Inkjet Printing

Voor voortdurende kleurenconsistentie en betrouwbaarheid

 

Inkjet Printing

 
De communicatie- en printsector verandert steeds meer door de komst van digitale technologieën. Het is dan ook belangrijk dat u niet alleen begrijpt op welke manier deze evolutie uw printbedrijf zal beïnvloeden, maar ook dat u mee evolueert en uw services uitbreidt. Alleen zo kan u nieuwe klanten aantrekken in de toekomst en groei blijven realiseren.

Ook in inkjet printing is er een evolutie merkbaar: het is een stuk populairder geworden voor professionele printbedrijven. Dat komt door enkele niet te miskennen voordelen, zoals het printen van variabele data, verhoogde snelheid in printen dankzij digitale technologieën, en de toepasbaarheid voor specifieke toepassingen. Daarnaast biedt inkjet printing ook een contactloos printproces met een voortdurende kleurenconsistentie en betrouwbaarheid. 

Om u de beste kwaliteit aan inkjet printers te bieden, innoveerde Konica Minolta de inkjetproductie en creëerde stabiele, kleuraccurate, digitale persplatformen. Bekijk onze inkjet printsystemen hieronder.

 

Overzicht Inkjet printers

AccurioJet KM-1e

AccurioJet KM-1e

Bekijk onze trends video

De drie grootste trends in print op dit moment zijn: COVID-19 als een versneller van progressie, Duurzaamheid in drukwerk en Groei stimuleren met digitale embellishment

Voorspellingen voor de label- en verpakkingsindustrie voor 2024

In een wereld vol onzekerheid, waarin een wereldwijde terugval in de totale printproductie wordt verwacht, is het bemoedigend om te zien dat digitale labels, verpakkingen en decoratie volop in de belangstelling staan.