Maar wat gebeurt er precies met uw IT-infrastructuur wanneer er geen duidelijke strategie op tafel ligt? Wat zijn de gevolgen wanneer het misgaat?

 

Download onze brochures en kom meer te weten over Managed Application Services, en welke voordelen het kan bieden voor uw document en IT-management. Besteedt uw IT-team vooral tijd aan het blussen van brandjes omtrent support en dringende IT-vragen? Ervaart u steeds meer problemen bij het beheer en onderhoud van uw print en IT-infrastructuur waardoor u achterop raakt in het behalen van strategische IT-doelstellingen? Dan kan Managed Application Services (MAS) de oplossing zijn voor uw bedrijf. 
 

Het uit handen geven van de zorg om operationele IT-taken en document management, zorgt er immers voor dat uw IT-omgeving weer helemaal in orde en veilig is. Daarnaast creëert het de nodige tijd voor uw team om weer de focus te leggen op de belangrijkste taken: meedenken met uw organisatie, de beste interne en externe klantenservice bieden en ervoor zorgen dat ze op IT-vlak een bijdrage kan leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. 
 

Wat kunt u verwachten van deze brochures?
We begrijpen dat het uit handen geven van uw operationele IT-taken, zoals het beheer en onderhoud van multifunctionele printers en andere hardware of het voorzien van een efficiënt document management, niet meteen eenvoudig is. Daarom voorzien we deze gratis brochures over Managed Application Services voor uw IT, print en document management. 
 

Managed Application Services: rethink managed print:

  • Herkent de problemen waarmee uw team dagelijks geconfronteerd wordt omtrent document- en informatiebeheer 
  • Licht toe hoe MAS daar een oplossing voor biedt 
  • Legt u uit hoe Managed Application Services handige workflows gebruikt om operationele IT-taken en documentbeheer efficiënt en snel uit te voeren 
  • Vat de belangrijkste voordelen van Managed Application Services samen voor informatie en document management 
  • Geeft u meer inzicht in MAS van Konica Minolta 

Managed Application Services: rethink document and information management:

  • ​Herkent de problemen waarmee uw team dagelijks geconfronteerd wordt omtrent print management 
  • Licht toe hoe MAS daar een oplossing voor biedt 
  • Legt u uit hoe Managed Application Services workflows gebruikt om uw printbeheer en -taken efficiënt en snel uit te voeren 
  • Vat de belangrijkste voordelen van Managed Application Services samen voor print management 
  • Geeft u meer inzicht in de Managed Application Services van Konica Minolta voor al uw printoplossingen 

 

Download nu onze brochures

Rethink Managed Print

Rethink Application Services