Mijlpaal voor Konica Minolta met 1000e AccurioLabel productieprinterinstallatie

| 23 mei 2022

Konica Minolta, marktleider op het gebied van productie van digitale labels, viert een 1000e installatiezending voor haar zeer succesvolle AccurioLabel toner-digitale productieprinter, nog geen zeven jaar na de intrede op de etikettenmarkt. Het hoogwaardige platform van de technologische pionier blijft de maatstaf zetten voor de digitale productie van labels en verpakkingen terwijl de verkoop blijft toenemen.


Slechts twee jaar na de aankondiging van de 500e installatie blijven de digitale tonerproductieprinters vooruitgang boeken en helpen ze Konica Minolta een leidende positie in te nemen op het gebied van digitale labelproductieprinters met een marktaandeel van 28% in Europa in 2021. Dit bevestigt dat het bedrijf succesvol nauwer samenwerkt met klanten om digitale transformatie te stimuleren en meer printmogelijkheden te introduceren.

Vandaag kondigt Konica Minolta met trots aan dat Etiq'Lyon, de deskundige producent van zelfklevende rollabels met zeven medewerkers in Caluire, bij Lyon, Frankrijk, de 1000e klant is geworden die investeert in de AccurioLabel 230-productieprinter. "We blijven investeren in digitale technologie, wat we zien als de toekomst, en we zijn er bijzonder trots op dat we de 1000e klant zijn geworden van de AccurioLabel-tonerproductieprinter," aldus Bertrand Genin, eigenaar van Etiq'Lyon. "Deze investering zal ons in staat stellen om vele andere nieuwe zakelijke oplossingen aan te bieden voor onze klanten in alle industriële sectoren, dankzij de ondersteuning die we ontvangen, zeer goede kleurstabiliteit van het apparaat en hoge productiesnelheden."

Hij voegde toe: "De technologie, de extreem concurrerende totale eigendomskosten en de professionele ondersteuning en responsiviteit van hun deskundige medewerkers waren belangrijke factoren bij onze beslissing. Konica Minolta heeft zeer goed naar ons geluisterd en met ons samengewerkt om aan onze hoge eisen te voldoen." 
 
De afbeelding toont (van links naar rechts):
Nicolas Hirchwald (Konica Minolta, verkoopvertegenwoordiger Label) - Marion Parmentier (grafisch ontwerper Etiq'Lyon) - Bertrand Genin (eigenaar Etiq'Lyon) 
De AccurioLabel-productieprinters bieden betaalbare toegang tot digitaal printen op hoge kwaliteit. Ze waren oorspronkelijk gericht op kleine tot middelgrote labelconverters, en worden nu ook algemeen geaccepteerd door grote labelconverters. De zeer flexibele systemen werden ontwikkeld om een toenemend aantal kleine tot middelgrote printopdrachten te beheren en te leveren in steeds kortere verwerkingstijden. Een monitor met aanraakscherm maakt intuïtieve bediening mogelijk en is eenvoudig te gebruiken voor operators, waardoor er geen uitgebreide gebruikerstraining nodig is. Taken die tijdrovend waren op analoge apparaten kunnen nu snel en nauwkeurig worden uitgevoerd tijdens het leveren van een stabiele printkwaliteit.

"Het toonaangevende merk in Europa voor erkenning van digitale labelprints en de 1000e verzending van de AccurioLabel-productieprinter zijn belangrijke mijlpalen naarmate we onze labelactiviteiten blijven versnellen," aldus Carsten Bamberg, Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe. "We zijn voortdurend bezig met het heroverwegen van mogelijkheden en hebben serieuze plannen om onze labelhandel verder te laten groeien met een nieuwe ingrijpende aankondiging in de nabije toekomst."
 
quotation marks

Opportuniteiten zijn er overal. Door nauw samen te werken, helpen wij onze klanten om printmogelijkheden op een duurzame manier te ontplooien door nieuwe creativiteit te injecteren in hun voortdurende digitale transformatie.

Carsten Bamberg

Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

Weinig bekende regelgeving die de verkoop van digitale printers zal stimuleren

Bredere actieplannen om ontbossing en aantasting van bossen tegen te gaan, inclusief hout en papier dat hiervan is gemaakt. Wat is de relevantie voor drukwerk en drupa? Lees hiervoor dit speciale inzicht van Konica Minolta.