Bericht aan onze klanten

Meetoplossingen in samenwerking met de experts

 

Volledige ondersteuning van Product voorstel tot after-sales service

Ons doel is om klanten te voorzien van complete oplossingen, niet alleen het verkopen van producten

Alvorens te verkopen zullen onze ervaren en deskundige verkopers onze klanten adviseren in het selecteren van de optimale instrumenten en meetmethoden om de gewenste resultaten te bereiken. Nadat een product of systeem is aangeschaft, kunt u rekenen op onze uitgebreide ondersteuning. Systeemvragen over de werking van het product en het gebruik beantwoorden wij graag.

In veel regio's, bieden wij verschillende soorten seminars, trainingen, consulten, etc. om klanten te helpen in het verrijken van hun kennis van basis-en geavanceerde meet-principes, methoden voor kwaliteitscontrole, geldende normen, enz. Onze online Measurement Fundamentals pagina's zijn ook een goede introductie tot kleur en licht metingen.

Onze verkoop bedrijven bieden wereldwijd een breed scala aan ondersteunende diensten. Deze diensten kunnen zijn; on-site service, IQ OQ PQ validatie, enz. om te voldoen aan de behoeften van de klant (Houd er rekening mee dat deze diensten beschikbaar zijn afhankelijk van de regio en verkoopkantoor. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Konica Minolta verkoopkantoor of dealer voor meer informatie over het aanbod in uw regio.)

We hebben 26 grote service-faciliteiten gevestigd over de hele wereld, met goed opgeleide technici. Wij bieden inspectie, kalibratie en reparatie van onze instrumenten om de hoogste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen.

 

* Het totale aantal meetinstrumenten (exclusief fotografisch meter) verkocht door Konica Minolta, Inc. Sensing Business Unit Vennootschap en haar rechtsvoorgangers overschreden 1,2 miljoen eenheden in maart 2011.