Digitale transformatie

Stel uw vragen direct aan een Consultant en ontdek welke stappen u kunt maken op vlak van informatiebeheer

Boek een gesprek bij een consultant
De bouwsector is een belangrijke drijfveer achter economische groei, maar toch staat de bouw bekend als een van de minst gedigitaliseerde sectoren. De voordelen van het adopteren van nieuwe digitale technologieën zijn aanzienlijk, maar de bouwsector omarmt deze traag. Er blijven dus veel kansen onbenut.
 

Staat uw organisatie nog niet ver?

Begin dan bij het begin en start met het vereenvoudigen van de complexe administratie. De bouwsector heeft haar eigen normen en vereisten voor informatiebeheer. Of het nu gaat om een particulier contract, een residentieel of commercieel bouwproject, ze vereisen allemaal nauwkeurige, up-to-date gegevens. En die moet u gedurende de looptijd van het project goed beheren. Met een slim informatiemanagement vereenvoudigt u dat beheer. 
 

Efficiënt document- en versiebeheer

Contracten, plannen, werfdetails en incidentrapporten… de bouwsector moet zijn activiteiten uitgebreid documenteren. Makkelijk is dat niet: aan elk project zijn talloze documenten gekoppeld, en vaak zijn er meerdere versies van één document. U op een verouderde versie baseren kan nefaste gevolgen hebben voor het project.  Efficiënt document- en versiebeheer zijn dus cruciaal.
 

Managen interne informatie

Naast projectspecifieke documenten is er ook de interne informatie die u te managen heeft. Van iedere werknemer moet u zijn persoonlijke informatie, kwalificaties, licenties en andere branchecertificeringen bijhouden. Daarnaast moet u ook bedrijfsgegevens bijhouden over verzekeringen, financiën, naleving van gezondheid en veiligheid op de werkplek en vele andere vertrouwelijke documenten. Veel van deze documenten moet u bovendien regelmatig vernieuwen, denk maar aan licenties, certificeringen en verzekeringsinformatie.
 
Maar ook als u alsmaar meer informatie digitaal beheert, neemt de werkdruk daardoor niet af, wel integendeel. De veranderende nalevingsvereisten en sectorregelgeving dwingen bouwbedrijven om steeds gedetailleerdere en nauwkeurigere verslagen bij te houden. En die moeten ten allen tijde controleerbaar zijn.
 

Bent u overweldigd?

Ga met ons in gesprek en wij tonen u hoe u  met de juiste technologische oplossing een sterk document-, informatie- en compliance beheer kunt handhaven. Intelligent informatiebeheer (IIM) automatiseert veel van deze processen, waardoor u minder gegevens handmatig moet ingeven en u fouten of onnauwkeurigheden kunt verminderen. Onze consultant gaat graag vrijblijvend met u in gesprek om dit nader toe te lichten!

 

Stel uw vragen direct aan een Consultant

Wilt u graag uw zakelijke workflows, productiviteit en operaties optimaliseren en de stap zetten richting een efficiënt, geïntegreerd en sectorconform informatiebeheer? 

Vul het formulier in om vrijblijvend een consultant te boeken. Dit zijn de vervolgstappen:
    Vul het formulier in

    U ontvangt een bevestigingsmail

    We plannen samen een datum

    Onze experts beantwoorden graag al uw vragen

 

Vraag een gesprek aan bij een Consultant

Acht vragen die een bouwbedrijf zich moet stellen om te beslissen wie de IT-beste partner is

Het selecteren van de juiste IT-partner is niet eenvoudig - maar het is nog nooit zo belangrijk geweest!

We worden geconfronteerd met een overvloed aan potentiële IT-leveranciers. Het kan vooral voor kleine en middelgrote bedrijven bijzonder overweldigend zijn om te bepalen waar ze moeten beginnen. Wat de uitdaging nog lastiger maakt, is het toenemende belang en de waarde van IT voor moderne gedigitaliseerde bedrijven: IT-diensten vertegenwoordigen nu een aanzienlijk deel van het budget van veel bedrijven, aangezien de taken en verantwoordelijkheden van IT steeds complexer worden en zich veel verder uitstrekken dan het beheer van kantoorapparatuur, servers en communicatie-infrastructuur.

Download een exemplaar van onze gids met de 8 vragen die bouwbedrijven zich moeten stellen om de beste IT-partner te kiezen!

Download het e-book nu