SharePoint

Stel uw vragen direct aan een SharePoint Consultant

Boek gratis een SharePoint consultant

Stel uw vragen direct aan een SharePoint Consultant

Heeft u interesse in SharePoint? Maakt u al gebruik van SharePoint en bent u opzoek naar Workflow-oplossingen en andere SharePoint inrichtingen?

Vul het formulier in om vrijblijvend een SharePoint consultant te boeken. Dit zijn de vervolgstappen:
 


   Vul het formulier in

 


   U ontvangt een bevestigingsmail

 


   We plannen samen een datum

 


   Onze experts beantwoorden graag al uw vragen

 

Boek gratis een SharePoint Consultant

SharePoint in het kort


 

Documentmanagement


 

Automatisering


 

Workflows

Nog niet bekend met SharePoint? Of gebruikt u al SharePoint en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Document Management en Workflows? Ontdek meer en haal de echte kracht uit uw SharePoint omgeving.

Wilt u nog meer informatie? Boek dan direct hierboven kosteloos een van onze SharePoint consultants om te verkennen wat uw mogelijkheden zijn.

Ontdek wat SharePoint kan

SharePoint combineren met M-files

Wist u dat SharePoint ook heel goed te combineren valt met M-files? M-files zorgt ervoor dat uw SharePoint-omgeving goed georganiseerd blijft voor al uw documenten, contacten, workflows en processen.

Vrijblijvend een van onze consultants boeken

FAQ


Wat is SharePoint?

SharePoint is een Microsoft applicatie die onderdeel uitmaakt van de Microsoft 365/Office 365 suite. Een SharePoint-omgeving bevat alle elementaire bouwstenen die elke organisatie nodig heeft voor het gebruik van een Intranet en Document Management Systeem. Dit centrale cloud-platform stelt u in staat om snel en eenvoudig documenten te bewaren en te delen, nieuwsberichten te publiceren en een bedrijfsagenda bij te houden.

Ik heb al Microsoft 365, heb ik dan ook al SharePoint?

SharePoint zit standaard bij de meeste Microsoft 365-abbonementen in begrepen. Maakt u gebruik van Microsoft Teams? Dan is de kans groot dat u SharePoint ook tot uw beschikking is. Microsoft Teams en SharePoint zijn namelijk verbonden met elkaar. Meer leren over de connectie tussen SharePoint, Microsoft Teams en andere Office applicaties? Lees dan onze blog over de meerwaarde van Sharepoint.

Geven jullie ook trainingen voor mederwerkers?

De begeleiding en training van de gebruikers is cruciaal voor elk bedrijf dat de productiviteit, data security, werknemerstevredenheid en return-on-software-investment wil verhogen. Vanuit dat perspectief kan een goed trainingsprogramma zelfs een concreet competitief voordeel bieden.

Daarom biedt Konica Minolta een brede waaier aan user trainingen aan. Deze trainingen kunnen bij u op kantoor gegeven worden en nemen ongeveer een halve dag in beslag.

Naast gebruikerstrainingen starten wij binnenkort met een reeks strategische managementsessies, die zich specifiek richten tot niet-technische managementprofielen. Tijdens deze sessies krijgt u de noodzakelijke kennis toegereikt om uw IT ├ęcht strategisch te gaan inzetten en slim te integreren in uw toekomstplannen.  

Waar kan SharePoint nog meer gebruikt voor worden?

SharePoint kent vele toepassingen. Enkele daarvan zijn:

  • Document Management Systeem voor het beheren van documenten (vaak in combinatie met Teams)
  • Intranet
  • Online & remote samenwerken
  • Workflows & Automatisering (vaak in combinatie met PowerAutomate en PowerApps)

Waar kan ik meer leren over SharePoint?

U kunt meer lezen over SharePoint in onze blog: Meerwaarde van SharePoint. Daarnaast vindt u alle informatie op een plek op onze website pagina over SharePoint. Wilt u nog meer weten en bent u benieuwd naar hoe uw bedrijf SharePoint beter kan inzetten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of boek direct een consultant hierboven.

Wist u dat wij ook webinars geven over SharePoint? Bekijk hier opkomende webinars en schrijf u direct gratis in!

Werkt SharePoint ook met M-files?

Ja, SharePoint en M-files werken met elkaar samen. M-files kan zelfs het gebruik van SharePoint een stuk efficienter en productiever maken! Bekijk in onze video hoe Betty M-files gebruikt om SharePoint documenten, contacten en workflows te organiseren.

Hoeveel kost SharePoint?

Neem contact op met onze sales experts voor prijzen van SharePoint.

Hoeveel kost een oplossing op maat?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of boek een SharePoint consultant via het bovenstaande formulier om met onze experts in contact te komen.