Security

De veiligheid van uw bedrijfsdata staat of valt met de beveiliging van uw toestellen, uw netwerk en zelfs uw gebouwen.

 

Security

 

Maak van uw beveiligingsstrategie een prioriteit.


Digitalisering kan uw bedrijf heel wat voordelen bieden, tegelijkertijd brengt het u en uw bedrijf ook een aantal uitdagingen. De security van uw IT-infrastructuur is belangrijker dan ooit, of uw data nu op eigen servers of in de cloud staat. De veiligheid van uw bedrijfsdata staat of valt met de beveiliging van uw toestellen, uw netwerk en zelfs uw gebouwen. 
 

Cybercriminaliteit: de dreiging wordt groter


Cybercriminaliteit blijft een hot topic. Er verschijnen regelmatig berichten in het nieuws over bedrijven die het slachtoffer werden van een cyberaanval. De gevolgen kunnen dan ook zeer ernstig zijn: de herstelkost na zo’n aanval kan al snel oplopen tot in de miljoenen. En dat is een kost die u liever niet draagt.

Toch is 70% van de MKB’s niet voorbereid op een cyberaanval. Ze zijn zich vaak niet bewust van de risico’s, en dat terwijl cyberaanvallen, malware en ransomware jaarlijks heel wat economische en immateriële schade kunnen aanrichten. Kleine en middelgrote bedrijven zijn steeds vaker het doelwit van cybercriminelen – reden te meer om uw bedrijf en uw IT-infrastructuur er tegen te wapenen.


Security op strategisch niveau


Dataverlies kan een grote impact hebben op de dagdagelijkse werking van uw bedrijf. Security is dan ook een belangrijke factor als u uw bedrijf operationeel wilt houden. Om uw bedrijfsdata doeltreffend te kunnen beschermen, moet security echter bekeken worden op strategisch niveau. Zonder die strategische benadering, kunt u nu eenmaal niet efficiënt genoeg reageren bij dataverlies door een cyberaanval, een inbraak of een brand.

Door security ook op strategisch niveau te bekijken, voorziet u de nodige maatregelen om de beveiligingsrisico’s in te perken en beschikt u over de juiste tools om uw bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel te maken na dataverlies. Denk maar aan een disaster recovery plan dat de bedrijfscontinuïteit garandeert.


360° security voor uw bedrijf


Door de vele jaren ervaring van Konica Minolta en Aurelium te combineren, kunnen we u een uitgebreide bescherming aanbieden voor uw IT- en printinfrastructuur, uw bedrijfsgegevens, de toestellen van uw medewerkers, uw netwerk en uw gebouwen. We ontwikkelden een strategisch analyseproces, waarbij onze experts uw veiligheidsnoden analyseren en een concept voorstellen om 360° security te kunnen implementeren en garanderen in uw bedrijf.
 

IT Security

Onze manier van werken verandert steeds meer en de IT-infrastructuur wordt alsmaar complexer, maar ook de wereld van de cybercriminaliteit evolueert mee. Om uw bedrijf te beveiligen tegen zulke gevaren, heeft u een oplossing nodig die technologie combineert met ervaren personeel en de juiste strategie.

Meer info

Information Security

Cybercriminaliteit is de voorbije jaren sterk toegenomen en complexer geworden. Het is dan ook essentieel om uw bedrijfs- en persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Bovendien bestaan er tegenwoordig heel wat internationale normen en Europese wetten inzake information security, privacybeleid, … die uw bedrijf kunnen helpen risico’s te vermijden.  

Meer info

Perimeter Security

Als het gaat om de veiligheid van uw bedrijf, zijn halve maatregelen niet langer voldoende. Gebruikt u een bewakingssysteem dat onnauwkeurig of verouderd is? Dan kan dit ernstige gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld diefstal, inbraak, vandalisme, brand en andere onaangename gebeurtenissen. Het is dan ook van groot belang een geschikt perimeterdetectiesysteem in uw bedrijf te integreren dat dergelijke zaken op tijd opmerkt en alarm kan slaan.

Meer info

Device Security

Gegevensbeveiliging is tegenwoordig één van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle en betrouwbare onderneming. Daarbij hoort natuurlijk ook een optimale device security. Uw medewerkers verwerken immers elke dag een heleboel vertrouwelijke informatie die ze vervolgens printen, kopiëren of scannen. Zonder betrouwbare beveiliging loopt uw bedrijf dan ook het risico gevoelige gegevens te verliezen of ze vallen mogelijk in verkeerde handen.

Meer info

Cybersecurity: een gelaagde aanpak is een geslaagde aanpak

Sterke cybersecurity voor uw organisatie bestaat nooit uit één pasklare oplossing: u heeft verschillende beveiligingslagen nodig. We onderscheiden zeven niveaus van cyberbeveiliging die samen een gelaagde aanpak vormen voor een...