Professional Solutions

 

Professional Solutions


Om uw aanbod aan diensten te verruimen en in te spelen op de veranderingen in het professioneel printlandschap bieden we bij Konica Minolta verschillende vernieuwende Print Solutions aan. Deze geavanceerde oplossingen ondersteunen u bij het efficiënt uitvoeren van uw printopdrachten en dat voor verschillende branches en sectoren. 

          

Book Publishing

In de uitgeverswereld is een belangrijke verandering aan de gang, namelijk die van on-demand publishing. Klanten willen hier gebruik van maken zodat zelfpublicatie in kleine oplages mogelijk wordt. Om on-demand publishing mogelijk te maken in uw printbedrijf, biedt Konica Minolta printoplossingen aan voor Book Publishing.
Meer info

Colour Management

Voor een professioneel printbedrijf is een goed beheer van de correcte kleuren essentieel. Sterker nog, het succes van uw bedrijf valt of staat met een precieze expertise in printen en kleurbeheer. Konica Minolta biedt u dan ook de mogelijkheid tot intelligente kleur- en beeldcontrole.
Meer info

Inline Finishing

Om zo veel mogelijk (tijd-)winst te boeken, dient u uw printprocessen zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Konica Minolta biedt u daarom de Inline Finishing oplossing aan, een vernieuwende Print Solution die uw productietijd zal verkorten en uw opbrengst zal verhogen.
Meer info

IQ-501

Elke klant wil natuurlijk waar voor zijn geld. In de printsector betekent dit snelle, kwalitatieve printresultaten tegen een aantrekkelijk prijskaartje. Intelligent Quality Care van Konica Minolta biedt u de beste kwaliteit en met het voordeel van tijdsbesparing.
Meer info

Make Ready

Om zo snel en effectief mogelijk printopdrachten uit te kunnen voeren, dient u uw printprocessen te stroomlijnen en voor te bereiden. Met de Make Ready opties van Konica Minolta kunt u uw efficiëntie verbeteren en flexibel reageren op de last-minute wijzigingen van klanten.
Meer info

Transactional Printing

Transactiedocumenten worden tegenwoordig ook vaak gebruikt door marketingprofessionals om diensten of producten te promoten. Om de kosten hiervan voor uw klanten te verlagen en kwalitatieve transactiedocumenten af te leveren, ontwikkelde Konica Minolta Transactional, een innovatieve print solution om onder meer de cross-selling inkomsten van uw klanten te stimuleren.
Meer info

Variable Data

Mensen worden dagelijks overladen met verschillende reclamefolders en direct mails per post en e-mail. Om uw boodschap sneller en efficiënter tot bij de juiste personen te krijgen, kan u best een persoonlijke aanpak proberen. Variabel data printing biedt u de kans om uw klanten meer te binden en zo te overtuigen van uw product of dienstverlening.
Meer info

Web-to-Print

Het internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, zakelijke wereld en economie. Mensen voeren heel wat van hun dagelijkse taken uit via het internet en dat is ook te merken in de printsector. Konica Minolta biedt dan ook online en e-printing oplossingen aan om Web-to-Print te introduceren in uw Professional Printing aanbod.
Meer info

Workflow Automation

Om de productiviteit van uw printbedrijf te verhogen, is het aangeraden om uw verschillende printprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Met de Workflow Automation oplossing van Konica Minolta kunt u alle workflows automatiseren om zo kostbare tijd en middelen te besparen.
Meer info

Bekijk onze trends video

De drie grootste trends in print op dit moment zijn: COVID-19 als een versneller van progressie, Duurzaamheid in drukwerk en Groei stimuleren met digitale embellishment

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...