AccurioPro Flux Essential

De enige 'Make-Ready' software die u nodig heeft


Intelligente afdrukfuncties, inclusief sjablonen en kleurensplit, besparen de gebruiker tijd en geld en bieden alle functionaliteit die u nodig hebt voor efficiënte prepressprocessen. De automatisering van terugkerende taken en de gecentraliseerde besturing van alle productiemachines zullen de productiviteit van uw drukkerij verhogen.


AccurioPro Flux Essential wordt geleverd met een vooraf gedefinieerde set van impositieschema's (zoals een boek, groeps-up, enz.). De functionaliteit vergemakkelijkt ook het creëren van individuele papierformaten en handtekeningen voor het produceren van op maat gemaakte drukwerk, zoals brochures op maat. Gebruikers profiteren van maximaal gebruiksgemak en besparen veel tijd.


De operatoren hoeven slechts één keer sjablonen in te stellen en besparen zo veel tijd op repetitieve prepresswerkzaamheden voor altijd. Ze kunnen kiezen uit een breed scala aan intelligente printfuncties om alle inkomende opdrachten te beheren. Krachtige make-ready functionaliteit is inbegrepen voor het professioneel bewerken van opdrachten. Het late bewerken van opdrachten vergroot de flexibiliteit van de printkamer, terwijl het oprichten van de printer de langdurige taak van het rangschikken van meerdere pagina's op één vel vereenvoudigt en versnelt.


Uw prepress-werk is nog nooit zo soepel of eenvoudig te beheren geweest.


De meest professionele bewerking die u zult vinden


Heeft u uw eigen drukkerij - of een eigen drukkerij - of misschien een eigen drukkerij? Als drukwerkleverancier zult u zich er terdege van bewust zijn dat u voor de productie en levering van onberispelijke drukwerken binnen de kortste tijd de beste drukwerkproducten ter wereld nodig hebt.


U wilt geen tijd verliezen met de repetitieve taken die het opzetten van soortgelijke afdruktaken gewoonlijk vereist. Het handmatig doen van dit werk is tijdrovend, onhandig en levert onnodige kosten op, omdat het meer mankracht vergt. U wilt uw printproductie zo efficiënt en goedkoop mogelijk organiseren, waarbij u altijd het meest geschikte uitvoerapparaat gebruikt voor de productie van elke opdracht.


Het opsplitsen van opdrachten in afzonderlijke afdrukken in kleur en zwart-wit is vaak de meest kosteneffectieve aanpak, maar om dit te doen hebt u professionele softwaretoepassingen nodig die ook kunnen voldoen aan verzoeken om late wijzigingen van uw klanten. Op die manier reageert u altijd met maximale professionaliteit en flexibiliteit en kunt u zelfs de krapste leveringstermijnen halen.


Professionele Make-Ready software stelt u in staat om last-minute wijzigingen aan te brengen in de instellingen van printopdrachten, vlak voordat de opdracht naar de productie wordt verzonden. Met de juiste Make-Ready toepassing is het geen probleem om tabbladen in te voegen, pagina's te verwijderen of complexe taakverwerkingsdetails toe te voegen, zoals de afwerking van het boekje, opmaak, kleursplitsingen of bijsnijtekens vlak voor het afdrukken. Dankzij het realtime voorbeeld ziet u onmiddellijk alle wijzigingen die in de taak zijn aangebracht. Dit bespaart u kostbare tijd omdat u niet langer voorbeeldafdrukken hoeft te maken.


De impositiesjablonen van professionele Make-Ready software geven uw algehele efficiëntie een boost, de functie voor kleurensplitsing verbetert uw winstgevendheid, terwijl late opdrachtbewerkingsfuncties de reactietijden verkorten en uw flexibiliteit maximaliseren.


Vergroot uw algehele flexibiliteit, efficiëntie en concurrentievermogen

Vergroot uw algehele flexibiliteit, efficiëntie en concurrentievermogen

AccurioPro Flux Essential is Konica Minolta's softwareoplossing voor make-ready en professionele automatisering van de printworkflow. Het systeem is geoptimaliseerd voor gebruik in CRD's en interne printshops van openbare organisaties, universiteiten en bedrijven en biedt de functionaliteit die nodig is om de kosten te minimaliseren en het maximale rendement op uw investering te behalen.


AccurioPro Flux Essential biedt printproviders en CRD-beheerders een efficiënte sjabloonfunctie. Operators hoeven slechts één keer sjablonen in te stellen, waarna ze veel tijd kunnen besparen op repetitief prepresswerk voor altijd. Ze kunnen kiezen uit een breed scala aan intelligente printfuncties om alle inkomende opdrachten te beheren.


Krachtige make-ready functionaliteit is inbegrepen voor het professioneel bewerken van opdrachten. Late job-editing verhoogt de flexibiliteit van de printkamer, terwijl het oprichten van de printer de langdurige taak van het rangschikken van meerdere pagina's op één vel vereenvoudigt en versnelt.

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essential

AccurioPro Flux Essentiële opties


  • Flux Raster Redacteur
    Deze geavanceerde editor maakt het mogelijk om documenten te bewerken op basis van afbeeldingen/rasters. Het maakt typische beeldbewerkingsbewerkingen mogelijk (bijv. ontvlekken, rechtzetten, borstelen, wissen, wissen, lijnen, opvullen) voor enkele of meerdere pagina's.


Welke voordelen kan uw bedrijf verwachten van Konica Minolta's geïntegreerde Make-Ready oplossingen?


  • DE TIJDVERSPILLING TE BEPERKEN: besteed geen tijd aan repetitieve taken die gewoonlijk gepaard gaan met het opzetten van soortgelijke afdruktaken. Het handmatig uitvoeren van dit werk is tijdrovend, onhandig en levert onnodige kosten op en vereist meer mankracht;
  • GET ORGANISED: Regel uw printproductie op de beste efficiënte en goedkope manier, met behulp van het meest geschikte uitvoerapparaat om elke opdracht te produceren. Opdrachten opsplitsen in afzonderlijke kleuren- en zwart-witafdrukken is vaak de meest kosteneffectieve aanpak;
  • DE BESTE SOFTWARE IN DE BRANCHE: Professionele softwaretoepassingen zijn geschikt voor verzoeken om laattijdige wijzigingen van uw klanten, zodat u met maximale flexibiliteit kunt reageren en zelfs de kortste levertijden kunt halen;
  • LAST MINUTE WIJZIGEN: Professionele make-ready software stelt u in staat om last-minute wijzigingen aan te brengen in de instellingen van printopdrachten tot vlak voordat de opdracht naar de productie wordt verzonden. Met de juiste Make-Ready toepassing kunt u tabbladen invoegen, pagina's verwijderen en complexe taakverwerkingsdetails toevoegen, zoals afwerking van het boekje, opmaak, kleurensplitsen of bijsnijtekens vlak voor het afdrukken;
  • BEKIJK ELKE WIJZIGING: Met het realtime-voorbeeld ziet u onmiddellijk alle wijzigingen die in de taak zijn aangebracht, waardoor u kostbare tijd bespaart omdat u geen voorbeeldproducties meer hoeft te maken;
  • SJABLONEN IN UW PRODUCTIEPROCES OP TE NEMEN: De impositiesjablonen die in professionele Make-Ready software worden gebruikt, geven uw algehele efficiëntie een boost;
  • COLOUR-SPLIT FUNCTIE: Colour-split verbetert uw winstgevendheid, terwijl de mogelijkheden voor het laat bewerken van opdrachten de reactietijd verkorten en de flexibiliteit maximaliseren.

Get in touch

Get in touch