Solutions

 

Solutions

 

Konica Minolta, uw partner in innovatie voor IT- en printoplossingen

 

Konica Minolta is de IT-partner die uw bedrijf ondersteunt in het beheren van documenten. Enerzijds leveren we de nodige hard- en software voor uw printinfrastructuur, anderzijds optimaliseren we uw IT-infrastructuur voor het beheer en de opslag van digitale documenten. We laten het analoge en het digitale naadloos in elkaar overvloeien met ons centraal IT-platform Workplace Hub. 

Daarnaast bieden we innovatieve printtechnologieën aan gespecialiseerde printbedrijven.

Ontdek onze diensten.

IT Solutions

Ontdek onze IT oplossingen voor uw gehele IT omgeving en begin aan uw volgende stap in de digitale transformatie met onze slimme oplossingen voor Intelligente Informatie Management, Document Management, Workflow Automation, Managed Application Services, Cloud-oplossingen en IT Security.

Digital Office

Ontdek onze oplossingen voor een digitaal kantoor. Cloud & mobiel printen, beveiliging, gegevensuitwisseling of documentvastlegging, een modern multifunctioneel systeem voor printen, kopiëren en scannen is een absolute must op het kantoor. Met de Digital Office oplossingen van Konica Minolta krijgt u niet alleen inzicht in uw printkosten, u kan ook steeds op een beveiligde manier printen, zowel van op kantoor of op afstand. 

Professional Printing

Ontdek onze oplossingen voor Professional Printing, van productie printing, label printing en inkjet printing tot varnish printing, laster cutting en packaging. Bij Konica Minolta moedigen we printbedrijven aan om een scherpe focus te houden op nieuwe mogelijkheden binnen de sector. Niet alleen om kosten te besparen, maar ook om nieuwe diensten toe te voegen, de productiviteit te verbeteren en op die manier ook de winst te vergroten. Als ervaren leverancier van uitgebreide diensten en innovatieve oplossingen voor de printindustrie helpen we onze klanten groeien. Dit door middel van volledig geïntegreerde workflows en applicaties, die veel verder gaan dan onze professionele en geavanceerde hardware producten.

Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!