Remote Monitoring & Management

Concentreer u op belangrijke taken - laat de ondersteuning van uw IT over aan ons

Bespaar uzelf de stress van monitoring en beheer


Met name kleine en middelgrote ondernemingen hebben vaak moeite om hun gehele IT-omgeving te beheren. De reden: het kost te veel middelen en daardoor te duur. Naleving van de regelgeving en veiligheidseisen vereist technische expertise en speciaal opgeleid personeel of zelfs een speciale afdeling. Naarmate uw bedrijf groeit, kan het beheer van al uw servers, databases, netwerktechnologieën en werkstations een obstakel worden, vooral wanneer u rekening houdt met de complexiteit van een bedrijfsomgeving.

Meestal is monitoring en beheer op afstand niet het enige probleem - het kost ook tijd, expertise en kennis om uw bedrijfsomgeving effectief te beheren.


Waarom is monitoring en beheer op afstand belangrijk?

Uw bedrijf is afhankelijk van de goede werking van servers, werkstations, netwerken en apparaten. Als een van deze systemen faalt, kunnen de financiële risico's aanzienlijk zijn - nog voordat er zelfs maar rekening wordt gehouden met gegevensverlies. Het 24 uur per dag monitoren van uw IT-omgeving en het strategisch toewijzen van technologische middelen kost tijd - tijd die u waarschijnlijk niet hebt. Daar komen wij in beeld.


Konica Minolta helpt u tijd te winnen voor uw core business 


Heeft u er ooit aan gedacht om de bewaking en het beheer van uw servers en netwerkinfrastructuur uit te besteden aan een externe leverancier?

Onze experts zorgen voor de belangrijkste aspecten van uw bedrijfsinfrastructuur en verbeteren de prestaties van uw bedrijf aanzienlijk. Onze teams van ervaren en gekwalificeerde IT-professionals zetten een "remote monitoring agent" in om potentiële problemen proactief te identificeren en op te lossen.


Wij helpen u tijd te besparen. U concentreert zich op uw core business terwijl wij uw belangrijke besturingssystemen verzorgen en u ontzorgen.

Remote Monitoring & Management

Remote Monitoring & Management

Voordelen

Onze Remote Monitoring and Management Services (RMM) bieden gecentraliseerde bewaking en beheer van uw gehele systeem, inclusief serverhardware, opslag, door Konica Minolta geleverde toepassingen, besturingssystemen en bijbehorende netwerkinfrastructuur. De service zorgt ervoor dat de infrastructuur functioneel, up-to date blijft en ondersteunt de operationele behoeften van uw bedrijf volledig. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het updaten van uw volledige werkomgeving - het wordt allemaal beheerd door Konica Minolta. Zo worden bijvoorbeeld alle onderdelen van de werkplek voortdurend bewaakt. 


Door proactief potentiële problemen en verstoringen te identificeren, helpt Konica Minolta de betrouwbaarheid van uw activiteiten te verhogen. Complexe, kritieke of tijdrovende taken behoren tot het verleden, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf. Bereik optimale productiviteit en minimaliseer de uitvaltijd van het systeem.

Hardware
hardware icon
Konica Minolta Multifunctionals

Bedrijven hebben tegenwoordig behoefte aan multifunctionele printers die zijn afgestemd op hun behoeften - met een hoge afdrukkwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. De geavanceerde multifunctionele printers van Konica Minolta zorgen ervoor dat uw dagelijkse documentverwerking soepel verloopt. Ze combineren een hoge productiviteit in zwart-wit en kleur met een enorm scala aan functies. Printen, kopiëren, faxen, scannen en speciale afwerkingsmogelijkheden zoals nieten en ponsen - alles in één systeem!

Software
software icon
Konica Minolta Software

Ontdek hoe Konica Minolta softwareproducten u kunnen helpen uw processen te verbeteren. Op maat van uw bedrijf kunt u uw printservices efficiënt beheren en de bijbehorende kosten verlagen, de efficiëntie verhogen door digitale workflows te implementeren en de beveiliging van documenten te verbeteren. Dankzij hun volledige modulariteit zijn onze oplossingen schaalbaar en kunnen ze worden geconfigureerd om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Services
service icon
Meer dan afdrukken!

Gestructureerde bedrijfsprocessen en een veilige IT-infrastructuur zijn essentieel om concurrerend te blijven in de huidige markten. Met onze zakelijke dienstverlening ondersteunen wij u bij het optimaliseren van uw informatieprocessen binnen uw bedrijf. Naast consultancy omvat ons portfolio ook de implementatie van de noodzakelijke printinfrastructuur als onderdeel van onze Managed Print Services. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij de installatie van software, de analyse van uw printworkflows en de verhoging van de printerveiligheid in uw bedrijf.

Bereik een hogere betrouwbaarheid, betere beschikbaarheid , voldoen aan regelgeving en lagere kosten.

Remote Management Service (RMS) is ontworpen om u te helpen tegemoet te komen aan de steeds toenemende behoefte om de IT-infrastructuur te beheren die nodig is om uw bedrijf effectief te runnen. 


Net als bij de Remote Monitoring Service verzamelt de Remote Monitoring Agent, die de implementatie van RMS ondersteunt, alleen de benodigde gegevens, zoals informatie over uw systemen en prestaties. 


We hebben strenge administratieve, fysieke en technische veiligheidsmaatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid te waarborgen. Daarbij hebben onze datacenters het hoogste niveau van veiligheid, geaccrediteerd volgens de 'Sarbanes-Oxley' standaard en onafhankelijk van 'SAS70 Type II'. 


De verzamelde informatie is toegankelijk via een dashboard, zodat we kunnen voldoen aan onze service- en technische ondersteuningsverplichtingen.

   

   

Technology feature icon

Back-Up en Antivirus diensten

Mobility feature icon

End-to-end testprotocollen voor geïdentificeerde problemen en alle interventies van Konica Minolta

Productiviteitsfunctie-icoon

Management diensten

Touch feature icon

Optionele probleemoplossing door de Konica Minolta IT-Supportcommunity

Touch feature icon

Regelmatige server- en applicatiespecifieke monitoringdiensten voor servers en toepassingen

Productiviteitsfunctie-icoon

Voorspelbare serviceprestaties en prestatie-overzicht in de loop der tijd

Quality feature icon

Proactieve infrastructuurmonitoring helpt potentiële risico's te identificeren en te beperken voordat ze problemen worden.

Speed feature icon

Real-time server- en applicatiebewaking

Customization feature icon

Server 'health check' diensten

Speed feature icon

De ondersteuning van interne medewerkers stelt u in staat om tijd te besparen en u te concentreren op uw core business.

Get in touch

Get in touch