Niet complex maar eenvoudig: Konica Minolta Cloud Print

Grotere flexibiliteit voor uw printinfrastructuur

Grotere flexibiliteit voor uw printinfrastructuur

Het is zowel een vloek als een zegen: hoe succesvoller en groter uw organisatie wordt, des te meer eisen er worden gesteld aan uw IT-infrastructuur. Uw print- en IT-omgeving wordt steeds complexer, waardoor de werklast voor uw IT-personeel alsmaar toeneemt. Het wordt hierdoor steeds moeilijker om de maximale gegevens- en systeembeveiliging te kunnen garanderen en het wordt vrijwel onmogelijk om de kosten onder controle te houden, waardoor uw IT-activiteiten alsmaar duurder worden.  Dit kan ten koste gaan van de flexibiliteit die u nodig hebt om aan de snel veranderende markteisen te voldoen.

 

We hebben een complete service ontwikkeld die u ultieme flexibiliteit biedt bij het printen en waarmee u tegelijkertijd geld kunt besparen, zonder dat dit ten koste gaat van de gegevensbeveiliging, zodat u zich 100% op uw organisatie kunt richten.

 

Hebt u uw printomgeving altijd zelf beheerd? Onze Konica Minolta Cloud Print biedt talloze voordelen ten opzichte van intern beheer:


 

Uw voordelen in één oogopslag

Uw voordelen in één oogopslag


Print-as-usual, en tegen lagere kosten

U kunt uw MFP gebruiken zoals u voorheen deed en profiteren van lagere kosten


Secure Print

Follow-me authenticatie zodat uw document niet in de verkeerde handen terechtkomt


Maximale gegevensbeveiliging made in Germany

Uw gegevens zijn in veilige handen in onze gecertificeerde datacenters in Duitsland en Zweden


Onbeperkte flexibiliteit
 
Locatie-onafhankelijk afdrukken vanuit verschillende applicaties


Onmiddellijk en op elk moment beschikbaar
Eenvoudige en snelle implementatie via ons bizhub Evolution Cloud-platform

Connectivity to Google

Connectivity to Google

Konica Minolta biedt connectiviteit met verschillende Google-producten zoals Google Workspace en Google Drive. Het cloud-platform bizhub Evolution wordt door Google aanbevolen als een Chrome Enterprise Recommended-partner. 
 
Konica Minolta's Chrome OS-oplossing voor bizhub Evolution kan worden geïnstalleerd via de Chrome Web Store en/of worden geïmplementeerd via Google Workspace. Door de integratie van de Google Workspace in bizhub Evolution worden alle gebruikers die in de Google Workspace zijn aangemaakt automatisch overgezet naar de gebruikersadministratie van bizhub Evolution. Zij hoeven niet opnieuw te worden aangemaakt. Daarom kunnen dezelfde inloggegevens worden gebruikt voor eenvoudige Single-Sign-On.
 
Konica Minolta biedt ook een geïntegreerde connector met Google Drive. Dit betekent dat gebruikers die documenten willen converteren, vertalen, faxen of nog veel meer, de bewerkte documenten rechtstreeks in Google Drive kunnen opslaan. Ze kunnen hun Google Drive-documenten ook rechtstreeks op de MFP afdrukken. Google Drive is ook geïntegreerd in bizhub Evolution.
 
Daarnaast hebt u toegang tot een reeks andere services zoals faxen, documentconversies en vertalingen. Deze kunnen eenvoudig en op elk moment worden geïmplementeerd via het cloudgebaseerde platform bizhub Evolution. Het beheer van gebruikers en services kan eenvoudig door uw team worden afgehandeld, terwijl wij het volledige beheer van het platform en de services voor onze rekening nemen. Alle services kunnen on-demand worden geactiveerd en gebruikt; u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

CONNECTIVITY TO UNIVERSAL PRINT FROM MICROSOFT

CONNECTIVITY TO UNIVERSAL PRINT FROM MICROSOFT

Konica Minolta biedt ook connectiviteit met Universal Print van Microsoft dankzij integratie in bizhub Evolution. Universal Print is een moderne printoplossing voor organisaties om hun printinfrastructuur te beheren via cloudservices van Microsoft. Het draait volledig op Microsoft Azure.

Bij gebruik met Universal Print-compatibele printers is er geen lokale infrastructuur nodig. Het kan worden geïmplementeerd op niet-compatibele printers met behulp van Universal Print-connectorsoftware. Universal Print is een Microsoft 365-service op basis van een abonnement.


 

Randstad: Flexibel werken dankzij Konica Minolta Cloud Print

"Overal werken - bijkantoor, hoofdkantoor, het maakt niet uit! En met de oplossingen van Konica Minolta, zoals Cloud Print, hebben we precies dat bereikt." Carsten Priebs, CIO/CDO, Randstad Germany

Lees het verhaal

Konica Minolta Cloud Services

Wij verbinden uw printinfrastructuur met de nieuwste cloud-technologie om uw bedrijf een stap dichter bij een intelligent verbonden werkplek te brengen.

Brochure van Konica Minolta Cloud Print

Het is zowel een zegen als een vloek: hoe succesvoller uw organisatie wordt en hoe meer uw organisatie groeit, des te meer eisen er worden gesteld aan uw IT-infrastructuur. Wanneer de complexiteit van uw print- en IT-omgeving toeneemt, neemt ook de werklast toe voor de werknemers die verantwoordelijk zijn voor het beheer. Het wordt steeds lastiger om maximale beveiliging van uw gegevens en systemen te garanderen, en het wordt vrijwel onmogelijk om de bijbehorende kosten onder controle te houden. Dit maakt IT-activiteiten zeer duur. Al deze dingen kunnen de flexibiliteit in gevaar brengen die u nodig hebt om aan de dynamische eisen van de markt te voldoen.

Download nu onze folder
Konica Minolta Cloud Print leaflet thumbnail

7 veelgemaakte fouten bij het implementeren van cloud print

........ en hoe u ze kunt vermijden! Uw printinfrastructuur kan veilig naar de cloud worden verplaatst, waardoor u niet alleen het printen voor gebruikers gemakkelijker maakt en mobiel werken beter ondersteunt, maar uw IT-teams ook verlost van de noodzaak om een groot aantal printservers te beheren.
 

Quocirca Cloud Print Services Report

Dit rapport belicht de belangrijkste markttrends voor cloud-printdiensten, zowel voor het aanbod van fabrikanten als van onafhankelijke softwareleveranciers.  Het is gebaseerd op eerder onderzoek dat in januari 2021 is uitgevoerd onder 219 organisaties die gebruikmaken van managed print services (MPS) in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Printen afstemmen op de cloud

Ons Konica Minolta Cloud Print Portfolio richt zich op connectiviteit, flexibiliteit en vrijheid. Wij verbinden uw printinfrastructuur met de nieuwste cloud-technologie om uw bedrijf een stap dichter bij een intelligent connected workplace te brengen.
 

Cloud Print Whitepaper

Maak de overstap! Hoe u succesvol migreert van een on premise printinfrastructuur naar cloud-gebaseerd
Printen kan - en moet - een essentieel onderdeel zijn van elke cloudstrategie. Gezien de voordelen en mogelijkheden is het niet verwonderlijk dat uit onderzoek van Quocirca blijkt dat 39% van de organisaties al een cloudprintmanagementplatform heeft geïmplementeerd, terwijl 37% van plan is dit te doen. Dit betekent dat veel bedrijven nog steeds nadenken over de uitdagingen en praktische aspecten van het integreren van printen in hun cloudstrategie.

Download whitepaper

Get in touch

Get in touch