Inkomende facturen digitaal verwerken

Zo maakt u het werk van iedereen makkelijker


Hoeveel stress levert de verwerking van inkomende facturen op in binnen uw bedrijf? Verwerkt u de facturen nog met de hand? Heeft u te maken met stapels papier, tijdrovende goedkeuringsprocedures en zelfs onvindbare facturen?

Wat meer overzicht en inzicht kunt u vast wel gebruiken. Met onze efficiënte oplossing bewerkt u uw inkomende facturen heel eenvoudig in digitale vorm. In minder tijd, met minder stress.


Elke dag wordt uw bedrijf overspoeld met een stroom van inkomende facturen. Dit is een tijdrovend en vaak foutgevoelig proces, van distributie naar de relevante afdelingen tot vrijgave en betaling. Met Konica Minolta's digitale inkomende factuurverwerking kunt u nu rekenen op een optimale oplossing!

ECM-Workflow-Grafik-BNL.png

  • Overal in het bedrijf worden gegevens en informatie vastgelegd (Capture). Documenten worden vanuit de uiteenlopende bronnen centraal opgeslagen, geïndexeerd en in digitale mappen geordend. Zo integreert u de papieren wereld in uw IT-omgeving (Workflow Management).
  • Alle soorten informatie, dossiers en documenten worden op een centrale ECM-basis beheerd (Document management) voor alle medewerkers in het bedrijf (Collaboration). Zo hebben alle medewerkers, ook zij die niet op kantoor werken, altijd de beschikking over dezelfde informatie.
  • De gezamenlijke kennis wordt opgeslagen (Store) op aangewezen locaties. Zo kan men er zeker van zijn dat documenten, gegevens en digitale mappen bewaard blijven.
  • Informatie wordt op verschillende manieren gepubliceerd (Deliver). Dat kan gebeuren via printen op een multifunctional of via digitale weergave op uw computer of uw smartphone. 
  • Informatie wordt bewaard (Preserve) om te voldoen aan wettelijke vereisten en dossiers, documenten en kennis worden bewaard in het bedrijfsarchief (Records Management).

Inkomende facturen digitaal verwerken

Inkomende facturen digitaal verwerken

Transparanter, sneller en kostenbesparend

Met Konica Minolta's digitale factuurverwerking kunt u alle inkomende facturen vastleggen en ervoor zorgen dat ze allemaal in kaart worden gebracht in uw systeem. Alle relevante factuurgegevens, zoals het factuurnummer, worden automatisch verwerkt, geverifieerd en vastgelegd met behulp van tekstherkenning en intelligente algoritmes. Dit zorgt ervoor dat al uw facturen veilig worden opgeslagen en op elk moment toegankelijk zijn vanaf uw werkstation. Bovendien worden alle geregistreerde facturen onmiddellijk doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdelingen. 


Konica Minolta's oplossingen voor factuurverwerking bieden een stressvrije integratie met bestaande Enterprise Resource Planning (ERP)-systemen. De belangrijkste voordelen van het digitale proces zijn een geautomatiseerde factuurverwerking, minder fouten, kortere factuurverwerkingstijden en lagere factuurverwerkingskosten. 

Hardware
hardware icon
Multifunctionals van Konica Minolta

Met een multifunctional van Konica Minolta is het kinderspel om papieren documenten om te zetten in elektronische bestanden. Integratie van multifunctionals in de digitale bedrijfsprocessen, in combinatie met ECM-software, maakt het mogelijk om de inkomende poststukken te digitaliseren en rechtstreeks te verzenden naar de verantwoordelijke medewerkers. De software leest de inhoud van de documenten in en voegt de informatie rechtstreeks in de elektronische verzending.

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek hoe Konica Minolta softwareproducten u kunnen helpen uw processen te verbeteren. Op maat van uw bedrijf kunt u uw printservices efficiënt beheren en de bijbehorende kosten verlagen, de efficiëntie verhogen door digitale workflows te implementeren en de beveiliging van documenten te verbeteren. Dankzij hun volledige modulariteit zijn onze oplossingen schaalbaar en kunnen ze worden geconfigureerd om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Services
service icon
Meer dan afdrukken!

Gestructureerde bedrijfsprocessen en een veilige IT-infrastructuur zijn essentieel om concurrerend te blijven in de huidige markten. Met onze zakelijke dienstverlening ondersteunen wij u bij het optimaliseren van uw informatieprocessen binnen uw bedrijf. Naast consultancy omvat ons portfolio ook de implementatie van de noodzakelijke printinfrastructuur als onderdeel van onze Managed Print Services. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij de installatie van software, de analyse van uw printworkflows en de verhoging van de printerveiligheid in uw bedrijf.

Door de Konica Minolta ontwikkelde oplossingen voor het vastleggen en beheren van documenten, kan elk bedrijf nu profiteren van de automatisering van de factuurverwerking in de crediteurenadministratie. Digitale oplossingen voor factuurverwerking verminderen vooral fouten, zorgen voor transparantie en elimineren operationele knelpunten - en zijn tegelijkertijd compliant. 


Of uw bedrijf nu papieren facturen of e-mailbijlagen ontvangt, een automatiseringsoplossing vangt, organiseert en levert deze facturen snel aan de juiste mensen met uitgebreide workflow en routeringsopties. 

   

   

Speed feature icon

Bespaar enorm veel werktijd: hoge automatiseringsgraad en geen zoeken naar verkeerd gearchiveerde facturen meer

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Absoluut transparant en audit-proof: Duidelijke factuurstatus en gedocumenteerde releaseprocessen

Mobility feature icon

Aanzienlijke kostenverlaging: Bespaar werktijd = bespaar kosten

Quality feature icon

Facturen en historie bekijken en goedkeuren - binnen het bedrijf of onderweg

Teamwork Icon

Tevreden medewerkers met tijd voor de core business: minder complexiteiten meer accuraat

Productiviteitsfunctie-icoon

Efficiënte digitalisering van binnenkomende papieren facturen met bestaande scanners of multifunctionals

Get in touch

Get in touch