Security Audit

 

Nieuwsgierig naar de veiligheid van uw IT-infrastructuur?

De opkomst van cloud computing, digitalisering en telewerken heeft heel wat veranderd in de manier waarop we onze taken uitvoeren. We willen meer flexibiliteit in waar en wanneer we werken en hebben daarvoor een uitgebreide en vooral beveiligde toegang tot applicaties en data nodig. Bovendien gebruiken we niet langer alleen toestellen geleverd door onze werkgever, maar lezen en verzenden we ook onze e-mails via persoonlijke toestellen.
 
Dergelijke aanpassingen hebben vanzelfsprekend ook een impact op de IT-infrastructuur binnen bedrijven. Er moet voortdurend op toegekeken worden dat medewerkers alle mogelijke middelen ter beschikking hebben om hun taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren en dat steeds op een veilige manier. Cybercriminaliteit en datalekken schuilen immers nog steeds in een klein hoekje. U stelt zich dan misschien ook enkele belangrijke vragen :
 

  • Hoe is het gesteld met de veiligheid van uw IT-infrastructuur?
  • Hoe vermijdt u een data breach?
  • In welke mate loopt uw bedrijf het risico op een blootstelling aan gevaren van buitenaf?
  • Hoe kan u ervoor zorgen dat uw bedrijf zo snel mogelijk opnieuw operationeel is wanneer uw IT-infrastructuur te maken krijgt met een security issue?
  • Is uw IT-infrastructuur voldoende beveiligd en uitgebouwd voor efficiënt telewerken?
  • Hoe is het gesteld met de veiligheidsprocedures omtrent BYOD (Bring Your Own Device) binnen uw bedrijf?

 
U komt het antwoord op al deze vragen en meer te weten in onze Security Audit.
 

Wat is een Security Audit?

Een Security Audit begint steeds met een uitgebreide analyse van uw gehele IT-infrastructuur. Dit wil zeggen alle hardware, maar ook besturingssystemen, software, applicaties, procedures omtrent het opslaan van belangrijke data, beveiligde verbindingen voor thuiswerk en beveiligingsprocedures zoals wachtwoordbeheer.
 
Onze experts brengen alle huidige beveiligingsrisico’s van uw IT in kaart en leggen op die manier de zwakke punten van uw gehele IT-infrastructuur bloot. Zo weet u meteen waar u staat en waar er werk aan de winkel is. Natuurlijk laten we u niet aan uw lot over. We geven nadien uitgebreid advies voor het verbeteren van de IT security van uw bedrijf.
 

Bescherm uw IT-infrastructuur dankzij onze Security Audit

Wenst u te weten wat de gevoeligheden zijn binnen uw IT-infrastructuur en hoe u deze beter kan beveiligen voor verlies van data en externe bedreigingen?

Vraag dan nu onze Security Audit aan voor uw bedrijf via het formulier op deze pagina!

 

Get in touch

Get in touch