Varnish Printing

om uw services uit te breiden en innovatief uit de hoek te komen.

 

Varnish Printing

 
Omdat niet alle printopdrachten hetzelfde zijn, bieden we bij Konica Minolta ook specifieke varnish printsystemen aan. Vernis of varnish verhoogt immers niet alleen de kwaliteit van de print, maar kan het ook dat tikje extra geven. Daarnaast biedt het de nodige bescherming tegen vocht en mogelijke beschadigingen. 

Vernis dat digitaal aangebracht wordt met inkjettechnologie kan een 3D-effect toevoegen aan uw printopdrachten. Daarnaast is een combinatie van vernis en hot-foil mogelijk om schitterende en gepersonaliseerde folie af te drukken. Onze varnish systemen kunnen zowel offset afdrukken als digitale afdrukken veredelen. 

Deze varnish printmogelijkheden geven uw bedrijf de kans uw services uit te breiden en daardoor uw klanten tevreden te stellen.  Daarnaast kunt u ook uw klantenbestand  vergroten omdat u meer afdrukmogelijkheden kunt aanbieden. Een mooi laagje spot-vernis in combinatie met gouden folie kan een print meteen levendiger en aantrekkelijker maken.

Bekijk hier onze uitgebreide varnish printsystemen en profiteer van innoverende printmogelijkheden.

 

Overzicht Varnish

AccurioShine 3600

Meteor Unlimited Colors Se+

MGI JETVARNISH 3D EVOLUTION

MGI JETVARNISH 3D One

MGI JETVARNISH 3DS

AccurioShine 3600

Meteor Unlimited Colors Se+

MGI JETVARNISH 3D EVOLUTION

MGI JETVARNISH 3D One

MGI JETVARNISH 3DS
 

Vraag een live demo aan met onze experts!

Onze experts vertellen u graag meer over de hoogtepunten en voordelen van de digitale varnish technologie. 

Voel het zelf!

Een demo aanvragen 

SUCCESS STORY: BONBOX BV

“Deze oplossing is een echte gamechanger voor veel van mijn klanten in commercieel drukwerk en verpakkingsconverters. Tijdens een live demonstratie werden alle individuele stappen met elkaar verbonden. Ik ben erg blij. Deze veredelingsoplossing heeft al meer opgeleverd dan we hadden gepland en ik verwacht de rest van dit jaar geweldige resultaten in ons bedrijf.”

Arlo Swartz Technisch Directeur, Bonbox

Lees het succesverhaal 

Varnish printing als onderdeel van de workflow

De innovatieve digitale oplossingen van Konica Minolta zijn echter niet alleen geschikt voor Varnish Printing. Het assortiment van Konica Minolta omvat namelijk alles wat nodig is voor een volledige workflow voor etikettering en verpakking, van het printen en vormgeven van het etiket tot de productie van de verzenddoos.

Ontdek hoe Varnish printing deel uit maakt van de workflow

Uw klanten meer waarde en creativiteit te bieden
 

Lees meer op onze blog

Konica Minolta lanceert MGI JETVARNISH 3D One digital spot UV-systeem

De MGI JETVARNISH 3D One richt zich op markten voor kleine luxe verpakkingen, boeken, tijdschriften, visitekaartjes, menu's, brochures, fotoboeken en wenskaarten. De doelgroep bestaat onder andere uit digitale drukkerijen en grafisch vormgevers. Ook de huidige klanten van Konica Minolta die nieuwe, winstgevende zakelijke kansen willen creëren kunnen voor de toepassing van de MGI JETVARNISH 3D One kiezen.

Lezen

Betrouwbaar, kwalitatief en milieuvriendelijk drukken? Missie volbracht!

Montana Printing is een volwaardige digitale drukkerij en bedient al vijftien jaar zowel kmo’s, zelfstandigen als particulieren, ook op het vlak van ontwerp en opmaak. Onder het motto ‘kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit’ beslisten zaakvoerders Walter Bruynseels en Kristel Bervoets begin 2018 hun printinfra-structuur te vernieuwen. Gewapend met een AccurioPress C6085 van Konica Minolta levert Montana Printing vandaag meer dan ooit topkwaliteit.
Lezen

Toegenomen klanttevredenheid en interne efficiëntie

Een hele reeks klanten in verschillende sectoren vertrouwt op Eurographics voor de digitale druk en de afwerking van verschillende soorten drukwerk: van eenvoudige naamkaartjes tot glossy corporate brochures. Omdat precisie en kwaliteit in de grafische wereld zo essentieel zijn – en de sector tegelijkertijd snel evolueert – besloot de Zaventemse drukkerij onlangs om zijn printers te vernieuwen.
Lezen