Tijd om te schitteren: Konica Minolta lanceert de International University Contest

| 11 maart 2019

Konica Minolta Business Solutions Europe heeft hun derde International University Contest gelanceerd. De wedstrijd biedt studenten van over de hele wereld een unieke kans om deel te nemen aan een innovatieve internationale samenwerking tussen de academische wereld en het bedrijfsleven. Het initiatief maakt deel uit van Konica Minolta's steun aan instellingen voor hoger onderwijs die hun organisaties willen transformeren door het creëren van concurrerende, efficiënte digitale campussen die een betere kwaliteit van dienstverlening leveren.


De Konica Minolta International University Contest biedt studententeams de mogelijkheid om samen te werken met Konica Minolta om document- en informatieworkflows in hun instellingen te analyseren en praktische oplossingen voor te stellen om het leven op de campus te verbeteren en de administratie te vereenvoudigen.

"Deze unieke internationale wedstrijd biedt studenten niet alleen de mogelijkheid om processen en informatiebeheersystemen te begrijpen, maar biedt universiteiten ook de mogelijkheid om best practices te delen en te ontwikkelen terwijl ze zich verder aanpassen aan het digitale tijdperk", aldus Manuel Arroniz, International Business Development Manager bij Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Er zullen prijzen worden toegekend aan de beste voorstellen, eerst op nationaal niveau en vervolgens op internationaal niveau om de winnaar te selecteren. Inzendingen worden beoordeeld op basis van de diepte van hun analyses, haalbaarheid op lokaal niveau en mate van innovatie. De jury omvat toonaangevende experts uit de wereld van academica en het bedrijfsleven. Hieronder bevinden zich ook de nationale en internationale managementteams van Konica Minolta. De beste nationale teams winnen een driedaagse reis naar Amsterdam in september 2020 om hun voorstellen te presenteren tijdens de International Awards Ceremony in het Konica Minolta European Experience Centre. De internationale prijs wordt uitgereikt aan het beste team op internationaal niveau. Zij winnen een vierdaagse reis naar New York, inclusief een bezoek aan het Amerikaanse hoofdkantoor van Konica Minolta in New Jersey.
 

Tijd om op een wereldpodium te schitteren
De Konica Minolta International University Contest biedt studenten een unieke kans om andere internationale studenten te ontmoeten en om de concurrentie met ze aan te gaan. Tijdens de wedstrijd van 2017–18 deden er 33 teams van 17 universiteiten en uit 5 landen mee. 


Schrijf u in voor onze webinars!

Schrijf u in voor onze webinars!