Konica Minolta MarketPlace

De app store is binnen handbereik, om u te voorzien van functionaliteiten die de manier waarop u met documentbeheer omgaat volledig zullen veranderen. De aangeboden oplossingen en apps kunnen zowel veelvoorkomende als minder frequente problemen op kantoor oplossen.


Heeft u last vangecompliceerde en wellicht onveilige bestandsoverdracht? Denk dan aan het installeren van een app die uw MFP verbindt met een populaire cloudoplossing zoals Dropbox, Google Drive, OneDrive of Microsoft SharePoint. Begrijpt u niet waar een buitenlands document over gaat? Laat het in enkele seconden vertalen naar uw moedertaal. Konica Minolta Marketplace laat u ook marketingcampagnes plannen, tekst veranderen in spraak, aankondigingen verspreiden op al uw MFP-apparaten en bestanden converteren naar PDF, PDFa Word, Excel en vele andere formaten.


U heeft geen extra dure infrastructuur, langdurige licentiecontracten of tijdrovende training van uw personeel nodig. Konica Minolta Marketplace biedt apps die flexibel, kosteneffectief en eenvoudig te gebruiken zijn. Ze zullen uw dagelijkse taken stroomlijnen, uw medewerkers tijd besparen en u ten volle laten genieten van de voordelen van deze geavanceerde technologie.

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Uw bizhub nu of later makkelijk voorzien van nieuwe functionaliteit


Of u nu eigenaar bent van een klein bedrijf of CEO van een internationaal bedrijf, u zult zich bewust van zijn dat sommige taken, hoewel onplezierig en ongelooflijk saai, onvermijdelijk zijn voor het dagelijks kantoorwerk om effectief te functioneren. Het niet uitvoeren van deze taken kan onnodige vertragingen veroorzaken, grote en kleine afleidingen veroorzaken en de motivatie verminderen. Dit alles heeft invloed op uw bedrijf en de workflow. Het komt neer op tijdverspilling voor uw personeel - en geldverspilling voor u.


Gelukkig zijn er nu specifieke intelligente oplossingen te voorschijn gekomen. Konica Minolta Marketplace zal de manier waarop uw team kleine kantoortaken uitvoert volledig veranderen. Net zoals smartphones kunnen worden omgevormd tot gespecialiseerde apparaten door weinig meer te doen dan het installeren van een paar mobiele apps, zo heeft een multifunctionele printer (MFP) de mogelijkheid om te veranderen. Uw MFP kan veel verder gaan dan alleen maar printen en kopiëren - het kan uw medewerkers ook voorzien van enorm waardevolle ondersteuning en een breed scala aan kleine kantoortaken automatiseren. Met Konica Minolta Marketplace kunnen medewerkers eindelijk hun potentieel volledig benutten en zich richten op het grotere geheel.

Get in touch

Get in touch