TRIO van Trusts

Drie redenen waarom klanten op ons vertrouwen

 

Trio van Trusts

Meer dan 1 miljoen geïnstalleerde eenheden * bewijst het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.

Het Trio van Trusts: Drie redenen waarom klanten bij ons terecht komen.

Normconformiteit en hoge betrouwbaarheid


U kunt vertrouwen op de juistheid en betrouwbaarheid van de Konica Minolta instrumenten.

  • Onze instrumenten zijn ontworpen om te voldoen aan de toepasselijke internationale en nationale meetstandaarden waaronder CIE, ISO, ASTM, DIN, JIS, enz. Traceerbaarheidssysteem diagrammen en kalibratie-certificaten zijn ook beschikbaar, en we zijn geaccrediteerd als een kalibratielaboratorium voor jcss (Japan Calibration Services System).
 
  • Onze instrumenten zijn ontworpen en vervaardigd om een hoge betrouwbaarheid te bieden zelfs na lang gebruik. De meeste van onze instrumenten zijn vervaardigd en geïnspecteerd op kwaliteit geheel in Japan, met strenge controles om ervoor te zorgen dat deze goed binnen de catalogus specificaties vallen op het moment van verzending. Daarmee bieden wij onze klanten een lange, betrouwbare levensduur van de aangekochte intstumenten.

Naleving van veiligheids-en milieuvoorschriften


  • Onze instrumenten voldoen volledig aan de elektrisch veiligheid en milieu geldende voorschriften, niet alleen in Japan, maar ook in andere landen zoals de VS, Europese landen, China, enz. Deze omvatten het reglement zoals Japan Elektrische Product Safety wet, UL-goedkeuring eisen, CE-markering eisen, AC-adapter een laag stroomverbruikvoorschriften, enz.
 
  • We zijn ISO 140001 gecertificeerd, en al onze producten voldoen aan RoHS vereisten.

Volledige ondersteuning van Product Voorstel tot after-sales service


Ons doel is klanten complete oplossingen te bieden, niet alleen producten te verkopen.

  • Alvorens te verkopen zullen onze ervaren en deskundige verkopers onze klanten voorzien in advies over het selecteren van de optimale instrumenten en meetmethoden om de gewenste resultaten te bereiken.  Nadat een product of systeem is aangeschaft, kunt u rekenen op onze uitgebreide ondersteuning. Systeemvragen over de werking van het product en het gebruik beantwoorden wij graag.
  • In veel regio's, bieden wij verschillende soorten seminars, trainingen, consulten, etc. om klanten te helpen in het verrijken van hun kennis van basis-en geavanceerde meet-principes, methoden voor kwaliteitscontrole, geldende normen, enz. Onze online Measurement Fundamentals pagina's zijn ook een goede introductie tot kleur en licht metingen.
  • Onze verkoop bedrijven bieden wereldwijd een breed scala aan ondersteunende diensten. Deze diensten kunnen zijn; on-site service, IQ OQ PQ validatie, enz. om te voldoen aan de behoeften van de klant (Houd er rekening mee dat deze diensten beschikbaar zijn afhankelijk van de regio en verkoopkantoor. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Konica Minolta verkoopkantoor of dealer voor meer informatie over het aanbod in uw regio.)
  • We hebben 26 grote service-faciliteiten gevestigd over de hele wereld, met goed opgeleide technici. Wij bieden inspectie, kalibratie en reparatie van onze instrumenten om de hoogste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen.

*Het totale aantal meetinstrumenten (exclusief fotografisch meter) verkocht door Konica Minolta Inc Optics Vennootschap en haar rechtsvoorgangers overschreden 1,2 miljoen eenheden in maart 2011.