Gebruikers- en kostenbeheer

Automatische gebruiksanalyse en geavanceerde kostenberekening

Ontdek een moderne printomgeving die is afgestemd op uw behoeften


Er zijn veel verschillen tussen kleine bedrijven, middelgrote ondernemingen en internationale organisaties.

Ze hebben allemaal hun eigen managementstijl, behoeften, klanten en doelstellingen. Ongeacht de organisatie die u vertegenwoordigt, Konica Minolta biedt u een oplossing voor gebruikers- en kostenbeheer die aan uw eisen voldoet. Deze schaalbare software zal uw werkelijke behoeften vervullen, zelfs wanneer deze veranderen naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt.

Gebruikers- en kostenbeheer

Gebruikers- en kostenbeheer

Maak een stap voorwaarts en implementeer YSoft Enterprise Print Management. Introduceer een moderne printomgeving, die flexibel, kosteneffectief en veilig is. Deze tool voor gebruikers- en kostenbeheer zal de manier waarop u uw printinfrastructuur beheert, transformeren. Houd controle over budgetten en breng alle scan-, print- en kopieerkosten in kaart per gebruiker, systeem of kantoor. Identificeer problematisch printgedrag en pas uw beleid daarop aan. Deze centrale printomgeving is een servertoepassing die al uw systemen in het netwerk aan uw personeelsbestand koppelt. Hiermee kunt u het beheerbeleid uitstippelen en veel efficiëntere workflows invoeren. 


Met deze monitoroplossing houdt u uw vinger aan de pols, zelfs als uw organisatie tal van projecten voor veel verschillende klanten uitvoert. U kunt voor iedere klant een factureringscode definiëren en kosten aan de betreffende projecten toewijzen. Op deze manier is het veel gemakkelijker om uw klant de exacte printkosten in rekening te brengen. Analyseer heldere grafieken en managementrapporten om snel en volledig inzicht te krijgen. Voor nog meer duidelijkheid en efficiëntie kunt u ook uw eigen, aangepaste rapporten maken. 


YSoft SafeQ is een effectieve, flexibele en uitgebreide tool voor gebruikers- en kostenbeheer, met alle functionaliteiten die nodig zijn om uw workflow te stroomlijnen, geld te besparen en te profiteren van een transparantere kostenrapportering. 

Verhoogde veiligheid

Verhoogde veiligheid

Snelle en heldere kostenoverzichten

Snelle en heldere kostenoverzichten

Centraal beheer

Centraal beheer

Automatische gebruiksanalyse

Automatische gebruiksanalyse

Geavanceerde kostenberekening

Geavanceerde kostenberekening

Get in touch

Get in touch