Print Technologies

 

Print Technologies


Om bij te blijven met de concurrentie en om aan de steeds veranderende eisen van uw klanten te kunnen voldoen, is het aangeraden om u te verdiepen in de nieuwste print technologieën. Met een breed gamma aan vernieuwende technologieën - van Professional Printing en Label Printing tot Varnish en Inkjet Printing – kan Konica Minolta u daarbij helpen.

Production Printing

Met onze professional printing services bieden we ondersteuning en zakelijke tools aan om u te helpen nieuwe markten te verkennen. Zo kunt u uw expertise uitbreiden in innovatieve print- en web technologieën en u voorbereiden op de toekomst.

Label Printing

Label converters en commerciële drukkers krijgen steeds vaker te maken met een toenemend aantal printopdrachten voor verschillende oplagen die in een korte doorlooptijd geproduceerd moeten worden. Met conventionele flexo- en offsetdruk is het nauwelijks nog haalbaar om dergelijke opdrachten winstgevend uit te voeren. Gelukkig kunnen ze door middel van digitale labelprinters op eenvoudige en efficiënte manier verwerkt worden.

Inkjet Printing

Printmaterialen en de stabiliteit van offset-printers combineren met de voordelen van de nieuwste digitale technologieën? Dat kan met de innovatieve inkjet printers van Konica Minolta. Profiteer van de verbazingwekkende mediaflexibiliteit en de snelheid van het dubbelzijdig printen en produceren van variabele gegevens op extra grote B2-vellen. Vergroot uw printmogelijkheden met onze inkjet-printers en bouw uw klantenbestand verder uit.

Varnish Printing

Printen is meer dan alleen kleur en papier. U kunt uw printresultaten ook net dat tikje extra geven door varnish (of vernis) en hot-foil aan het printproces toe te voegen. Dit zorgt voor een mooie glans op het drukwerk. Bovendien bestaan er verschillende mogelijkheden om de opmaak van het drukwerk een speciale look and feel te geven.

Lees meer op onze blog

Betrouwbaar, kwalitatief en milieuvriendelijk drukken? Missie volbracht!

Montana Printing is een volwaardige digitale drukkerij en bedient al vijftien jaar zowel kmo’s, zelfstandigen als particulieren, ook op het vlak van ontwerp en opmaak. Onder het motto ‘kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit’ beslisten zaakvoerders Walter Bruynseels en Kristel Bervoets begin 2018 hun printinfra-structuur te vernieuwen. Gewapend met een AccurioPress C6085 van Konica Minolta levert Montana Printing vandaag meer dan ooit topkwaliteit.

Lezen

Konica Minolta presenteert Grafisol als eerste Portugese klant van AccurioJet KM-1

Het Portugese Grafisol Lda. investeert in de Konica Minolta AccurioJet KM-1 B2+ sheetfed UV digitale inkjet-kleurenproductieprinter. Hiermee zijn zij de eerste in Portugal. Naar verwachting leidt deze investering tot een hogere efficiëntie, productiviteit en een verwachte uitbreiding van het serviceaanbod.
Lezen

Mijlpaal: 500e levering van de Konica Minolta AccurioLabel-serie

De Konica Minolta AccurioLabel-serie is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelprinters en biedt betaalbare toegang tot hoogwaardig digitaal printen. De printer is ontwikkeld voor het beheer en de levering van een toenemend aantal kleine tot middelgrote printtaken in steeds kortere verwerkingstijden. In tegenstelling tot traditionele flexo- en offsetprint kunnen zeer flexibele digitale productieprinters deze taken, zoals het printen van variabele data of het printen van nummering, eenvoudig en efficiënt verwerken.
Lezen