Hoe ons Ignite Your Print Possibilities-engagement de sector kleurrijker maakt

| 30 november 2022

De printindustrie evolueert waanzinnig snel. In dit nieuwe tijdperk waarin verhalen en ervaringen tot leven worden gebracht door kleurrijke, creatieve ontwerpen en gedetailleerde texturen willen we samen met onze klanten de toekomst vormgeven. Onder het motto ‘Ignite Your Print Possibilities’ drukken we ons engagement uit om de printwereld te helpen verbeteren en groeien.Bij Konica Minolta veranderen we de printwereld. De vraag naar differentiatie en efficiëntie blijft groeien, terwijl consumenten tegelijkertijd een creatieve en duurzame aanpak waarderen. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën kunnen we printoplossingen bieden die meer gepersonaliseerd en interactiever zijn en betere totaalervaringen creëren dan ooit tevoren.
 

Introductie van Ignite Your Print Possibilities

Bij Konica Minolta stellen we het drukwerk van vandaag voortdurend in vraag om het drukwerk van morgen vorm te geven. Onze portfolio van hardware, software en diensten is ontworpen om alle mogelijkheden te kunnen onderzoeken, waar ze ook mogen liggen. En dat is precies waar Ignite Your Print Possibilities voor staat: het is ons engagement om printbedrijven te helpen verbeteren en groeien. Via overleg met printbedrijven uit diverse hoeken denken we na over veranderende marktbehoeften.
 
Onze oplossingen zijn ontworpen om de efficiëntie en veelzijdigheid te verhogen, zodat bedrijven hun winst kunnen maximaliseren en een duidelijk concurrentievoordeel kunnen behalen. Samen met u werken we aan dynamische verandering om uw afdrukmogelijkheden te stimuleren. Wij helpen u te profiteren van de groei in andere segmenten en met meer creativiteit te gedijen in dit nieuwe tijdperk. Zo helpt onze portfolio u de lat hoger te leggen qua commercieel drukwerk en publicaties, verpakkingen, labelconversies en grafische producties.
 

Voordelen van Ignite Your Print Possibilities

Ons Ignite Your Print Possibilities-engagement biedt verschillende voordelen voor alle betrokkenen. En niet in het minst voor uw organisatie:
  1. Productiviteit: Produceer meer opdrachten per shift en maximaliseer uw marktkansen.
  2. Efficiëntie: Automatiseer en optimaliseer uw workflow en productie, besteed enkel tijd aan zaken die er echt toe doen.
  3. Duurzaamheid: Schroef handmatige processen terug en automatiseer uw productiestappen om tot minder afvalmateriaal te komen.
  4. Diversiteit: Investeer in de toekomst om u te onderscheiden van uw concurrenten.
  5. Creativiteit: Maximaliseer uw impact en stopping power met kleur, personalisatie en interactieve technologieën.
  6. Loyaliteit: Creëer vertrouwen en bouw langdurige relaties door positieve klantervaringen.
 

Uw vertrouwde adviseur

Om morgen concurrentieel te blijven moet u vandaag de transformatie omarmen. Zeker in een convergerende markt dient nagedacht te worden over nieuwe segmenten en nieuwe manieren om efficiënter en flexibeler te worden. Mede dankzij onze uitmuntende R&D- en engineeringsafdelingen staat de combinatie van enerzijds onze brede waaier aan expertise en oplossingen en anderzijds onze uitzonderlijke service voor een verregaande ondersteuning van onze klanten. We adviseren u graag in de verbetering van uw organisatie en uw klantervaringen en verkennen graag samen nieuwe mogelijkheden.
 
Let’s Ignite Your Print Possibilities! Bezoek onze website voor meer informatie.
 

News

News

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...