Net zo mobiel printen als u dat bent

Printtechnologie toegespitst op de moderne werkplek

Mobiel printing


De afgelopen jaren is de werkplek steeds mobieler geworden. Werknemers kunnen nu werken tijdens het reizen, een zakelijke bijeenkomst buiten kantoor houden — op het hoofdkantoor van een klant bijvoorbeeld — of opdrachten thuis afmaken. Deze verschuiving zorgt voor een verhoogde efficiëntie en flexibiliteit van de workflow. Mobiele telefoons voldoen helemaal aan de eisen van de moderne werknemer — ze zijn altijd binnen handbereik, eenvoudig in gebruik en ondersteunen snelle, effectieve communicatie.

De mobiele printoplossingen van Konica Minolta zijn ontworpen met de behoeften van de moderne werknemer in het achterhoofd. Het zijn veilige, snelle oplossingen die geen extra infrastructuur vereist. Alles wat u nodig hebt is een mobiele telefoon of een ander mobiel apparaat, en een multifunctioneel systeem van Konica Minolta. Printen op afstand kan met een paar eenvoudige handelingen worden gedaan, zelfs als u niet op kantoor bent. Het geeft u vrijheid, maakt u flexibel en geeft u de mogelijkheid om ook buiten kantoor te zorgen dat er niks in uw documentatie ontbreekt.

Smart Office: Mobiel printen

Eenvoudig afdrukken - vanaf elk apparaat. De moderne arbeidswereld met haar vraag naar meer mobiliteit dwingt bedrijven om deze verandering actief vorm te geven. Geen probleem met onze mobiele printoplossingen.

Mobiel printen

Mobiel printen

Mobiel printen aangeboden door Konica Minolta is ontworpen met de behoeften van de moderne werknemer in het achterhoofd

EveryonePrint is een toonaangevende mobiele printoplossing waarmee gebruikers vanaf hun notebooks, smartphones of andere apparaten snel en eenvoudig op elke printer in het netwerk kunnen printen. Met EveryonePrint kunnen werknemers en gastgebruikers zich in één eenvoudige oplossing verbinden met elk bestaand printerpark, zonder dat u de huidige hardware en infrastructuur hoeft te vervangen.


Konica Minolta Mobile Print

Deze gratis app om mobiel te printen ondersteunt de belangrijkste mobiele platforms, zoals iOS, Android en Windows 10, en verbindt mobiele apparaten met multifunctionele bizhub-systemen van Konica Minolta. Printen vanaf en scannen naar een mobiel apparaat zijn de twee belangrijkste functies van deze toepassing, die ervoor zorgt dat zakelijke gebruikers hun belangrijke documenten altijd bij de hand hebben.

Hardware
hardware icon
Konica Minolta Printing Hardware

Wilt u het ultieme in digitale printproductieprestaties? U heeft het net gevonden. Konica Minolta's Production Printing en Office-hardware zijn de referentie in de sector, met apparaten die een revolutionaire beeldkwaliteit in kleur bieden, ultrasnelle zwart-wit uitvoer, inline afwerkingsopties van professionele kwaliteit om te voldoen aan uw complexe taakspecificaties, en meer. Ongeacht de grootte of het specialisatiegebied van uw bedrijf, kunt u met onze printhardware uw printinfrastructuur opbouwen, digitale inhoud beheren, ultramoderne meetinstrumenten installeren en andere oplossingen verkennen die zijn ontworpen om uw workflow onherkenbaar te veranderen.

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek hoe Konica Minolta softwareproducten u kunnen helpen uw processen te verbeteren. Op maat van uw bedrijf kunt u uw printservices efficiënt beheren en de bijbehorende kosten verlagen, de efficiëntie verhogen door digitale workflows te implementeren en de beveiliging van documenten te verbeteren. Dankzij hun volledige modulariteit zijn onze oplossingen schaalbaar en kunnen ze worden geconfigureerd om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Services
service icon
Always at your Service

Onze ervaren en deskundige vakmensen zullen uw vragen beantwoorden en u laten zien hoe u uw product moet bedienen. Onze diensten werken in uw voordeel, binnen een ondersteuningssysteem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal kunnen profiteren van de oplossingen. Wij bieden een scala aan verschillende diensten, waaronder geoptimaliseerde printservices om uw advies te combineren; hardware- en software-implementatie; workflow management om uw documentuitgaven te verlagen; en slimme beveiligingsdiensten om uw bedrijf veilig te houden.

Net zo mobiel printen als u dat bent

Net zo mobiel printen als u dat bent

Wanneer u nieuwe functionaliteiten aan uw bedrijf toevoegt, betekent dit niet dat u moet investeren in dure systemen — omdat mobiel printen geen dure, extra infrastructuur nodig heeft. Het is zowel een kosteneffectieve als een efficiënte oplossing voor uw bedrijf. Multifunctionele systemen van Konica Minolta bieden de mogelijkheid om te printen wat u maar wilt, waar u ook bent. U kunt automatisch zoeken naar een systeem binnen hetzelfde netwerk en u daarmee verbinden. En als u op afstand wilt printen, kiest u gewoon een bepaalde printer waartoe u mobiele toegang voor heeft. U hoeft geen extra printerdrivers te installeren om printservices als AirPrint, Mopria Print Service of Google Cloud Print te kunnen gebruiken.


Mobiel printen is snel en handig — maar bovenal is het veilig. U kunt ervoor zorgen dat privégegevens niet toegankelijk zijn voor onbevoegd personeel — door een persoonlijk ID en wachtwoord voor elke werknemer die toestemming heeft de MFP te gebruiken. U kunt ook de toegangsrechten beheren — en die beperken voor degenen die geen vertrouwelijke gegevens mogen kopiëren. Verder kunt u gasten toestemming geven printers binnen uw bedrijf te gebruiken. Ontdek vandaag nog de talloze mogelijkheden die mobiel printen uw bedrijf kan bieden!

   

   

Mobility feature icon

Authenticatie via Bluetooth

Touch feature icon

Authenticatie via gebruikersnaam en wachtwoord of NFC

Technology feature icon

Cloud printen

Print feature icon

Direct van het internet printen

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Gebruikersvriendelijk

Finishing feature icon

Populaire formaten worden ondersteund

Scan feature icon

Printing and scanning from mobile device

Get in touch

Get in touch