Enterprise Search

De snelle vindmachine voor uw bedrijf

Vergemakkelijkt het vinden van informatie


Bent u al een eeuwigheid op zoek naar een bestand of informatie in verschillende opslaglocaties in uw bedrijf? Of bent u opzoek naar een nieuw bestand alleen kunt u niet vinden in het archief? Of misschien had u de informatie niet snel genoeg bij de hand voordat u met uw klant sprak? Met onze slimme Enterprise Search-oplossing is de lange zoektocht verleden tijd. Ontdek uw nieuwe favoriete tool voor snel en stressvrij werken.

De stroom van informatie en gegevens is groter dan ooit. Het wordt voor medewerkers steeds moeilijker om snel de informatie te vinden die ze nodig hebben. Het vervelende zoeken naar bepaalde documenten in het bedrijf kan snel omslachtig en kostbaar worden, wat ook een negatieve invloed heeft op de bedrijfsprocessen van uw bedrijf.

Verhoog uw productiviteit met een enterprise-brede vindmachine

 


Een enterprise search oplossing geeft u en uw team direct toegang tot alles wat u zoekt. Omdat de interne vindmachine elk bestand in uw bedrijf lokaliseert, indexeert en toont. U typt eenvoudigweg uw trefwoorden in de zoekbalk en krijgt toegang tot de inhoud en informatie uit vele verschillende databases en toepassingen in uw bedrijf.

Het maakt niet uit waar de informatie die u zoekt is - in e-mailbijlagen, gescande documenten, op SharePoint-websites, op uw bedrijfsintranet of in verschillende afdelingen - deze kant-en-klare oplossing vindt en haalt alle soorten gegevens, in elk formaat, uit elke directory. Uiteraard wordt altijd rekening gehouden met de toegangsrechten van de gebruikers. Informatie en documenten vallen dus niet in verkeerde handen.

Snel vinden en gericht zoeken

Het zoeken naar belangrijke informatie, documenten en gegevens in het bedrijf kost niet alleen veel tijd, maar ook geld. We laten zien wat er achter onze slimme Enterprise Search-oplossing dokoni FIND schuilgaat en hoe het uw kantoorleven gemakkelijker maakt.

dokoin SYNC&SHARE Large Image Teamwork File Sharing

Probeer Enterprise Search 30 dagen gratis uit!

Probeer onze slimme enterprise search oplossing "dokoni FIND" gratis voor 30 dagen met een onbeperkt aantal gebruikers!

Probeer het nu gratis uit

De intelligente vindoplossing geeft u snel en eenvoudig toegang tot alle gegevens in uw bedrijf - wanneer u maar wilt, waar u ook bent. De slimme, webgebaseerde vindmachine is meer dan alleen een oplossing voor het zoeken naar metadata en bestandsnamen. Optische tekenherkenning (OCR) converteert nauwkeurig tekst en elk ander type inhoud en indexeert het vervolgens om het beschikbaar te maken voor latere zoekacties.

   

   

Touch feature icon

Vinden in plaats van zoeken: alle soorten gegevens vinden, in alle bestanden en op al uw opslagmedia, op kantoor of buitenshuis

Media handling feature icon

Razendsnel naar het desbetreffende document: zo simpel als zoeken op het internet

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Houdt rekening met individuele toegangsrechten van uw medewerkers en voldoet aan alle gangbare beveiligingseisen voor bedrijven

Mobility feature icon

Migratie van gegevens overbodig: alle gegevens blijven staan waar ze zijn opgeslagen

Customization feature icon

Snelle en risicoloze ROI: lage aanschafkosten, nog lagere exploitatiekosten

Quality feature icon

Tevreden medewerkers: efficiënter werken en geen stress meer door eindeloos zoeken

Find out how our Solution could benefit your business:
Number of employees
€ per hours salary
We can give you Back
83
Hours per week
With an ROI of
2083
€ Per week
You could save up to
97917
€ Per Annum *

Get in touch

Get in touch