Verkrijg directe toegang tot al uw apparaten met centraal printbeheer

Printen in elk kantoor, land en continent

Multi-locatie printen


Elke organisatie heeft zijn eigen behoeften. Of u nu een internationaal bedrijf of een middelgrote onderneming leidt, is het verhogen van de productiviteit van uw werknemers vaak een uitdaging. Hun productiviteit constant hoog houden, kan een uitdagende taak zijn die holistisch denken vereist — en een complete oplossing die speciaal voor uw organisatie is ontworpen en elk kantoor en systeem bestrijkt. Konica Minolta heeft die totaaloplossing voor uw bedrijf.

Printen op meerdere locaties is precies zoals het klinkt — de vrijheid om documenten te printen en te kopiëren ongeacht uw huidige locatie. Dit is mogelijk door al uw printsystemen met elkaar te verbinden, wat u de nodige efficiëntie en flexibiliteit geeft om het iedere dag weer tegen uw concurrenten op te nemen en aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klant te voldoen.

Met dit systeem kunt u uw hele printomgeving centraal beheren, zodat u in geval van bijvoorbeeld een spoedvergadering, binnen een paar seconden de benodigde bestanden van de ene locatie naar de andere kunt versturen. Printopdrachten kunnen overal ter wereld worden verzonden, zodat de vereiste gegevens snel ter plekke zijn. Dit bespaart u ook de tijd die anders wordt besteed aan het schrijven van e-mails. Verbeter de samenwerking en versnel de communicatie met behulp van printen op meerdere locaties.

Solution

Solution

Multilocatie afdrukken

De YSoft SafeQ Print Management Suite is een schaalbaar en flexibel pakket modules voor uw efficiënte printomgeving. Met de suite kunt u kiezen uit een breed scala aan componenten om een oplossing te creëren die perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften. De modules van Ysoft SafeQ kunnen worden gebruikt voor het wereldwijd verzenden en vrijgeven van printopdrachten. Ook kunnen ze printrapporten met grafieken en tabellen creëren, uw printomgeving veiliger dan ooit maken, scanbestemmingen vooraf definiëren, onbevoegde toegang tot vertrouwelijke documenten beperken en door middel van individuele printregels geld besparen.

Hardware
hardware icon
Konica Minolta Printing Hardware

Wilt u het ultieme in digitale printproductieprestaties? U heeft het net gevonden. Konica Minolta's Production Printing en Office-hardware zijn de referentie in de sector, met apparaten die een revolutionaire beeldkwaliteit in kleur bieden, ultrasnelle zwart-wit uitvoer, inline afwerkingsopties van professionele kwaliteit om te voldoen aan uw complexe taakspecificaties, en meer. Ongeacht de grootte of het specialisatiegebied van uw bedrijf, kunt u met onze printhardware uw printinfrastructuur opbouwen, digitale inhoud beheren, ultramoderne meetinstrumenten installeren en andere oplossingen verkennen die zijn ontworpen om uw workflow onherkenbaar te veranderen.

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek hoe Konica Minolta softwareproducten u kunnen helpen uw processen te verbeteren. Op maat van uw bedrijf kunt u uw printservices efficiënt beheren en de bijbehorende kosten verlagen, de efficiëntie verhogen door digitale workflows te implementeren en de beveiliging van documenten te verbeteren. Dankzij hun volledige modulariteit zijn onze oplossingen schaalbaar en kunnen ze worden geconfigureerd om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Services
service icon
Always at your Service

Onze ervaren en deskundige vakmensen zullen uw vragen beantwoorden en u laten zien hoe u uw product moet bedienen. Onze diensten werken in uw voordeel, binnen een ondersteuningssysteem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal kunnen profiteren van de oplossingen. Wij bieden een scala aan verschillende diensten, waaronder geoptimaliseerde printservices om uw advies te combineren; hardware- en software-implementatie; workflow management om uw documentuitgaven te verlagen; en slimme beveiligingsdiensten om uw bedrijf veilig te houden.

Verkrijg directe toegang tot al uw apparaten met centraal printbeheer

Verkrijg directe toegang tot al uw apparaten met centraal printbeheer

Beheer uw volledige printomgeving

Printen op meerdere locaties is een krachtige functie voor alle bedrijven die streven naar een grotere flexibiliteit en snellere communicatie tussen werknemers. Er is geen behoefte aan handmatige bestandoverdracht of tijdrovende e-mailcommunicatie. Met de printserver van Konica Minolta kunt u een document verzenden om af te drukken op de ene locatie, terwijl u tegelijkertijd een kopie ontvangt op een andere locatie. U hebt het voordeel van centraal beheer, dus grenzen hoeven u nooit meer van uw doel af te houden.

Stroomlijn uw workflow en gebruik mobiel printen om uzelf te bevrijden van de noodzaak om printopdrachten vanaf kantoor te verzenden. Behandel dringende kwesties vanuit huis, de sportzaal, het café of elders vandaan, en print de vereiste bestanden binnen enkele seconden op welke aangesloten printer dan ook.

Het printen op meerdere locaties is niet alleen een 'quick fix' om de productiviteit te verhogen. Het is ook een geruststellend veilige oplossing. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat vertrouwelijke bedrijfsbestanden niet worden geopend of gekopieerd door onbevoegd personeel. U kunt een pincode, gebruikersnaam, wachtwoord of ID toewijzen aan elk personeelslid dat de printinfrastructuur mag gebruiken. Controleer de hoeveelheid papier die wordt gebruikt en analyseer de printgewoonten van werknemers met behulp van langetermijngegevens, die in overzichtelijke grafieken en tabellen worden gerapporteerd. 

   

   

Technology feature icon

Centraal beheer

Speed feature icon

Snelle en efficiënte printerserver

Customization feature icon

Verhoogde beveiliging

Print feature icon

Mobiel printen

Mobility feature icon

Printen op meerdere locaties

Touch feature icon

Web-to-print

Get in touch

Get in touch