Baas over uw informatie

Verlies geen tijd meer met zoeken naar de juiste folders en documenten met Document Management Services

Maak mijn documentbeheer efficiënter

Document Management Services


 

Vind snel documenten


Breng uw documenten samen op één plaats en maak ze snel doorzoekbaar.

 


 

Beveilig uw bestanden


Beveilig uw bestanden met governance-, retentie- en toegangsregels.

 

Optimaliseer worfklows


Beperk manueel werk en verkort bedrijfsprocessen met slimme workflows.

Al uw documenten op een plaats

Bent u ooit verdwaald in een wirwar van verspreide documenten, kostbare tijd verspillend aan het zoeken naar cruciale informatie? Een veelvoorkomend probleem dat wij begrijpen en aanpakken.

Met ​een document management systeem (DMS) brengen we al uw bestanden samen, ongeacht hun bron, op één centrale plek. Geen frustrerende zoektochten meer, maar naadloze toegang tot al uw documenten, zelfs offline. Het wordt tijd om afscheid te nemen van data in silo's en informatie-overload.

Wij helpen u verder in uw documentatieproblemen met een oplossing op maat, specifiek voor uw uitdagingen. Verbeter uw productiviteit, bespaar kostbare tijd en maak een vlotte overgang van versnipperde documenten naar geoptimaliseerd documentbeheer.

Help mij verder

Maak documenten vindbaar


 

Metadata gestuurd


Veel tijd kwijt aan het vinden van de juiste documenten? Dankzij metadata-gestuurd informatiemanagement classificeert u gemakkelijk uw documenten om deze binnen enkele seconden terug te vinden.

 


 

Versiebeheer


Zoekt u soms naar de laatste versie van een bestand? Met versiebeheer vindt u in een oogopslag de juiste versie en ziet u wanneer een bestand aangepast is en door wie.

 

Governance regels


Een document management systeem (DMS) faciliteert compliance door de nodige governance regels in te stellen. Zo hebben enkel geautoriseerde personen toegang tot bepaalde data.

Wist u dat?

Slimme workflows

Handmatige procedures kunnen tijdrovend en foutgevoelig zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte workflows die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Heeft u een digitaal proces met veel handmatige stappen? De kans is groot dat dit proces geoptimaliseerd en geautomatiseerd kan worden met workflows:

    Stappen definiëren
Definieer duidelijke stappen binnen uw processen. Of het nu gaat om goedkeuringen, beoordelingen of andere bedrijfsactiviteiten, u heeft volledige controle over het verloop.

    Manuele acties vervangen door automatische workflows
Vervang tijdrovende handmatige handelingen door efficiënte geautomatiseerde workflows. Verhoog de nauwkeurigheid en snelheid van uw processen, waardoor menselijke fouten worden geminimaliseerd.

    Eenvoudig delen met internen en externen
Werk samen zonder obstakels. Deel workflows eenvoudig met zowel interne als externe belanghebbenden.

Help mij verder

Integreer in seconden

Onze document management oplossingen zijn makkelijk te integreren met uw belangrijkste processen en applicaties. Zo koppelt u eenvoudig al uw documentenstromen met elkaar op een plek.

Optimaliseer uw documentbeheer nu

Met Document Management Services bent u verzekerd van geordende documenten, centraal toegankelijk vanaf één locatie. Geen zoektochten meer, dankzij slimme metadata die zoekprocessen versnellen en tijd besparen. Integreer naadloos en vereenvoudig uw workflows voor elke situatie.

Maak komaf met onnodig zoeken en verminder de kans op fouten in uw documentstromen. Bespaar tijd en kosten, verbeter uw documentbeheer door met ons contact op te nemen.

Neem contact op voor een consult

Onze Document Management oplossingen

Neem deel aan onze webinars

Document Management Services

Heeft u een vraag over Document Management? Herkent u een probleem en bent u opzoek naar een oplossing? Vul het onderstaand formulier in met uw vraag en onze experts nemen contact met u op.