Verban uw papieren naar het verleden

3 manieren waarop Intelligente Informatie Management de Maakindustrie transformeert

Download de whitepaper

Uw productieproces digitaliseren? Dat kan u een hoop tijd en kosten besparen. Ontdek in onze whitepaper hoe u dit aanpakt

Door digitaal te werken met een intelligent informatiebeheer verbeteren uw productieprocessen. En omdat u een deel van uw documentatie en administratie automatiseert, bespaart u tijd en kosten. Bovendien zorgt de tijdwinst en een verbeterd overzicht ervoor dat u kritischer kunt kijken naar uw productieprocessen en bedrijfsvoering.

In deze whitepaper leggen we uit hoe klanten hun bedrijfsprocessen verbeterden dankzij een slim informatiebeheer. Zowel certificaatbeheer, documentbeheer, regelgeving met betrekking tot industriestandaarden als het monitoren van incidenten worden met praktische voorbeelden besproken.

Wat ontdekt u in de whitepaper over slim documentbeheer?:

  • Concrete voordelen van digitaal informatiebeheer voor de maakindustrie
  • Praktische tips rond intelligent informatiebeheer die u zelf kunt toepassen
  • Casestudy’s van bedrijven die hun productieproces verbeterden

Download de whitepaper

---------

Onze klant Slibverwerking Noord-Brabant (SNB) aan het woord:

In de transitie naar het digitale kantoor riep Slibverwerking Noord-Brabant (SNB) de hulp in van Konica Minolta. 
Naast een IT- en infrastructuurupdate was er dringend een upgrade nodig van het documentmanagementsysteem. Met de nieuwe documentmanagementoplossing heeft SNB een grote digitale stap gezet.

Managementassistente Monique Rogers-Kleijn:
“We zijn veel minder tijd kwijt aan het zoeken en opslaan van informatie. We hoeven geen lijsten en folders door te nemen.

Maar we zijn er nog niet. We zijn nog steeds in transitie. Daarom is het fijn dat de nieuwe documentoplossing zo toekomstbestendig is. We maken bijvoorbeeld nog geen gebruik van de mogelijkheid om documenten via workflows automatisch naar de juiste persoon door te sturen.

Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid om Office-documenten rechtstreeks in M-Files op te slaan. Het gaat stap voor stap, maar we zijn zeker op weg naar het digitale kantoor van de toekomst.”

Voor wie is de whitepaper?


 

IT Managers

Zet IT slimmer in en bereik een hogere productiviteit.

 

 

Maakindustrie

Ontdek hoe informatiemanagement productieprocessen verbetert.

 

 

Change managers

Hoe overzichtelijk, veilig en efficiƫnt omgaan met informatie verandering ondersteunt.