jaar...

Voorspellingen voor de labelindustrie voor 2023 – inzichten van Konica Minolta

AccurioLabel 400-productieprinter wint Good Design Award voor Konica Minolta

AccurioJet KM-1 van Konica Minolta ontvangt nog meer FOGRA-erkenning

Dubbele productiviteit en dubbele snelheid - Konica Minolta lanceert de AccurioPress 6272P productieprinter