Clean Planet Program - retourneer- en recylingsprogramma voor verbruiksartikelen van Konica Minolta

Clean Planet-programma - retourneer- en recylingsprogramma voor verbruiksartikelen van Konica Minolta

Clean Planet-programma - retourneer- en recylingsprogramma voor verbruiksartikelen van Konica Minolta

Het Clean Planet-programma weerspiegelt de voortdurende inzet van Konica Minolta op het gebied van duurzaamheid en het bewustzijn van de noodzaak om de natuurlijke hulpbronnen van de aarde te behouden - terwijl u in financieel opzicht alles goed onder controle houdt. Dit duurzame programma is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de verbruiksartikelen van Konica Minolta, zoals tonercartridges en flessen, fotogeleidertrommels en andere onderdelen, via milieuvriendelijke processen worden afgevoerd.

Dit hoogwaardige recyclingprogramma biedt een eenvoudige, betrouwbare manier om de natuurlijke hulpbronnen van de aarde te beschermen en afval te verminderen op een manier die zowel u als uw klanten ondersteunt bij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Dit betekent dat u weet - in plaats van hoopt - dat u een schone planeet achterlaat voor toekomstige generaties, zelfs als wij u helpen om maximale efficiëntie te bereiken


Clean Planet Program Rethink Sustainability

Wilt u verantwoordelijk handelen, voldoen aan de milieudoelstellingen van uw bedrijf en een effectieve bijdrage leveren aan het beschermen van natuurlijke grondstoffen? Profiteer in dat geval van het Clean Planet Program van Konica Minolta

Download nu onze brochure
Clean_planet_program

DOE MEE AAN ONZE CLEAN PLANET PROGRAMMA

HOOGWAARDIGE RECYCLING


Het Clean Planet-programma van Konica Minolta bevat de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf profiteren van de voordelen van geavanceerde recycling. Dit recyclingprogramma is ontwikkeld om een ambitieuze bijdrage te leveren aan een schonere planeet voor toekomstige generaties en om maximale hoeveelheden secundaire grondstoffen terug te winnen uit toners en andere verbruiksproducten van Konica Minolta.

Tijdens ons recyclingprogramma wordt 100% van uw gebruikte verbruiksartikelen gerecycled door middel van zeer geavanceerde processen, in wat al een snel evoluerende wetenschap is. Het proces is niet gebaseerd op verbranding, wat ook bijdraagt aan de opwarming van de aarde. In plaats daarvan worden artikelen, zoals Konica Minolta-tonerflessen, omgezet in secundaire grondstoffen voor hergebruik. Het zeer kleine deel van het materiaal dat niet kan worden gerecycled, wordt gebruikt in processen om energie terug te winnen.
 

BETROUWBAAR PROCES


In dit nieuwe programma print u zoals gebruikelijk met de geavanceerde toners en verbruiksartikelen van Konica Minolta. Vervolgens zorgen wij voor de betrouwbare recycling van alle artikelen. Het Clean Planet-recyclingprogramma werkt voor u en voor de planeet door de opwarming van de aarde te bestrijden en tegelijkertijd aan uw printbehoeften te blijven voldoen:
  1. U registreert zich op de portal van het Clean Planet-programma;
  2. U bestelt verzameldozen en laat ze rechtstreeks lokaal leveren in de maat die het beste bij u past;
  3. U verzamelt uw gebruikte verbruiksartikelen en laat de volle doos op een gepland tijdstip later ophalen;
  4. De verbruiksartikelen worden vervolgens gerecycled op een daartoe gespecialiseerde locatie.

EEN EENVOUDIG EN HANDIG RECYCLINGSPROGRAMMA


Eén portal - handel alles af met slechts een paar muisklikken.

Met onze portal voor het Clean Planet-programma wordt het recyclingproces een eenvoudig en betrouwbaar proces. Met behulp van uw bedrijfsprofiel kunt u in dit duurzame programma uw adresgegevens opslaan voor toekomstige bestellingen, bestellingen volgen via een traceerfunctie en rapporten van uw bestelgeschiedenis bekijken. U kunt ook de benodigde hoeveelheid dozen direct op uw locatie laten afleveren en ze vervolgens, zodra ze vol zijn, op een dag naar keuze weer laten ophalen. Het programma is speciaal ontwikkeld om de opwarming van de aarde tegen te gaan op een manier die zowel economisch als duurzaam is!

Onze recyclingservice voor verbruiksartikelen is geschikt voor alle verbruiksartikelen in kantoor- en productieprintsystemen, waaronder de series bizhub, AccurioPrint en AccurioPress van kopieerapparaten en printers.
 

 CLEAN PLANET-PROGRAMMA


Dit Clean Planet-programma voor de series bizhub, AccurioPrint en AccurioPress is alleen beschikbaar in bepaalde landen en voor geregistreerde klanten. Neem contact op met uw lokale Konica.

Voor verbruiksartikelen van laserprinters die worden gebruikt in onze serie desktoplaserprinters PagePro en Magicolor bieden we de volgende retourservice aan in achttien Europese landen:

Wilt u verantwoordelijk handelen, voldoen aan de milieudoelstellingen van uw bedrijf en een effectieve bijdrage leveren aan het beschermen van natuurlijke grondstoffen? Profiteer in dat geval van het Clean Planet-programma van Konica Minolta.

 

HET CLEAN PLANET-PROGRAMMA - GEAVANCEERDE RECYCLING VAN VERBRUIKSARTIKELEN DIE WERKT VOOR U EN VOOR DE PLANEET

 

- Zeer waardevolle bijdrage aan de bescherming van het milieu
- Minder afval, bescherming van natuurlijke hulpbronnen
- Geavanceerde recycling van gegarandeerd de hoogste kwaliteit
- Voldoet aan de nalevings- en MVO-doelstellingen
- Verantwoord handelen - een stap verder dan de wettelijke voorschriften
- Versterking van uw reputatie als verantwoordelijke organisatie
- Zeer eenvoudig en handig - met zo min mogelijk moeite voor u