Varnish Printing

om uw services uit te breiden en innovatief uit de hoek te komen.

 

Varnish Printing

 
Omdat niet alle printopdrachten hetzelfde zijn, bieden we bij Konica Minolta ook specifieke varnish printsystemen aan. Vernis of varnish verhoogt immers niet alleen de kwaliteit van de print, maar kan het ook dat tikje extra geven. Daarnaast biedt het de nodige bescherming tegen vocht en mogelijke beschadigingen. 

Vernis dat digitaal aangebracht wordt met inkjettechnologie kan een 3D-effect toevoegen aan uw printopdrachten. Daarnaast is een combinatie van vernis en hot-foil mogelijk om schitterende en gepersonaliseerde folie af te drukken. Onze varnish systemen kunnen zowel offset afdrukken als digitale afdrukken veredelen. 

Deze varnish printmogelijkheden geven uw bedrijf de kans uw services uit te breiden en daardoor uw klanten tevreden te stellen.  Daarnaast kunt u ook uw klantenbestand  vergroten omdat u meer afdrukmogelijkheden kunt aanbieden. Een mooi laagje spot-vernis in combinatie met gouden folie kan een print meteen levendiger en aantrekkelijker maken.

Bekijk hier onze uitgebreide varnish printsystemen en profiteer van innoverende printmogelijkheden.

 

Overzicht Varnish

AccurioShine 3600

MGI JETvarnish 3D

MGI JETVARNISH 3D EVOLUTION

MGI JETvarnish 3D Web

MGI JETVARNISH 3DS

AccurioShine 3600

MGI JETvarnish 3D

MGI JETVARNISH 3D EVOLUTION

MGI JETvarnish 3D Web

MGI JETVARNISH 3DS
 

Vraag een live demo aan met onze experts!

Onze experts vertellen u graag meer over de hoogtepunten en voordelen van de digitale varnish technologie. 

Voel het zelf!

Een demo aanvragen 

SUCCESS STORY: BONBOX BV

“Deze oplossing is een echte gamechanger voor veel van mijn klanten in commercieel drukwerk en verpakkingsconverters. Tijdens een live demonstratie werden alle individuele stappen met elkaar verbonden. Ik ben erg blij. Deze veredelingsoplossing heeft al meer opgeleverd dan we hadden gepland en ik verwacht de rest van dit jaar geweldige resultaten in ons bedrijf.”

Arlo Swartz Technisch Directeur, Bonbox

Lees het succesverhaal 

Varnish printing als onderdeel van de workflow

De innovatieve digitale oplossingen van Konica Minolta zijn echter niet alleen geschikt voor Varnish Printing. Het assortiment van Konica Minolta omvat namelijk alles wat nodig is voor een volledige workflow voor etikettering en verpakking, van het printen en vormgeven van het etiket tot de productie van de verzenddoos.

Ontdek hoe Varnish printing deel uit maakt van de workflow

Uw klanten meer waarde en creativiteit te bieden
 

Weinig bekende regelgeving die de verkoop van digitale printers zal stimuleren

Bredere actieplannen om ontbossing en aantasting van bossen tegen te gaan, inclusief hout en papier dat hiervan is gemaakt. Wat is de relevantie voor drukwerk en drupa? Lees hiervoor dit speciale inzicht van Konica Minolta.