Smart Cloud Services - Verbeterde productiviteit en connectiviteit voor al uw IOT-apparaten

Wat als uw kantoorapparatuur net zo flexibel is als uw telefoon?

Smart Cloud Services


De snelle ontwikkeling van online technologie en de steeds complexere eisen van klanten hebben smartphones en tablets in een paar jaar tijd omgevormd tot zeer flexibele, intuïtieve apparaten met eens onvoorstelbare rekenkracht.

Tegenwoordig kunt u met Smart Cloud Services in een paar eenvoudige stappen een app downloaden die niet alleen uw smartphone aanpast aan de individuele behoeften van uw organisatie, maar ook uw financiën efficiënt beheert, foto's bewerkt, u toegang geeft tot clouddiensten en meer. En met Konica Minolta profiteert u van deze nieuwe mogelijkheden en flexibiliteit in uw persoonlijke leven - en de zakenwereld.

Smart Cloud Services

Smart Cloud Services

Geniet van de voordelen van Cloud technologie

Gebruik Smart Cloud Services in uw voordeel. Konica Minolta biedt uw organisatie toepassingen voor haar apparaten die voldoen aan al haar behoeften. Het enige wat u hoeft te doen is apps op uw Konica Minolta-apparaten te installeren - ongeacht de locatie - om te profiteren van de voordelen van cloud technologie die geen uitgebreid onderhoud of extra infrastructuur vereist. Speciale smart Cloud-apps kunnen direct op het apparaat of in de Cloud draaien, waardoor u tijd, moeite en geld bespaart.

Hardware
hardware icon
Print systemen van Konica Minolta

Bedrijven hebben tegenwoordig behoefte aan multifunctionele printers die zijn afgestemd op hun behoeften - met een hoge afdrukkwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. De geavanceerde multifunctionele printers van Konica Minolta zorgen ervoor dat uw dagelijkse documentverwerking soepel verloopt. Ze combineren een hoge productiviteit in zwart-wit en kleur met een enorm scala aan functies. Printen, kopiëren, faxen, scannen en speciale afwerkingsmogelijkheden zoals nieten en ponsen - alles in één systeem!

Software
software icon
Konica Minolta MarktetPlace

Met Konica Minolta MarketPlace kunt u eenvoudig apps downloaden van uw multifunctionele systeem om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Net als op een smartphone heeft u toegang tot de beschikbare apps direct via het bedieningspaneel op de multifunctionele printer. De beschikbare toepassingen vervullen een breed scala aan functies. Zo kunt u bijvoorbeeld aankondigingen en reclameboodschappen op het multifunctionele display weergeven, documenten met een vertaalapplicatie scannen en laten vertalen door een professional, of rechtstreeks vanuit uw systeem toegang krijgen tot Dropbox, Gmail of Evernote. Veel van de toepassingen zijn gratis beschikbaar via MarketPlace.

Services
service icon
Installation, Configuration Service & User Training

Om te profiteren van de slimme apps in MarketPlace, zal ons toegewijde team u ondersteunen tijdens de installatie en configuratie. Onze experts begeleiden u door het proces van het opzetten van AD, LDAP of serververbindingen en het installeren van de apps. U krijgt een professionele opleiding in de distributie en het onderhoud van uw toepassingen en diensten. De ondersteuning die wij bieden is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen - u zult zich al snel afvragen hoe u ooit hebt gewerkt zonder apps en slimme cloudservices!

Konica Minolta Smart Cloud Services

"We connect your printing infrastructure with the latest cloud technology to bring your business one step closer to an intelligently networked workplace."

Perfect op maat gemaakte functionaliteit voor uw bedrijf

Smart Cloud Services zijn geen "one-size-fits-all" oplossing. De individuele functionaliteiten moeten worden afgestemd op de specifieke eisen van uw organisatie, waardoor u mogelijk de sleutel krijgt tot een massale productiviteitsverhoging. Konica Minolta's smart Cloud biedt alles wat een modern, snel ontwikkelend bedrijf nodig heeft, in een slimme, directe en flexibele oplossing. 


Met onze IaaS ("Infrastructure as a Service") Cloud servers krijgt uw organisatie toegang tot geavanceerde servertechnologieën zonder de aanschaf van hardware en software. Wanneer uw organisatie een nieuwe Cloud server nodig heeft, kunnen wij er snel een op maat gemaakte server inzetten die voldoet aan uw specifieke behoeften. 


Ons flexibele IaaS-dienstverleningsmodel maakt aangepaste serverconfiguraties, standaard Cloud back-upservice met 14 dagen retentie, optionele directe netwerkverbindingen, variabele licentiemodellen en beheer- en implementatiediensten mogelijk om het allemaal samen te verpakken. U hoeft niet te investeren in geavanceerde software - al onze applicaties zijn duidelijk en eenvoudig te gebruiken, waardoor de mogelijkheden van uw apparaat precies zo worden verbeterd als u het nodig hebt. 


U past het eenvoudigweg aan uw eigen bedrijf workflow aan om de productiviteit aanzienlijk te verhogen. U kunt altijd up-to-date blijven met populaire clouddiensten, waaronder OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Drive, Dropbox en vele andere. Gecentraliseerd beheer van al uw IoT's bespaart u de tijd en moeite die nodig is om elk afzonderlijk apparaat handmatig te configureren en al uw werk op één plaats samen te brengen, ongeacht uw locatie.

   

   

Touch feature icon

Maakt centraal beheer van al uw apparaten mogelijk

Mobility feature icon

Verbonden met populaire cloudtechnologieën

Quality feature icon

Zorgt voor extra functionaliteiten

Customization feature icon

Afgestemd op uw specifieke behoeften

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Automatisch en gratis bijgewerkt

Technology feature icon

Veilig en flexibel

Get in touch

Get in touch