Remote Work

 

E-book over thuiswerken en workplace mobility

E-book over thuiswerken en workplace mobility


Het moderne werken is veranderd. De arbeidsmarkt is gevarieerd en biedt nieuwe kansen aan kenniswerkers. Er is ongekende vrijheid met betrekking tot waar, hoe en wanneer wij werken. Met digitale werkoplossingen kunnen bedrijven inspelen op de eisen van de arbeidsmarkt. Dit helpt om nieuw talent te werven en te behouden!

Ook is mobiel, flexibel werken een manier om de concurrentie te verslaan. Zo maakt u uw bedrijf sneller, verkort u de responstijd en hebben uw werknemers meer vrijheid.
 

Hoe kunnen bedrijven van alle formaten mobiel werken?

 
Met behulp van een partner als Konica Minolta is mobiel werken makkelijker dan ooit. Ons portfolio omvat IT services en een breed netwerk van partnerschappen met technologie specialisten. Zo kunnen wij u de oplossing bieden die het beste bij u past.
 
 

Het doel is om een gestroomlijnde workflow te creëren, ongeacht waar of wanneer uw werknemers werken, ongeacht de softwareomgeving of het formaat van uw bedrijf. Dit faciliteren wij door als single point of contact voor uw IT wensen te fungeren.
 

De services van Konica Minolta

Uitgebreide analyse

Ons portfolio van producten en services is ontworpen met oog op flexibiliteit en mobiel werken. Bij elk geval beginnen wij met een uitgebreide analyse van uw situatie, zodat de oplossing naadloos aansluit bij uw systemen, wensen en vragen. Bestaande systemen hoeven niet vervangen te worden, maar worden een integraal deel van het nieuwe proces. Zo vergemakkelijken wij de transformatie naar volledig digitaal werken.
 

Single Point of Contact

Het combineren van meerdere systemen van verschillende leveranciers kan vraagstukken opwerpen. Konica Minolta vergemakkelijkt het proces door als Single Point of Contact (SPOC) te fungeren, zodat u niet langer verschillende ballen in de lucht hoeft te houden.
 

24/7 beschikbaar en bereikbaar

Niet alleen locatie, maar ook tijd is een belangrijk punt bij flexibel werken. Konica Minolta zorgt ervoor dat u altijd up and running bent, zodat u altijd in alle tijdzones kunt werken.
 

e-Book over thuiswerken en workplace mobility

Onze manier van werken verandert ingrijpend. We zijn niet langer afhankelijk van plaats en tijd en kunnen altijd en overal werken, bijvoorbeeld vanuit huis of op een andere flexibele werkplek. Zaken als flexibiliteit, snelheid en gebruiksgemak zijn daarbij de nieuwe norm. Deze ontwikkelingen dwingen bedrijven om hun IT op de werkplek anders vorm te geven. Je leest daarom in dit e-book hoe je jouw IT omgeving klaarstoomt voor een mobiele toekomst!

‘Download hier jouw e-Book.’
CTA Remote Work

How to take advantage of elaborate IT without owning IT

IaaS, SaaS, en zelfs PraaS. Al deze afkortingen hebben als doel het vergemakkelijken van uw werk. Maar wat betekenen zij concreet voor uw bedrijf? Welke vraagstukken lossen zij op? En hoe kunnen wij u helpen met de uitvoering? Dit ontdekt u in ons gratis ebook XaaS.

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK