bizhub SECURE - intelligente beveiliging om uw bedrijf veilig te houden

Data - uw meest waardevolle en tevens kwestbare bezittingen

De bizhub SECURE-service kan op elk Konica Minolta bizhub print apparaat worden geactiveerd, zowel op locatie als vóór de levering, dus ongeacht de grootte van uw bedrijf, kunt u met vertrouwen werken. Zodra de bizhub SECURE-beveiligingen zijn aangebracht, kunt u er zeker van zijn dat uw printgegevens beveiligd zijn.


Uw bizhub multifunctioneel apparaat en de harde schijf (HDD) worden beschermd om ervoor te zorgen dat uw gegevens meer dan alleen veilig zijn - ze zijn bizhub SECURE!


bizhub SECURE

bizhub SECURE

In de afgelopen jaren zijn datalekken steeds ernstiger probleem geworden voor veel bedrijven. Bij Konica Minolta weten we dat de bescherming van uw gegevens essentiel is voor uw bedrijf. Daarom bieden onze bizhub multifunctionele apparaten het hoogste niveau van beveiliging en met bizhub SECURE kunnen we u een extra laag van uitgebreide bescherming bieden, zodat uw gegevens van u blijven, zonder de gegevensstroom in uw kantoor te onderbreken. 


Wat wordt er gedekt?


De volgende functies zijn opgenomen in bizhub SECURE:


  • Het beheerderswachtwoord wijzigen
  • Versleutel de volledige inhoud van uw bizhub-harddisk met encryptie
  • Creëer een veilig alfanumeriek wachtwoord om uw bizhub harde schijf te blokkeren
  • Elimineer elk spoor van gegevens, zelfs nadat ze zijn verwijderd met Temporary Data Overwrite.
  • Tijd dat uw bizhub multifunctioneel apparaat om al het materiaal dat zich in elektronische mappen bevindt automatisch te modelleren.

Veiligheid van het multifunctionals

Gegevensbeveiliging en gegevensbescherming zijn de trend van onze tijd. Veiligheid staat bovenaan de agenda van bedrijven. Maar een veiligheidskloof wordt in het debat vaak genegeerd: Het multifunctionele systeem (MFP) voor printen, faxen, scannen en kopiëren. We laten zien waarom MFP-systemen ook moeten worden geïntegreerd in het bestaande veiligheidsconcept.

Get in touch

Get in touch