Intelligent Quality Care met IQ-501

Perfecte kwaliteit binnen handbereik.


Intelligent Quality Care van Konica Minolta is de beste manier om tijd te besparen tijdens het printen. Zoom in: Met de slimste, meest krachtige, geautomatiseerde aanpassingen voor beeldpositie, registratie en 100% nauwkeurige kleurcontrole. Met hybride kleurmeting en real-time correctie van uw printopdracht. Met Intelligent Quality Care kunt u in een handomdraai diversiteit aanbrengen en nieuwe printproducten ontwikkelen. Lijkt dit te mooi om waar te zijn? Neem contact met ons op, test IQ-501 en ontdek het zelf!


  • Bespaar uw bedrijf tot 300 werkuren per jaar met slimme machineautomatisering
  • Win aan creativiteit, verminder misprints en verhoog de productiviteit
  • Verbeter uw klanttevredenheid en bescherm uw marges

Hybrid Colour Measurement

Konica Minolta's very own technology guarantees highest accuracy and consistency in printing – without loss of productivity.

Hands-free front to back registration

Dramatically reduce the time for registration adjustment with the fully integrated and automated IQ-501 process.

Automated Colour Adjustment

Worry-free and closed loop pre-colour adjustments for high quality and most reliable prints – no user intervention needed.

Real-time corrections

Continuous control and adjustment of your press during the print run for consistent print results throughout your production.

Profiling at a finger tip

Easy to use and timesaving profile creation with no need for extra devices – to get the most out of your press.

Focus op automatisering

Handmatige inspecties en ingrepen behoren tot het verleden, printers worden productiever en drukfout

Download nu onze brochure
De Auto Inspection Technology (AIT) van Konica Minolta is een nieuwe innovatie in het Intelligent Quality Care-systeem IQ-501.

Zoom in op kwaliteit

Zoom in op kwaliteit

Het Intelligent Quality Care-systeem van Konica Minolta is de belangrijkste innovatie voor grafische ondernemingen die hun concurrenten willen overtreffen. Dankzij de hulp van slimme machineautomatisering levert de IQ-501 tijdsbesparing en toegevoegde waarde voor uw printbedrijf en uw klanten.


De innovatieve IQ-501 voor Intelligent Quality Care tilt registratieconsistentie en -nauwkeurigheid naar een hoger niveau. De IQ-501 biedt uitgebreide automatisering voor beeldpositie en registratie enerzijds en kleurcontrole anderzijds. Dit is mogelijk dankzij ons eigen gesloten controlesysteem dat de uitvoer controleert en corrigeert. De automatisering van de IQ-501 omvat ook kleurkalibratie en profilering – allemaal ontworpen om de bedieningstijd te verkorten en verspilling van printwerk te verminderen, waarbij tegelijkertijd de productiviteit wordt verhoogd.


Grafico-Quote-(2).png


''De AccurioPress C6085 is een van de beste investeringen die ik ooit heb gedaan. Hij is betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken en de IQ-501 Intelligent Quality Care is een must voor deze machine''

Pedro Batista

Eigenaar, Ligrate-Atelier Gráfico

Meer lezen

 

Bantorget-Grafiska-(1).png

''Teamexpertise garandeert een hoge return-on-investment voor Bantorget Grafiska''

Peter Forsström

CEO, Bantorget Grafiska

Meer lezen

 

Greta-Spauda.png

''Wij hebben een trotse traditie in het handhaven van het hoogste niveau van drukwerkkwaliteit. Daarom hebben onze klanten wellicht geen verandering gemerkt in wat ze van ons hebben ontvangen. ''


Rapolas Danilevičius

Managing Director

Meer lezen

 

Get in touch

Get in touch