Centraal Printbeheer

Printen overal en altijd met multi-locatie printen

Centraal Printbeheer


Printen overal en altijd met multi-locatie printen

Tegenwoordig werken de meeste bedrijven volgens een flexibele aanpak. Werknemers kunnen vanop om het even welke locatie werken zonder dat daarbij de productiviteit en samenwerking in het gedrang dreigen te komen. Centraal printbeheer draagt hiertoe bij door u de mogelijkheid te geven om vanuit één systeem de gehele printomgeving te beheren. Zo kunnen uw medewerkers documenten en gegevens printen of doorsturen naar verschillende locaties, ook wel gekend als multi-locatie printen. 

 

Met een dergelijk systeem kunt u uw hele printomgeving centraal beheren, zodat u binnen een paar seconden de benodigde bestanden van de ene locatie naar de andere kunt versturen. Een handige functionaliteit wanneer u bijvoorbeeld in een spoedvergadering moet. Met multi-locatie printen door centraal printbeheer kunnen printopdrachten overal ter wereld worden verzonden, zodat de vereiste gegevens snel ter plekke zijn. Dat bespaart ook veel tijd door het niet moeten opstellen van een hele e-mail. U verbetert met andere woorden de samenwerking tussen medewerkers en versnelt de communicatie met behulp van multi-locatie printen. 

  

Centraal printbeheer met YSoft SafeQ van Konica Minolta  

  

Om bedrijven bij te staan in deze groeiende noden, ontwikkelde Konica Minolta de YSoft SafeQ Print Management Suite, een schaalbaar en flexibel pakket modules voor een efficiënte printomgeving. Met deze suite kunt u kiezen uit een breed scala aan componenten om een oplossing te creëren die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften. De modules van Ysoft SafeQ kunnen worden gebruikt voor het wereldwijd verzenden en vrijgeven van printopdrachten. Ook kunnen ze printrapporten met grafieken en tabellen creëren, uw printomgeving veiliger maken, scanbestemmingen vooraf definiëren, onbevoegde toegang tot vertrouwelijke documenten beperken en door middel van individuele printregels kosten besparen. 

  

De grote voordelen van Ysoft safeQ zijn:  

  

  • Centraal en multi-locatie printbeheer
  • Snelle en efficiënte printerserver
  • Verhoogde beveiliging om met een gerust hart te printen 
  • Mobiel printen 
  • Web-to-print 

     

Waarom centraal printbeheer belangrijk is? 

 

Met de printserver van Konica Minolta kunt u een document verzenden om af te drukken op de ene locatie, terwijl u tegelijkertijd een ander bestand ontvangt op een andere locatie. Centraal printbeheer geeft u dus de vrijheid om niet aan een locatie gebonden te zijn om over de nodige informatie te beschikken voor het uitvoeren van uw opdrachten en efficiënt samen te werken.  
 

U kunt trouwens nog een stapje verder gaan in het verhogen van uw productiviteit door uw workflows te stroomlijnen en gebruik te maken van mobiel printen. Behandel dringende zaken thuis, onderweg of om het even waar en print de nodige bestanden binnen enkele seconden op om het even welke aangesloten printer.  
 

Centraal printbeheer voor multi-locatie printen verhoogt eveneens de veiligheid van uw communicatie. U zorgt er namelijk voor dat vertrouwelijke documenten niet worden geopend of gekopieerd worden door onbevoegden. U kunt een pincode, gebruikersnaam, wachtwoord of ID toewijzen aan elke medewerker die de printinfrastructuur mag gebruiken.  

  

Heeft u interesse in beveiligd centraal printbeheer van Konica Minolta? Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie.

Solution

Solution

Multilocatie afdrukken

De YSoft SafeQ Print Management Suite is een schaalbaar en flexibel pakket modules voor uw efficiënte printomgeving. Met de suite kunt u kiezen uit een breed scala aan componenten om een oplossing te creëren die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften. De modules van Ysoft SafeQ kunnen worden gebruikt voor het wereldwijd verzenden en vrijgeven van printopdrachten. Ook kunnen ze printrapporten met grafieken en tabellen creëren, uw printomgeving veiliger dan ooit maken, scanbestemmingen vooraf definiëren, onbevoegde toegang tot vertrouwelijke documenten beperken en door middel van individuele printregels geld besparen.

Hardware
hardware icon
Konica Minolta Printing Hardware

Wilt u het ultieme in digitale printproductieprestaties? U heeft het net gevonden. Konica Minolta's Production Printing en Office-hardware zijn de referentie in de sector, met apparaten die een revolutionaire beeldkwaliteit in kleur bieden, ultrasnelle zwart-wit uitvoer, inline afwerkingsopties van professionele kwaliteit om te voldoen aan uw complexe taakspecificaties, en meer. Ongeacht de grootte of het specialisatiegebied van uw bedrijf, kunt u met onze printhardware uw printinfrastructuur opbouwen, digitale inhoud beheren, ultramoderne meetinstrumenten installeren en andere oplossingen verkennen die zijn ontworpen om uw workflow onherkenbaar te veranderen.

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek hoe Konica Minolta softwareproducten u kunnen helpen uw processen te verbeteren. Op maat van uw bedrijf kunt u uw printservices efficiënt beheren en de bijbehorende kosten verlagen, de efficiëntie verhogen door digitale workflows te implementeren en de beveiliging van documenten te verbeteren. Dankzij hun volledige modulariteit zijn onze oplossingen schaalbaar en kunnen ze worden geconfigureerd om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Services
service icon
Always at your Service

Onze ervaren en deskundige vakmensen zullen uw vragen beantwoorden en u laten zien hoe u uw product moet bedienen. Onze diensten werken in uw voordeel, binnen een ondersteuningssysteem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal kunnen profiteren van de oplossingen. Wij bieden een scala aan verschillende diensten, waaronder geoptimaliseerde printservices om uw advies te combineren; hardware- en software-implementatie; workflow management om uw documentuitgaven te verlagen; en slimme beveiligingsdiensten om uw bedrijf veilig te houden.

Beheer uw volledige printomgeving

Printen op meerdere locaties is een krachtige functie voor alle bedrijven die streven naar een grotere flexibiliteit en snellere communicatie tussen werknemers. Er is geen behoefte aan handmatige bestandoverdracht of tijdrovende e-mailcommunicatie. Met de printserver van Konica Minolta kunt u een document verzenden om af te drukken op de ene locatie, terwijl u tegelijkertijd een kopie ontvangt op een andere locatie. U hebt het voordeel van centraal beheer, dus grenzen hoeven u nooit meer van uw doel af te houden.

Stroomlijn uw workflow en gebruik mobiel printen om uzelf te bevrijden van de noodzaak om printopdrachten vanaf kantoor te verzenden. Behandel dringende kwesties vanuit huis, de sportzaal, het café of elders vandaan, en print de vereiste bestanden binnen enkele seconden op welke aangesloten printer dan ook.

Het printen op meerdere locaties is niet alleen een 'quick fix' om de productiviteit te verhogen. Het is ook een geruststellend veilige oplossing. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat vertrouwelijke bedrijfsbestanden niet worden geopend of gekopieerd door onbevoegd personeel. U kunt een pincode, gebruikersnaam, wachtwoord of ID toewijzen aan elk personeelslid dat de printinfrastructuur mag gebruiken. Controleer de hoeveelheid papier die wordt gebruikt en analyseer de printgewoonten van werknemers met behulp van langetermijngegevens, die in overzichtelijke grafieken en tabellen worden gerapporteerd. 

   

   

Technology feature icon

Centraal beheer

Speed feature icon

Snelle en efficiënte printerserver

Customization feature icon

Verhoogde beveiliging

Print feature icon

Mobiel printen

Mobility feature icon

Printen op meerdere locaties

Touch feature icon

Web-to-print

Get in touch

Get in touch