Zwartwit productieprinten naar een hoger niveau met de lancering van de AccurioPress 6136-serie

| 21 maart 2018

Konica Minolta introduceert de AccurioPress 6136-serie. De AccurioPress 6136-serie heeft een afdruksnelheid van 136 ppm A4 en 78 ppm A3, en zorgt daarmee voor een hogere productiviteit. Dankzij deze verhoogde productiviteit en de soepele, gestroomlijnde workflows kunnen klanten meer winst behalen.De serie bestaat uit drie betaalbare en rendabele modellen: de AccurioPress 6136, AccurioPress 6136P en AccurioPress 6120. Elk systeem biedt een hogere productiviteit voor de verwerking van printopdrachten. Met een grotere capaciteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, beschikken aanbieders van printdiensten hiermee over nog meer mogelijkheden.


De AccurioPress biedt de hoogste productiviteit in zijn klasse en tilt monochroom productieprinten naar een hoger niveau. Konica Minolta is al meer dan tien jaar een pionier op het gebied van professionele printsystemen. Deze serie printsystemen is de volgende generatie monochroomproducten waarmee klanten goed zijn voorbereid op de huidige en toekomstige eisen in de printbranche.

De AccurioPress 6136-serie van Konica Minolta produceert een volume van maximaal 3,24 miljoen A4-pagina’s per maand en biedt daarnaast de hoogste mediaflexibiliteit die er is in de markt. Met deze serie kunnen aanbieders van printdiensten zakelijke kansen beter benutten omdat ze een breed assortiment aan digitale printtoepassingen kunnen leveren. De serie biedt ondersteuning voor uiteenlopende soorten media, zoals gecoat papier en reliëfpapier van 40 g/m2 tot 350 g/m2. Daarnaast is er een intelligente fixatie-eenheid voor papiercatalogi en een optionele fixatie-eenheid voor enveloppen voor extra flexibiliteit en optimale prestaties. Enveloppen kunnen rechtstreeks worden geprint vanuit de hoogvolumelade.
 

Perfectie bij de automatisering van real-time registratie
De IQ-501 maakt automatische en real-time aanpassing van densiteit en registratie mogelijk. Ook het creëren van afdrukprofielen door gebruikers zonder extra training is mogelijk. Hierdoor vervalt de insteltijd en neemt het aantal fouten af. Het ontkrullen gebeurt met de RU-518.

De IQ-501 is unieke Konica Minolta-technologie waarmee klanten perfecte printproducten kunnen maken. Dit terwijl de ondersteuning van klantworkflows de integratie vereenvoudigt. Bovendien kunnen de professionele afwerkingsopties tijd besparen en fouten voorkomen, terwijl klanten met één klik hoogwaardige producties kunnen leveren.

De milieuvriendelijke serie, die in januari 2018 wordt gepresenteerd, biedt met meer dan 728 verschillende configuratiemogelijkheden de hoogste afwerkingsflexibiliteit in haar klasse. Tot deze opties behoren zowel door Konica Minolta zelf ontwikkelde afwerkingsopties, als opties die zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende bedrijven, zoals Watkiss, GBC en Plockmatic.
 

Hoge schaalbaarheid dankzij OpenAPI van Konica Minolta
OpenAPI waarborgt een hogere inzetbaarheid via een interface tussen de productieprintsystemen van Konica Minolta en oplossingen van derden. Deze interface biedt ook een naadloze integratie met Konica Minolta’s eigen AccurioPro-workflows. Ook integratie met kostenregistratie, authenticatie (met YSoft SafeQ) en scanrouting (met Nuance eCopy ShareScan) behoren tot de mogelijkheden. Dankzij de geïntegreerde gebruikersinterface en bediening op afstand kunnen de systemen probleemloos worden bediend. Daarnaast kunnen de bewerkingen flexibel worden uitgevoerd via een mobiel apparaat. Met de IWS (Internal Web Server) van Konica Minolta kan de interface worden aangepast aan de wensen van de gebruiker, waardoor dagelijkse printwerkzaamheden op het systeem nog efficiënter kunnen worden uitgevoerd.


Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!