Konica Minolta door IDC MarketScape uitgeroepen tot wereldleider voor printtransformatie

Konica Minolta door IDC MarketScape uitgeroepen tot wereldleider voor printtransformatie

In het IDC MarketScape rapport 'Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' is Konica Minolta benoemd tot 'Leader'. Het bedrijf streeft een aanpak na om zijn productportfolio en mogelijkheden op het gebied van IT-diensten aanzienlijk te laten groeien. Het IDC MarketScape rapport stelt dat "Konica Minolta dit plan met succes heeft uitgevoerd op specifieke gebieden zoals Managed IT Services, security, voice-over-IP (VoIP), enterprise content management, business process outsourcing, en verticale specifieke ERP- en CRM-oplossingen".  
 
IDC MarketScape concludeert dat "Konica Minolta gelooft dat de technologie op de mens gericht moet zijn, dus is het essentieel om de motivaties, wensen en behoeften van de werknemer te begrijpen. Het bedrijf zal zich richten op het 'waarom' bij de implementatie van nieuwe technologie en niet alleen op het 'hoe'.
 

Lees meer

IDC MarketScape video statement

Het landschap van de kantoortechnologie is de afgelopen tien jaar drastisch veranderd. In deze korte video bespreekt IDC MarketScape hoe de markt vereist dat leveranciers veranderen en zich aanpassen aan de behoeften van de klant, waarbij de digitale transformatie en de toekomst van het werk centraal staan.

IDC Marketscape uitgelichte oplossingen

Bekijk enkele van onze oplossingen die door IDC in de 'Marketscape Print Transformation Vendor Assessment' werden uitgelicht.