Konica Minolta

Nederland

  • Nederlands

Giving Shape to Ideas

Konica Minolta Nederland

Over Konica Minolta

Het doel van Konica Minolta is te weten wat klanten denken; om hun behoeften vanuit hun perspectief te begrijpen en om de uitdagingen die hun organisaties tegenkomen op te lossen - om zo tot het beste resultaat te komen.

Terug naar het overzicht

Konica Minolta Nederland

Konica Minolta Nederland denkt graag met u mee op allerlei gebieden. Zo bieden wij uitgebreid  advies, diensten en ondersteuning voor zowel hard-als softwareoplossingen. Ons portfolio omvat Business Solutions, IT- Services, Production Printing en Marketing Services.

Charterhousedots SoftwareDEVELOPMarketing ServicesProduction Printing - KMIT-Services - KMBusiness Solutions - KM

Business Solutions

Konica Minolta Business Solutions Nederland BV levert documentoplossingen voor de zakelijke markt. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam richten wij ons op het MKB en de grootzakelijke markt. Naast onze kwalitatief hoogwaardige multifunctionals voor zowel zwart-wit als kleur in de office-omgeving, leveren wij ook gevarieerde softwareoplossingen. Alles om uw documentstromen zo soepel mogelijk te laten lopen.

IT-Services

Met Managed Content Services biedt Konica Minolta volledige concepten rond het thema documentbeheer, archivering en data capture. Met ervaren procesadviseurs staat een uniek team van experts beschikbaar voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Met name op het vlak van IT-Security, bieden wij u ook een uitgebreid aanbod van diensten en producten rond het thema IT-beveiliging. Denkt u hierbij aan advies, Managed Services en softwareoplossingen.

Production Printing

Als Europees marktleider op het vlak van Production Printing, biedt Konica Minolta u toonaangevende systemen van de digitale productieafdruk. De hoog-volumesystemen combineren allemaal uitzonderlijke snelheid en veelzijdigheid met ongekende duurzaamheid en absolute betrouwbaarheid. De combinatie met specifieke softwareoplossingen biedt u een optimaal pakket dat op uw behoeften afgestemd is. Met DIGITAL1234 heeft Konica Minolta een programma ontwikkeld om groei mogelijk te maken voor leveranciers van printdiensten. Aan de hand van vier praktische stappen krijgen klanten uitleg hoe ze nieuwe zakelijke kansen kunnen identificeren, beoordelen, verifiëren en implementeren. In vier eenvoudige stappen maakt u meer zaken mogelijk.
Als aanvulling beschikt u met dots Software ook exclusief over een specialist voor de ontwikkeling van software voor de digitale productieafdruk.

Marketing Services

Konica Minolta biedt u met de onderneming Konica Minolta Marketing Services een aanbieder voor uitbestede marketing- en productiediensten, die de aankoop, productie en oplevering van gedrukte en digitale communicatiemiddelen van uw merk aanstuurt.